Merkür Retrosundaki 2021 Kaplan’ı Bizlere Ne Anlatıyor?

Merkür Retrosundaki 2021 Kaplan’ı Bizlere Ne Anlatıyor?

30 Ocak’tan 21 Şubat’a kadar Merkür, Kaplan burcunda geriye gidecek. Bu işaret, arkadaşlıklar, iş ortaklıkları ve geleceğe dönük teknolojik ürünler gibi konuları yönetir. İş alanlarımız, varsa çalışanlarımız, meslektaşlarımız veya parçası olduğumuz diğer sosyal gruplar arasındaki anlaşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar konusunda daha dikkatli olunması önemli. Aynı zamanda, herkesin çok iyi bildiği teknolojik aletlerin kullanımı veya arızasına dikkat edilmeli. Dijital dünyada çok fazla zamanlar geçirdiğimiz bu sıralarda en az seviyede ya da dikkatli bir şekilde paylaşım yapmak, yazışmak önemli.

Bu hafta dosyalarınızı yedekleyin ve “gönder” düğmesine basmadan önce tüm sanal iletişim biçimlerini en az üç kez kontrol edin. Eğer Maymun, Ejderha ve Fare burcu iseniz daha fazla finans ve  iletişime, Kaplan, At ve Köpek burcu iseniz seyahat, önemli kararlar ve düşmanlarınızın artışına; Keçi, Tavşan ve Domuz burcu iseniz yeni dostluklara ve yeniliklere, Horoz, Öküz ve Yılan burcuna sahipseniz sözlerinize ve aile ilişkilerinize daha dikkat etmelisiniz.

Gördüğümüz üzere her burç olumsuz değil olumlu da etkilecek. ( Her zaman dediğimiz gibi tüm haritanız burada büyük önem taşıyor. Detay için ulaşabilirsiniz 🙂 )

Ortak nokta elektronik aletler ve iletişim. Bu konulara her burç dikkat etmeli.

Unutmayalım ki dünya ve evrensel sistemde belli bir düzen var. Bu bizlere çoğu zaman kötü gibi gözükse de özünde her zaman olumlu bir ders ve öğreti veriyor 2021 Merkür retrosu ve çatışmalar bize düşünce şeklimizi ve etkileşimi sıfırlamak için bir fırsat verebilecek.

2021 Şubat Kaplan ayı retrosu şunu diyecek bizlere;

Niceleri geldiler neler istediler.
Sonra bu dünyayı bırakıp gittiler.
Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi?
Onlar da senin gibiydiler.

Ömer Hayyam

Sonsuz ışığın içinde küçük hüzne yola çıktı. Rüzgarda zayıfladı önce, güneş açtı parladı. Yağmurda, karda söndüğünü sandı ateş ile tekrar yandı. Hep zannettiğindendi bu yanıp sönmeler. Oysa hiç sonsuzluğun yanından ayrılmadı. O hep ışığın içinde, hep ortasındaydı.
Gelip geçen haz, mutluluk ve hüzünler yolunu kaybetmemen daima hatırlaman için. Sen “unutansın”. O “okunan” okumadığında uzaklaşansın insanlığından.
O halde bir an sessiz ol ve “oku”, her neyi istiyorsan onu “Oku”.
En başta insan olmayı, insanlığı hatırlatanı “oku”.
Çünkü kolaydır “unutmak” balçık içinde çiçek açıp, bir nefesle var olabildiğini.

Chineseastrologer
Burcu Erim Dural

Tüm hakları saklıdır.

“Merkür Retrosundaki 2021 Kaplan’ı Bizlere Ne Anlatıyor?” için 7 cevap

    1. Kaplan, Öküz’ün çalışma etiğine nasıl uyum sağlanacağını öğrenmesi gereken hayvan işaretlerinden biri. Bu yıl için çok çalışmanız ve ciddileşmeniz önemli. Kaplan öfkelerini kontrol ederse ve başınıza buyruk ilerlemezseniz sizin için çok iyi bir yıl olabilir. :)2022 sizin seneniz. ( Ancak yine de tüm haritanıza bakılmasında yarar var.) sevgiler

  1. İş hayatı bu kadar dijitale taşınmışken bu retrodan minimum olumsuz etkilenmek için bir kaç ipucu paylaşsanız harika olurdu ?

    1. Merkür’ün geri dönüşü sırasında ekstra güvenli ilerlemek için öncelikle içecekleri bilgisayarınızdan uzak tutun; bu klavyenize veya dizüstü bilgisayarınıza bir fincan kahve dökebileceğiniz zamanlardandır. İşiniz web üzerindeyse 2 kez okuma yapın; cevaplarınızın net ve anlaşılır olduğunuzdan emin olun ve tüm önemli dosyalarınızı yedeklemeyi ihmal etmeyin. Yeni iş görüşmesine girişmeyin,imza mümkünse atmayın, atacaksanız mutlaka okuyup anlayıp ilerleyin 🙂 Chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.