Güneş Tutulması

Yılın ikinci Güneş Tutulması, sürprizler, hızlı değişimler ve ruh gelişimi ile dolu bir ay olan 25 Ekim 2022 boyunca yoğun bir gündem bizi bekliyor.

Ayın sonunda, toplu ve bireysel evrimsel hızın önemli ölçüde hızlandığı bir zaman olan tutulma dönemine giriyoruz. Şimdiden etkilerini yavaş yavaş gördüğümüz Güneş tutulmasını birlikte inceleyelim.

Astrolojide tutulmalar, bitişleri ve başlangıçları simgeleyen büyük önem taşıyan ve kaderin direksiyona geçtiği zamanlar olarak görülür.,

Astrolojideki tutulmalar, hazır olabileceğiniz veya olmayabileceğiniz türden bir kozmik sarsıntı sağlar. Bununla birlikte, bu aşırı yüklü kozmik oluşumların önemini anlamak, geride bırakmanız ve üzerine inşa etmeniz gereken şeylere geriye ve ileriye bakmanıza yardımcı olabilir.

GÜNEŞ TUTULMALARI ASTROLOJİDE NEYİ TEMSİL EDER?

Ay arkadaşlarının aksine, Güneş tutulmaları her zaman Yeni Ay’a düşer. Dolayısıyla, Yeni Ay tezahürlerinizi sırayla alıyorsanız, bir tutulma, o bol enerjiyi turbo şarj etme zamanının geldiği anlamına gelebilir.

Tıpkı Ay tutulmalarını artık size hizmet etmeyen şeyleri geride bırakmak olarak gördüğümüz gibi, Güneş tutulmaları da yapanları uyandırmak olarak görülmelidir!

Güneş Tutulmaları tamamen tezahür etmek ve hayatınıza bolluğu davet etmekle ilgilidir. Olumlu düşünme, meditasyon ve farkındalık yoluyla günlük yaşamınızda daha bol bir tutuma sahip olmak, arzu ettiğiniz tüm yeni umutları getirebilir.

Yeniliklere açık olma ve ilerlemek için gerçekten ne istediğiniz konusunda dürüst olma zamanıdır. Bu konuda biraz ilhama mı ihtiyacınız var? Bakalım ne kadar ilham olabileceğiz. 

Hayatınızda yaptığınız her harika şeyin bir dilek, bir umut, kasıtsız veya kasıtlı bir tezahür dönemi ile başladığını unutmayın.

Güneş tutulmaları, kendinize derinlemesine bakma ve evrenin sakladığı tüm harika fırsatları yansıtma zamanıdır. Birdenbire ortaya çıkabilecek toplam eğrileri hayatınıza sokabilirler. Bir kişi; bir iş fırsatı, kişisel gelişim için beklenmedik bir şans. İçgüdülerinizi dinleyin ve korkunun ilerlemenizi engellemesine izin vermek yerine fırsatları yakalayın.

Tutulmalar, her zaman hoş veya keyifli bir deneyim olmayan, köklü değişiklikler ve yenilenmeler, kaoslar ve netlikler getiren zamanlar olarak görülse de yanı başında yenilenme, sakinlik, büyüme ve evrilme gibi güzellikleri getirir.

Eski zamanlardan bu yana özellikle Çin astrologları, tutulmaların bir tür doğal afetle (deprem, sel ve kuraklık gibi) çakışma eğiliminin olduğunu belirtirlermiş.

Ayrıca

Eski Türklerin inanışına göre, ay ile güneşi iki ayrılmaz kardeş gibi kabul ediyorlardı. Onlara göre “Güneş Tanrısı” (Kün-Toyon) daha önemli idi. Efsanelerinde, “Ay” ile güneşin aralarında kavga ettiklerini de görüyoruz. Büyük kahramanlar ve iyi insanlar, genel olarak ay ile güneşin himayesinde idiler. Kötü ruhlar ise onlarla, süresiz olarak savaş halinde idiler. Bu kötü ruhların bazen, güneşi kovalayıp yakaladıkları da oluyordu. Güneş tutulması olayı, böyle kötü ruhların güneşi mağlûp edip de ele geçirdikleri zaman meydana geliyordu. Yakutlar, ay ve güneş bayramını da ilkbaharda yaparlardı”.

Altay Türklerine göre ise, “Büyük Tanrı Ülgen”, ay ile güneşe dokunan bir dağda otururdu. (Bazı hikayelere göre ise) Tanrı Ülgen, ay ile güneşin daha da ötelerinde idi. Onun tahtı, çok uzaklardaki yıldızlar üzerinde kurulmuştu. Esasen, ay ve güneşi yaratan da, yine Tanrı Ülgen idi. (Altay Türklerine göre), güneşin kırıntılarından meydana gelmiş ve insanlara daima iyilik getiren, bir Tanrı da vardı. Bu Tanrının adı, “Suyla” idi. Bu Tanrı insanları daima korur ve onların, gök altında rahat ve huzur içinde yaşamalarını sağlardı. Güneş Tutulması sonrası bu koruma daha da belirgin hale gelirdi.

Bu kültürlerdeki örnekleri baz alırsak etkilerin kişisel düzeyde daha fazla olma eğilimi de göz önünde tutulmasını öğütlerler. Bu gelenekler doğrultusunda Tutulmaların ürkütücünün yanında korumayı da getirdiğini öğrenmiş olduk.

Tabi beni nasıl etkileyecek diyenlerdenseniz, herkesi farklı şekillerde etkilediğini anlatmalıyım.  Yani bu noktada Tutulmaların meydana geldiği işaretler, yıllar, sizin yaşınız ve cinsiyetinizde önemlidir. Çünkü tüm bunlar haritanızda deneyimleyeceğiniz değişim, çatışma ve korunma türlerine işaret ederler. 25 Ekim 2022 Güneş tutulmasının burcunuza göre etkisi özellikle cinsiyetiniz, yaşınız ve doğum tarihimize göre değişim gösterecektir. (Kişisel BaZi ve Çin Astrolojisi Analiz için bize ulaşabilirsiniz.)

Haritanızın Ağaç ve Su tarafından yönetilen alanı, 2022’den beri iletişim, bilgi ve uyarlana bilirliğe vurgu yaparak gölgede kalıyor. Bu elementlerin ikisi de değişkendir. Yani bunların hepsi değişim ve hayatın gelgitleri ile hareket etmekle ilgilidir. Güneş tutulmaları, Ay, Dünya ile Güneş arasına girdiğinde meydana gelir. Güneş ışınlarının Dünya’da bize ulaşmasını engeller. Yeni aya benzer, bu nedenle yeni başlangıçlarla çakışma eğilimindedir ve Ağaç ve Su bu başlangıçlarla güçlü bir iletişime sahip olacağından engelleyici olabilir.

25 Ekim’deki güneş tutulması Su elementi ile ilgili olacak. Duyguların açığa çıkması, gerçeklerin ve yalanların ortaya çıkacağı, iftiraların yerini gerçeklerin alacağı bir zaman göreceğiz. Ayrıca tutulmaların dinlenme ve yenilenme zamanı olduğunu, başlangıç yapmanın veya kristalleri ay ışığında dışarıda bırakmanın önerilmediğini de unutmayın. Ancak element ve burcunuza bağlı olarak bu enerjiyle tam olarak nasıl çalışacağınızı daha iyi anlamak istiyorsanız, cevapları aşağıda bulabilirsiniz:

Ejderha: İletişim ve Bilgi En Önceliğinizdir

Ateş elementindeki güneş tutulması, öğrenme ve iletişim alanınıza ait yeni başlangıçlara başlamakla ilgilidir. Ay tutulması ile, üniversiteden mezun olmuş, uzun bir yolculuğa çıkmış veya yeni ruhsal inançları benimsemiş olabilirsiniz.  Bu güneş tutulması, aradığınız şeyle ilgili bazı taze, heyecan verici yeni enerjiyi başlatıyor.  İnanılmaz derecede azimli ve hırslı birisiniz ama şu anda sonraki adımlarınızı anlamamış olabilirsiniz. Bu zamanı dinlenmek ve sonraki adımlarınızı planlamak için kullanın.

Yılan: Mali Durumunuz Çok İhtiyaç Duyulan Bir Yere Doğru İlerliyor

Finansal istikrara çok önem veren birisiniz, bu nedenle bu konudaki değişiklikler ve aksaklıklar her zaman normal karşılanmayabilir. Ancak, At burcundaki güneş tutulmasının getirdiği değişiklikler mutlaka kötü değil, sadece kaynaklarınıza ve nasıl yönettiğinize yakından bakmanızı istiyor. Tutulmayla birlikte ikinci Merkür gerilemesi, yönetim, iletişim ve gerekli değişiklikleri yapmakla ilgilidir. Bu biraz rahatsız edebilir, ancak para ile ilişkiniz geliştirmek istiyorsanız bu değişikliklere eğilmek önemlidir.

At: Kişisel Dönüşüm Çok

Şimdiye kadar, bu güneş tutulması benliğinizin ilk alanında gerçekleştiğinden, bu güneş tutulmasından en fazla dönüşümü siz yaşayacaksınız. Tanıdık iletişimsel varsayılanlarınız gölgede kalıyor ve bu sizin için oldukça belirsiz bir zaman gibi gelebilir. Yeni bir şeyler denemek ve öğrenmek için en iyi zaman olmasa da, bu zamanı geçen yıl öğrendiklerinizi gözden geçirip gözden geçirerek onları tamamen özümsediğinizden emin olmak için kullanabilirsiniz. 

Keçi: Sağlığınız Birinci Önceliğiniz

Sezgisel, hassas bir ruh olarak, zihinsel sağlığınız ve kendi kendine yardım uygulamalarınız bu güneş tutulması sırasında çok ihtiyaç duyulan yeni bir başlangıç ​​yapıyor. Enerjinizin çoğunu başkalarını beslemek ve onlarla ilgilenmek için harcıyorsunuz, ancak bu tutulma, zihinsel sağlığınızı destekleyen günlük rutininizde pratikler uygulamanız ile ilgili. Psikolojik gelişiminizle ilgili bazı ani netlik anları bekleyin ve bu zamanı, sağlığınızı ilk sıraya koymak için tutarlı bir şekilde neler yapabileceğinizi düşünmek için kullanın.

Maymun: Arkadaşlıklarınız ve Sosyal Hayatınız Yeniden Yapılanıyor

Yılın büyük bir bölümünde, ilişkileriniz hayatınızda önemli bir tema oldu ve 25 Ekim’deki güneş tutulması, arkadaşlıklarınız ve sosyal etkileşimlerinizle ilgili canlandırıcı yeni başlangıçlar yaratacak. Hayatınızdaki insanlarla daha fazla bağlantı kurmak istiyorsanız, şimdi bu bağlantıları nasıl geliştirebileceğinizi keşfetmeye başlamanın tam zamanı. 

Horoz: Kariyer Çabalarınız Yeni Bir Başlangıç ​​Başlıyor

Değişken bir burç olarak, hayatın karşınıza çıkardığı değişikliklere uyum sağlamaya yabancı değilsiniz, Ancak tutulma öncesi biraz verimsiz ve düzensiz hissediyor olabilirsiniz. Güneş tutulması 25 Ekim 2022 de kariyer ve meslekle ilgili alanızda gerçekleşiyor, bu nedenle bu alanda bazı değişikliklere ve düzenlemelere hazırlanın. Bir şeyleri değiştirmeye hevesliyseniz, mesleğinizle ilgili bir sonraki adımlarınızı planlamak için şimdi mükemmel bir zaman, ancak muhtemelen bir hamle yapmak için gerilemeyi beklemek en iyisidir.

Köpek: Manevi Yolculuğunuz Şans Bekliyor

Son zamanlarda ruhsal gelişime çok önem veriyorsunuz ve 25 Ekim güneş tutulması sizi biraz araştırma yapmaya teşvik ediyor. Bir bilgi aşığısınız, tüm bu iletişimsel enerji vurgulanırken, öğrenmeye ve zihninizi genişletmeye açıksınız. 

Domuz: İlişkilerde Paylaşılan Kaynaklar ve Sınırlar Vurgulanıyor

Mali durumunuz son birkaç aydır çok ihtiyaç duyulan bir sürece girdi ve bu güneş tutulması, bir partnerle veya genel olarak diğer insanlarla paylaştığınız para ve kaynakları vurguluyor. Bu ilişkilerde sınır koymaya niyetliyseniz, şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Bir Domuz olarak arzularınızı daha yönetmek için yakın ilişkilerinizde zemini sağlamlaştırmanın tam zamanı.

Fare: Romantik İlişkileriniz Dönüşüyor

Güneş tutulması, romantik ilişkilerinizde yeni başlangıçlar ve taze başlangıçlar veya eşinizle birlikte yeni bir bölüme başlamak için harika bir zamandır. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, güneş tutulması hayatınıza yeni birini getirebilir. Şimdi iletişimsizlik çok daha olası, bu yüzden dikkatli olun.

Öküz: Fiziksel Sağlığınıza Önem Veriliyor

En üretken burç olarak, her zaman hareket halinde olmak için can atıyorsunuz, ancak 25 Ekim güneş tutulması, vücudunuza günlük olarak nasıl baktığınızı değerlendirmenizi istiyor. Önce kendinize bakmadan istediğiniz kadar verimli olmanız zordur. Bu nedenle bu süre zarfında neleri geliştirebileceğinizi anlamak için bazı öz bakım uygulamalarınızı değerlendirin. 25 Ekim tutulması başladığında, bu uygulamaların işe yaramaya başladığını hissedeceksiniz.

Kaplan: Yaratıcılıkta Artış Yaşıyorsunuz

Yeni şeyler ve çok fazla değişim söz konusu. Tüm bunlar sınırlarınızı zorluyor. 25 Ekim güneş tutulması daha da yenilik diyor. Yaratıcı ifadeyle ilgili alanınızda gerçekleşecek ve sizi bazı yaratıcı çabalarınızı keşfetmenize teşvik edecek. Yaratıcı bir projeyi hayata geçirmek için düşüncelerinizi, kelimelerinizi ve fikirlerinizi kullanmak veya sevdiklerinizle eğlenmek için harika bir zaman. Bu tutulma sizin için tamamen eğlence, zevk ve yaratma ile ilgili olabilir. Bu yüzden bu yeni enerjiyle ne yaratmak istediğinize ve üzerinde derinlemesine düşündüğünüzden emin olun.

Tavşan: Eviniz ve Ailenizle İlgili Konularda Yeni Bir Başlangıç ​

Son zamanlarda her alanda çok fazla gelişim yaşıyorsunuz ve 25 Ekim Güneş Tutulması evinizde ve özel hayatınızda bazı değişikliklere yol açıyor. Yakın zamanda taşınmış olabilir veya ailenizde bir değişiklik yaşamış olabilirsiniz. Bu enerji yeni bir başlangıcı destekler. Eviniz sizin temelinizdir, bu nedenle evinizin mümkün olduğunca güvenli ve emniyetli hissetmesini sağlamak için bu tutulmanın durağan veya modası geçmiş enerjiyi ortadan kaldırmasına izin verdiğinizden emin olun.

Sırlar, hiç beklenmedik gelişmeler, değişimler, yüzleşmeler ve kabul edilemeyen her şey karşımıza çıkıyor.

Bu tutulmayla birlikte dünya ve ülke konjonktüründe büyük değişimlere gebe. Güzellikler ve koruma dolu bir Tutulma olsun.

Spoiler: Su ve çevre kirliliği, banka ve finansal daralma, büyük deprem/depremler, yaşamı tehlikeye atacak gaz salınımı/ temiz nefes için daha büyük maske kullanımı, göçler, elektrik ve enerji kesintisi, insan hakları vb. konularını sırayla göreceğiz.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.