Şubat 2021

2021 Çin Astrolojisine göre Kaplan burcunda başlıyor ve  güçlü bir şekilde yaşamsal değişime odaklanıyor. 

Yang Ağaç  değerleri ilerleme, değişim ve yenilikle ilgilidir. Kaplan ilericidir, insancıldır, eşitlik, kardeşlik, kardeşlik ve yenilik ve açık fikirlilik içeren her şeye odaklanır.  2021 yılındaki Göksel unsur ırk, azınlık, cinsiyetçilik sorununu ön plana çıkardı ve bununla ilgili tüm bu konuları getirmeye devam edecek:

– Azınlıklar

– Cinsel cinsiyet ve kimlikler

– Cinsiyetçilik

– Irkçılık

– Ama aynı zamanda eşitlik, ilerleme, insan haklarını içeren diğer her tür siyasi, ekonomik ve toplumsal konularda  enerjileri aktive edecek. Bu ay yaşamsal alanlar, aidiyet, evrensel gelir, yolsuzluklar, iletişim ve sosyal medya, okullar, yönetim sistemleri gibi tartışmalı ve ilerici konulara değinileceğine oldukça eminim. 

 

Bunların hepsi harika, ama daha önce de dediğim gibi ayın 11’i itibariyle güçlü metal elementi, ağaç elementine karşı baskın çıkabilecek.  Bu da yeni bulunan değerleri ve yasal bakış açılarını kucaklamada hem isteksizlikten hem de çatışmadan / direnişten söz ediyor olabilir. Kaplan burcundaki  yang ağaç çok yenilikçi düzenlemeler, yenilikler getirecek, bazı konularda düzelme eğilimi olacak ve ayrıca seyahat endüstrisinin hareketlilik isteği ile Metal elementinin gücü olası bazı değişimlerin önünü kesebilir.

Çok açık bir şekilde, ekonomi ve sosyal haklarla ilgili kuralları ve düzenlemeleri önemli ölçüde değiştiren ekonomi, hisse senetleri, ticaret ve olası yasal müdahaleler ile ilgili adımları görebiliriz. 

Kaplan burcunun bu yıl ki konumu sarsılmaz, taşınamaz olduğunu düşündüğümüz şeyleri sallamaktan bahseden bir transit . Örneğin Zoom ile birileriyle görüşmeye ne gerek var ? Evden çalışan kimse var mı?  Kripto para? Gıda tedariğinde kesinti mi? Bunların hepsi önceden tahmin edilen şeyler ve hemen hemen hepsi aynı anda olan şeylerdi. Bunları 2018 de  dediğimizde ilginç ve uzak gelmişti. Ancak hepsinin ortak noktası şu an bunların güvenli, değiştirilemez ve hayatımızın bir parçası olduğu.

Kaplan değerlerinin kolektif iyilikle ilgili olduğunu unutmayalım, ancak birçok ideolojide tanık olabileceğiniz gibi, “kolektif fayda” çoğu zaman bu ideolojileri uygularken birkaç yumurtayı kırmaya karşı olmadığımız anlamına gelir. Bu bireysellik / hak / özgürlük kaybından kollektif fayda sağlayacaksa, işletmeleri, kişisel hakları yok etmeye karşı değiliz.

 
ChineseAstrologer
Burcu Erim DURAL
Şubat 2021 Genel Çin Astrolojisi burç yorumları bir sonraki yazımızda.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.