Gözlemleyenin de bir GÖZ’lemcisi var!

Kalbin hakimiyetinin kaybolduğunu düşündüğünüz zamanlarda mısınız? Kalp bir özgür, bir zindan içinde.  Ancak 5 Mayıs 2024 itibariyle YILAN burcuna geçen yaşam döngüsünde bazı şeylerin kırıldığını, Göz den büyük GÖZ lerin olduğunu anlatacak bizlere.

Bazi, Doğa, Yaşam ve Enerjilerin matematiksel yorumudur.

Bu örnek Bazi & Feng  Shui yi anlatır. Mayıs YILAN Burcu’nun ayıdır. GÖZ lemin, gerçeği görmenin, bilgeliğin ve aydınlanmanın resmedildiği, kişilere göre değişim gösterdiğinde aydınlanmaya, yaşamın getirilerinin en üst düzeyine çıktığı aylardan biridir.

Bu zamanlarda sözler gerçek sihirdir. Dışarıdan söylediğiniz değil, içeriden gelen sözünüz çok değerli. Kalbiniz çok kıymetli, onun size söyledikleri de.

Plan geliştirmek ve karar vermek için uygun bir zaman, yıl içindeki başarınızı tam olarak Yılan ayının sonuçlarına göre değerlendirebilirsiniz. Belirli günlere odaklanmak yerine, dönemin tamamına yönelik bir çalışma programı oluşturmanız önerilir. Özellikle önemli olan: Bu bireysel plana kesinlikle uymalısınız. İleri düzey eğitim kursları almak, eğitim seminerlerine ve çeşitli eğitim programlarına katılmak faydalı olacaktır. Örnek eğitimlerimizden sadece biri linktedir. 🙂 https://www.sifasanatlari.com/2024/03/16/equ-qigong-ve-meditasyon/

Bu dönem aile ve arkadaşlarla güvene dayalı ilişkiler kurmak için uygundur. Yabancıların varlığına izin vermeyen bir oda iletişim formatıdır. Akrabalarla mümkün olduğunca fazla vakit geçirmek gerekiyor, görüş alışverişinde bulunmak ve eski neslin deneyimlerinden ders almakta fayda var. Çatışma durumlarında tarafsızlığın korunması koşuluyla profesyonel iletişim daha az verimli olmayacaktır.

Yılan ayında kavgalara girmeniz, insanları ilişkileri açıklığa kavuşturmaya kışkırtmanız önerilmez. Sabır ve incelik, sorunlardan kaçınmanın en iyi yoludur. Sadece iş ve iletişimde değil, aynı zamanda araç kullanırken, ateşle, keskin nesnelerle uğraşırken de dikkatli olmak gerekir. Bahçede çalışmaya başlamamak, onarım ve inşaat yapmamak daha iyidir.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.