İlişkilerde Karma

9 Karmik bir arkadaşlık/ ilişki içinde olduğunuzun işareti

Bu arkadaşlığın/ilişkinin ne kadar karmik olduğunu öğrenmek için bu listedeki soruları yanıtlayın:

  • Herhangi bir ısınma dönemi olmadan anında harika arkadaş/partner oldunuz mu? Birbirinizle ne kadar rahat olduğunuz ve birbirinize ne kadar “kavuştuğunuz” için önceden birbirinizi tanıyor muydunuz?
  • Arkadaşlığınız / ilişkiniz çok çabuk yoğunlaştı mı? Hiç vakit kaybetmeden yemek yemek, dışarı çıkmak, ders çalışmak ve birbirinize mesaj atmak gibi her şeyi birlikte yapmıyor muydunuz?
  • Arkadaşlığınız/ ilişkiniz duygusal olarak aşırı mı? Hemen birbirinize açıldınız mı ve en derin acılarınızı birbirinizle paylaştınız mı? Birbirinizi desteklediğiniz için birbirinizle ağlamak tamamen normal miydi?
  • Arkadaşlığınız/ ilişkiniz iniş ve çıkışlarla dolu mu? Birbirinize zarar verseniz dahi kopamıyor musunuz? Tıpkı ilişkilerde olduğu gibi, arkadaşınızın/partnerinizin  sizi anlamadığını veya sizi incitecek bir şey yaptığını hissettiğiniz ve bundan derinden etkilendiğiniz dönemler oldu mu? Tam bir kavga etmemiş olsanız bile, arkadaşınızın duygularınız üzerinde çok derinden bir etkisi oldu mu? Çok sık kavga edip ayrılamıyor musunuz?
  • Birbirinizin ailelerinin bir parçası oldunuz mu? Birbirinize çok yakın olduğunuz ve her şeyi birlikte yaptığınız için, birbirinizi aile etkinliklerine davet etmeniz doğal mıydı? Ailen de arkadaşınızı hayatlarına kabul etti mi ve arkadaşınız geniş bir aile üyesi gibi mi oldu?
  • Ailenizin diğer aile üyeleri arkadaşınızla/ partneriniz veya ailelerinden biriyle ilişki kurdu mu? Örneğin, anneniz ve arkadaşınızın annesi çok yakınlaştı mı ve kendi arkadaşlıkları oldu mu?
  • Arkadaşlığınız/ ilişkiniz açıklama yapılmadan sona mı erdi veya dramatik bir şekilde mi değişti? Artık birbirinizi anlamıyormuşsunuz gibi mi hissediyorsunuz? Aklınızdakileri açıp paylaştığınızda sürekli arkadaşınız tarafından yargılandığınızı hissediyor musunuz ve sizi neyin mutlu ya da üzdüğünü?
  • Arkadaşlığınız/ ilişkiniz anlayamadığınız şekilde iyi mi gidiyor.
  • Kimsenin sizlerin dahi anlayamadığınız şekilde bir mi hissediyor sunuz?

Bu soruların çoğuna evet yanıtı verdiyseniz, ilişkinizin karmik olduğundan emin olabilirsiniz.

 

”Karma miras, Kader ise rol”ünüzdür.
Oynadığımız rolde değişim söz konusu mudur?
İlişki bağlarını, Karmik dengeyi zedeleyemez ve değiştiremeyebiliriz. Bu uzun bir konu ancak çözümsüz değil.  Sadece kendi rolümüzde değişim yaratabiliriz.Rolünü ve yollarını anlayabildiğin müddetçe bu mümkün.

Tıpkı bir yan rolün kendine verilmiş rolü içten oynayıp bir dizi veya filmde daha fazla oyun alması, sevilebilmesi belki de başrol oynaması gibi.

Bu nedenle en başta
Rolümüz nedir? değişim nerelerde mümkündürü anlamalı ve sonrasında hangi yolları nasıl izlemeliyiz? sorularına cevap verebilmeliyiz. ??‍♀️???‍♀️

Korku yok, önce akış, sonra güven, sonra değişim var.

Çalışma ve Analizler için bize ulaşın. Çözüm uzak değil.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.