11-17 Şubat 2021

Gerçekleri söylerken sizi üzdüğümün farkındayım. Bazen kendimde kızıyorum artık iyi şeyler söylemek istiyorum diye. Ama güzel olan; takipçilerim arasında gerçeklerin yanında, güzellikleri de sunduğumu bilenlerin olması… Ocak ikinci haftasına adım atılırken yersel ve göksel hareketler aktif demiştim. 10 Ocak akşamı ve 11 Ocak günü depremsel faliyetler, toprak kaymaları ve trafik, uçak kazaları meydana gelebilir çünkü toprak cezası etkisine giriyoruz. Geceyi sabaha bağlayan 01.00 ile 03.00 arası  saatlerinde elektrikli aletlerde sorun yaşanabilir. Ocak ikinci haftasına adım atılırken yersel ve göksel hareketler aktif 10- 11 Ocak dikkat.

Bu ne demek; sadece deprem ve yağışları işaret etmiyor elbette ki bu açılım.Yersel ve Göksel şans ve kader döngülerini işaret ediyor bu cümleler. 6 Ocak itibariyle Şubat da dahil olmak üzere Mart’a kadar hızla devam edecek olan değişim rüzgarlarını hissetmeye başladık. Politik, sosyolojik, ekonomik, küresel ve bireysel olarak her birimiz yeni döngü içerisinde yerimizi bulacağız.

2021 yılının ilk iki ayında aydınlıkla karanlığın; gerçek ile yalanın, güzel ile çirkinin net çizgileriyle ortaya çıkacak. Ocak ayı bir fragman olarak ilerleyecek demiştik. Bu yıl 3 ay derin çatışmaların olacağı aylar olarak Ocak – Temmuz – Ekim aylarını işaret ediyor Çin Astrolojisi. Ocak ve Şubat ayı ise Göksel Elementlerin gücü bazı konularda güçlü ve şaşırtıcı değişimleri hiç beklenmedik kişilerden gelebileceğine işaret ediyor.

Yeni bir hafta ve yeni bir güne başlamanın güzelliğiyle güne gülümseyerek başlamamız için bu yazıyı okuduktan sonra yaşama güvenmeye ihtiyacımız var.

Gülümseyerek başlanan bir haftada aydınlığın ışığı üzerimizde, yolu hepimize açık olsun.

”Hayat bir andır, o da bu andır.” diyor sanki 2021.??‍♀️

Yaşamın tadını çıkarırken; saygıyı ve sevgiyi, umudu ve huzuru, neşeyi  ve gülümsemeyi hatırla…

Mutlu haftalar ???‍♀️?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.