12 Ağustos Dolunay

Bu gece neden bu kadar duygusalım,içim içime sığmıyor,yerimde duramıyorum, karar veremiyorum diyenlerdenseniz 11 Ağustos gecesi itibari ile, 12 Ağustos dolunayı, sahneleri çalan ilk çıkışını yapacak. Coşkulu bir bağımsızlık duygusuyla kozmik spot ışığına adım atacak. Bu ay aynı zamanda yılın son Süper Ay’ı olacak, dünyaya normalden daha yakın olması nedeniyle de diğer dolunaylardan daha büyük görünecek. Bu ultra aydınlatılmış ay büyük değişiklikleri meydana getiriyor, bu nedenle Ağustos 2022 dolunayının burcunuzu nasıl etkileyeceğini bilmek isteyeceksiniz.

Yaklaşan dolunay geleneksel Mersin Balığı olarak bilinir. Özgür düşünen ve şiddetle uyumsuz ateşli Aslan’da doğrudan zodyak ın karşısında yükselecek . Hayatınızda nasıl yeni bir yol açacağınızı bulmaya teşvik ederken şu an en doğru yerde olduğunuzu unutmayın. 

Kova burcu enerjisi neredeyse her zaman bizi beklenmeyeni beklemeye davet eder, ancak bu titreşim bu ayın süper ayı altında daha da güçlenir. Bunun nedeni, dolunay ile öngörülemeyen gezegen Uranüs arasındaki , bazı duygusal sürprizlere veya olaylara yaklaşımınızda ani değişimler gerektiren bir krize yol açabilecek güçlü bir kare açıdır. Bu değişiklik yaratan ay ışınları altında, temel olarak sınırlayıcı veya kısıtlayıcı hissettiren her şeyi anlayabilirsiniz.

Ağustos 2022 dolunay burcunuz için okumaya devam edin.

Koç (21 Mart – 19 Nisan)

Çok az kişi senin korkusuz liderlik yeteneklerine rakip olabilir ve bu dolunay senden adım atmanı ve bu gücü insanların iyiliği için kullanmanı istiyor. Aslan sezonunun ateşli tutkusu sizi kişisel hedeflere odaklasa da, şimdi kalbinizi topluluğunuzun veya sosyal gruplarınızın ihtiyaçlarına açmanın tam zamanı. Çevrenizdekilerle nasıl ortak bir nokta bulabilir ve bir fark yaratmak için birlikte çalışabilirsiniz? Yaratıcılığınızı daha büyük bir amaca uygulamak için kendinize meydan okuyun.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa burcunda, halka dönük evinizde dolunay ve iş hayatınızı beklenmedik bir şekilde sarsıyor ve tüm dikkatinizi talep ediyor. İşler önceki planlara göre gitmezse, akışa devam etmeye çalışın ve değişikliklerle yuvarlanın. Bu ani değişimlere veya sürprizlere açık kalmak çok önemlidir – sonuç olarak hangi heyecan verici fırsatların ortaya çıkacağını asla bilemezsiniz.

İkizler  (21 Mayıs – 20 Haziran)

Bu dolunay , ikizler burcunda , bu yüzden size doğru esen taze bir ilham esintisi gibi hissedecek. Şimdi ciddi bir ruhsal gelişim, rahatlık alanınızı genişletme ve yeni düşünme biçimlerini benimseme zamanı. İlgi alanlarınızın ve isteklerinizin artık hızla değiştiğini görebilirsiniz tek bir konuşma, sahip olduğunuzu hiç bilmediğiniz bir konuya olan tutkunuzu ateşleyebilir. Bu heyecan kıvılcımlarını takip edin ve merakınızı gidermek için risk alın.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Son zamanlarda hangi enerjik bağlar, tutulmayan sözler veya kişisel borçlar kafanızda asılı kaldı, Yengeç? Şimdi, sizi geri tutan düşük titreşimli duygusal yüklerden veya finansal bağlılıklardan kurtulmaya başlamanın zamanıdır. Size en yakın insanlarla temize çıkarak veya başkalarına borçlu olduğunuz her şeyi ödemek için çalışarak hayatınızda bağımsızlığı inşa etmek için adımlar atın. Hayat, başkalarının isteklerine zincirlenerek geçirilemeyecek kadar değerlidir.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Hala senin doğum günün içerisindeyiz, bu yüzden belli ki olduğun yıldız gibi parlamaya ihtiyacın var. Ancak bu dolunay, en yakın ortaklıklarınıza da enerji vermeniz için sizi zorlayacak. Bu kozmik koşullar altında, ilişki dinamikleri hızla değişebilir. Her ana nesnellik ve mantıkla yaklaşmaya çalışın. Olayları konuşmak ve ihtiyaçlarınıza sadık kalmak, olası herhangi bir fırtınayı atlatmanıza yardımcı olacaktır.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Düzenli ve düzenli bir rutini seviyorsunuz. Ama değişken doğanız bu ay tutulması altında kullanışlı olacak, çünkü günlük hayatınız sarsılabilir. Yeni iş sorumlulukları veya kişisel yükümlülükler aniden radarınızda belirebilir ve sizi zamanınızı nasıl yapılandırdığınızı yeniden değerlendirmeye ve takviminizi tamamen yenilemeye zorlayabilir. Şimdi kaotik gibi görünse de, dolunay tozu yatıştığında bu değişikliklerin en iyisi olacağına güvenin.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Aslan mevsimi, arkadaşlarınızla eğlenmeye odaklandınız, Terazi. Bununla birlikte, bu dolunay, bu neşeli enerjinin bir kısmını kişisel çabalarınıza da yönlendirmenizi istiyor. Alışılmadık bir tutku projesini veya hatta beklenmedik bir romantik ilişkiyi sürdürme arzusunu aydınlatabilecek ani bir ilham cıvatasıyla çarptığınızı görebilirsiniz. Her zamanki çayınız olmasa bile, gözlerinize yıldız getiren ve kalbinizin daha hızlı atmasını sağlayan her şeye yaslanın.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Muhtemelen işte birkaç hafta yoğun geçti Ancak bu ay, geçici olarak dikkatinizi daha yakın konulara çekiyor. Kişisel hayatınızdaki beklenmedik kargaşa veya yaşam durumunuzdaki veya aile dinamiklerindeki ani değişimler, sizi kamu işlerinize ara vermeye ve özel hayatınıza odaklanmaya zorlayabilir. Drama boyunca çalışırken ağır duygular tarafından gölgelenmemeye çalışın. Açık fikirli, büyük resim yaklaşımı size ihtiyacınız olan bakış açısını verecektir.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Kulaklarını, kalbini ve zihnini şimdi açık tuy çünkü bu dolunay her türlü sürprize hizmet ediyor. Beklenmedik haberler veya tesadüfi karşılaşmaları mevcut gidişatınızı değiştirebilir ve kendinizi çeşitli yollarla ifade etmek için heyecan verici fırsatlar getirebilir. Bu yüzden hemen konuya girmekten korkmayın. Şimdi gökkuşaklarını kovalamanın ve kalbinizin sesini dinlemenin tam zamanı. Önemli olan kim olduğunuza sadık kalmanızdır, kim olduğunuz her dakika değişse bile.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

Dolunaylar her zaman duygularla doludur. Ama bu, mali durumunuza daha fazla odaklanmanızı sağlayabilir. Ani bir harcama ya da beklenmedik bir sürpriz olsun, yolunuza çıkan tüm eğrileri yönetebilmenizi sağlamak için harcama alışkanlıklarınızla iletişim halinde olmak iyi olacaktır. Bir zam veya yeni bir iş arıyorsanız, nakit akışınızı artırmak için beklenmedik fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz, bu nedenle banka hesabınızı artırma şansını kaçırmamaya hazır olun.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

Bu sizin dolunayınız Kova, bu yüzden ayın spot ışığına çıkın ve herkesin gözleri önünde gelişmeye hazır olun. Kimliğiniz ve sunumunuz ışık hızında değişiyor ve eski görünümlerinizi hiç olmadığı kadar hızlı değiştiriyorsunuz. Bu yenilikçi yeni bölgeyi keşfederken doğal olarak asi ruhunuzu kucaklayın ve statükonun ötesine geçmekten korkmayın. Alışılmışın dışında ruhunuzun büyümek için alana ihtiyacı var.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

Bu dolunay bir fantezi gibi gelebilir, Ama bu tür dolunaylar sizi muhteşem hissettirecek. Gerçekleşmesini istediğiniz şeylere odaklanın ve bırakın olsun. Çünkü duygusal iyileşme veya mistik bağlantı söz konusu olduğunda aniden bir köşeyi döndüğünüzü fark edebilirsiniz. 

Kova burcunun yönettiği bu ay, zorluklardan çıkmanıza ve kendiniz olmanıza izin vermenize yardımcı olabileceğinden, kendinizi Ağustos’un dolunayının ruhsal enerjisiyle hizalamak bir zorunluluktur. Ağustos 2022’nin Dolunay kutlu olsun⚪??

ChineseAstrologer

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.