Dolunay 2023 Merkez Dolunayı

Bu akşam muhteşem bir dolunay gerçekleşiyor. Bu ,dolunay Kurt veya Merkez Dolunayı diye adlandırılmış. Merkez Dolunayı kabaca soğuk mevsimin ortasını işaret ettiği fikrine atıfta bulunur, Kurt Dolunay ismi de soğuk mevsimde sosyalleşmek isteyen kurtların ulumalarını işaret eder.

Astrolojiye inansanız da inanmasanız da bu dolunayı tüm görkemiyle izlemek başlı başına unutulmaz bir deneyimdir. Dolunay veya Merkez ayının ve içinde yer aldığı evin 12 burç çeşitli enerjileri ortaya çıkardığı söylendiği için bu olayın astrolojik önemi çok fazladır.

Merkez Dolunayı 6 Ocak’ta 4:38 am IST civarında yükselir. Genellikle, duygular üzerinde bulunur. Ancak 2023 yılında ilk haftanın hemen sonlarına doğru görüleceği için iletişim konularını da içine alacaktır. Aynı zamanda, herkeste farkı bir özelliğe denk gelebilir.

Ateş burcu içersinde beliren bu dolunay içsel duygularınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda iletişimin ve özgür ruhluluğun ortaya çıkması için çalışacaktır. Üstelik Merkez Dolunayı bir dönüşüm döneminde olduğu için bu yeni yılı pozitif enerji ile şarj edecek. Ek olarak, büyük resmi göreceğiniz ve buna göre hareket edeceğiniz için hedef odaklı güdüler çok ihtiyaç duyulan bir destek alacaktır.

Bu nedenle bu Merkez Ayında büyük hayaller kurmaktan ve büyük umutlar beslemekten korkmayın. Bu, tüm burçlar için geçerlidir.

Fare

Bu işaret genellikle hayata karşı dengeli bakış açısıyla bilinir, ancak dolunay onları bir kenara itebilir ve kişiliklerinin dramatik bir yanını ortaya çıkarabilir.

Bir hayatta kalma ipucu: Duygusal çalkantıların sizi fazla rahatsız etmesine izin vermeyin ve sakin kalmaya çalışın, çünkü bu sadece geçici bir aşamadır.

Öküz

Denizatı benzeri kurgusal bir hayvanla gösterilen çalışkan ve aşırı hevesli burç , enerjilerini evlerine çevirecektir. Sevdikleri biriyle derin bir sohbet edecekler ve kişisel bağları güçlendirecekler.

Kaplan

Kova, biraz yük alıp gevşeme havasında olacak. İlerici ve fütürist olmasıyla bilinen bu burç için hak edilmiş bir dinlenme dönemi.

Tavşan

Aşk, rüya gibi Balık için merkez sahneyi alacak. Ocak ayı dolunayı, masal dünyasında kalmayı seven bu su burcu için romantizmi başlatacak.

Ejderha

 Hiçbir şeyin seni acele etmesine izin verme. 2023 yılında yerine getirmeniz gereken görev ve sorumluluk çılgınlığıyla meşgul olmadan önce bir nefes alın ve biraz rahatlayın.

Yılan

Temsil ettiği toprak burcu, içsel duygularıyla yüzleşecek. Sevdiklerinizle kişinin duyguları hakkında zor konuşmalar yapmak rahatsız edici görülebilir, ancak bu dolunay sizi tam da bunu yapmaya ve sonunda çok ihtiyaç duyulan önlemleri almaya itebilir.

 At

Kendi işaretlerinde meydana geldiği için Kurt Ayı’nın etkisini büyük ölçüde hissedecek. At burçları bu ay kişisel gelişimi ve zihinsel sağlığı diğer her şeye tercih etmesi gerekecek. Bu genellikle sosyal olan burç, kendi içine bakar ve herkesten ve huzurunu bozan her şeyden kibar bir mesafeyi korur.

Keçi

Dolunay Keçi burcunu da fazlasıyla etkilediği için , bu dönemde daha da duygusal hissedecek ve boğulmuş duygularını dışarı atmanın bir yolunu bulmaya çalışacak.

Maymun

Güneşten etkilenen dikkat çekici burç, Kurt Ayı sırasında alışılmadık bir şekilde kısıtlanmış hissedecek. Bu için burç sembolü olan için iç gözlemi tavsiye ederiz.

Horoz

Mükemmelliği arayan bu pratik zodyak, bir değişiklik için kişisel ilişkilerine bakacak. Odak noktası iş değil, sevdikleriniz ve aileniz olacaktır. Bu onlara, kendilerine en yakın ilişkileri beslemeleri ve bir kez olsun kalplerini açmaları için bir alan sağlayacaktır.

Köpek

Ocak ayının dolunayında daha çok mesleki gelişimlerine odaklanacak. İş hedeflerini gerçekleştirmek için bu süre zarfında kendine inanç kritik öneme sahiptir. Ay döngüsü de bu büyümeyi destekliyor.

Domuz

 

Bu ay son derece insiyatif sahibi olması gerekecek. Ancak, temel içgüdülerine göre davranmanın zamanı değil, çünkü sakin kalmaları ve her şeyin iyi yönde değişmesine izin vermeleri gerekiyor.

Işığınız Daim olsun 🙂

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.