Mart Yeni Ay 2021

13 Mart 2021 Daoist BaZi Haritasına bakarak günün aşk, iletişim ve güç getirdiğini söylemeden edemeyeceğim. Günün hakimi olan Yang Metal yersel ve göksel alanda güç, statü, güzellik, zeka ve üretim potansiyelini ortaya çıkarıyor. Bununla birlikte ayın getirdiği nezaket, ılımlı bakış, anlayış ve yeniliklere açık duruş yarın itibariyle bu ayın özellikle iletişim, aşk ve iş konularında bir adım atma, yeniliklere atılım yapma, bir konu üzerinde hedefe doğru ilerlemede beklenmedik fırsatlar ve şanslar ortaya çıkarıyor.

Benim bakış açımla 2021 yılının en güzel ve en iyi değerlendirilmesi gereken zamanı.

Yeni Ayın kazananları üretim yapan, düşüncelerini reel yaşama aktarmayı hedefleyen ve çaba sarf edenler olacak. Kaybedeni yok. Sadece daha ılımlı ve sakince kendi gelişimine çaba harcayanlara kapılar daha kolay açılacak.

Çok kabaca burçlara gelecek olursak;

Su Grupları olan Domuz ve Fare burçları çevreleri, aileleri ve yeni ay enerji tarafından destek görecekler. Özellikle Domuz burcu zekasının verimliliğini görebilecek ve kullanabilecek. Fare burcu ise Maymun ile bir uyum içerisinde haritanızda hangi hanenize denk geliyorsa oradan iyi gelişmelerle ilerleyebilirsiniz.

Metal Grubu olan Maymun ve Horoz burçları için ideal günlerden. Özellikle ekstra bir şans Horoz burçlarının aşk çiçeğinin açıldığı günlerden olması. Eğer haritanızda bir çatışma yok ise aşk ve ilişkilerde güzel bir şans sizi bekliyor olacak. Maymun çifte zeka ve ileri görüşlülükle yine başarı elde edebilir.

Ağaç Grubundan Tavşan burcu için eğer kadın ise aşk erkek ise kariyerde bir ilerleme, destek ve uyum söz konusu. Tavşan burçları çok sakindir ancak bekler bekler ve en sonunda hedefine hiç koşmadan ulaşır. Bu nedenle onlar için bu yeniay hedefleri ve isteklerinin hediye içerisinde gelmesi an meselesi.

Kaplan burçlarında kadınlarda aşk ile ilgili çetrefilli ve sonu gelmeyen kafa karıştırıcı ilişkiler, erkekler için ise çalışıyorsa iş konularında geride durması gereken bir yeniay olacak. Seyahati de beraberinde getirebilir bu yeniay.

Ateş Grubundan At burçları finansal konular gündeme gelecek. Yeni bir atılım için gereken bir finansal çözüm için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Ancak çok uzun değil. Yılan burçları için kazanç kapıları açılabilir. Yıl ile uyumlu olan Yılan burçları gün ile uyumlu olmayabilirler bu nedenle kazanılanı hemen kullanmanız gerekebilir.

Toprak burçlarından Öküz ve Keçi burçları birbirlerine ters düşseler de bazen aynı alanda koruyucu hale gelebiliyorlar. Ne demişler ”zıt kutupların aşkı ölümsüzdür. ” sanırım söz böyle değildi ama bu şekilde de ifade edilebilir sanıyorum. Yani Öküz ve Keçi burçları bilerek ya da bilmeyerek oldukları yerde yardım edecekler.

Ejderha ve Köpek burçları bu burçlarda birbirlerine çok zıt. Ancak Yeni Ay bu burçlardan Ejderha burcuna bir uyum getirecek. Bu uyum ile (haritanızda hangi alana denk geliyorsa o alanda) ilerleyebilirsiniz. Köpek burçları iş ve evlerinde biraz daha sakin kalmalı, sorunların tek nedeni kendi olmadıklarını hatırlamaları gerekli. Bunun dışında Yeni Ay iki burcu da güç alanlarında etkileyecek.

Tavşan burcundaki Yeni Ay, burcunun pozitif enerjilerini ifade eden kişisel hedeflere adanmak için iyi bir zamanı önümüze seriyor. Bunlar arasında bir inanç sıçraması, kendimizdeki ve başkalarındaki kusurları farklı bir tür “mükemmellik” olarak kabul etme, hayal gücü ve görselleştirme becerileri gerektiren bir projeye başlama, bilinçli olarak barışçıl ve gençleştirici faaliyetler için zaman ayırma ve bir rüyayı, güzelliği, hediyeyi başkalarıyla paylaşma enerjisini aktive ediyor. Bu güçlü Tavşan enerjisi ile hayatımızda önemli değişiklikler yapma şansına sahibiz.

Bu Yeni Ay, Venüs ve Neptün’e uyumuyla özellikle yaratıcı ve romantik. Venüs ve Neptün, Tavşan burcunda bir kavuşuma yaklaşıyor. Kırılganlıklarımıza duyarlılık yoluyla büyüdüğümüz ve birbirimize yardım ettiğimiz hissini veriyor.

Aşka ve güce kalbinizi açın…

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.