Mart 2019

Bugün itibariyle özellikle perşembe ve cuma günleri bazı aksaklıklar ve kazalar, bilek burkulmaları ve bazı burçlar için gizli düşmanlıkların net alarak açığa çıkması durumu söz konusu.
Ancak bunların yanında terfiler, para akışının artması ve geleceğe yönelik planlarda hedefe ulaşım aşaması görmeniz çok mümkün.
Bunların yanı sıra genel anlamda;
Dünya, evren, enerjiler hatta bizler dahi daima her an değişip dönüşüyoruz. Bugün üzüntü olacaksa yarın veya bir sonraki gün mutluluk olacak. Önemli olan dengeyi sağlamak.
Bu ay sonu ve Mart ayı bazı burçlara diyecek ki;
Gün gelip devran döndüğünde sen ne yapacaksın? Çark senin için dönmeye başlıyor. Teyzenin kızına çok kızgınsın, eski patronun hakkını yemişti,kocan seni terketmişti, sevgilin seni aldatmıştı, dostun seni dolandırmıştı, arkadaşların seni terketmişti bunlar bitti veya bitecek. Zaman seni gösterdiğinde sen ne yapacaksın?

Bunları düşünürken lütfen aklınız ilk gelen duyguyu düşünün. Yapmanız değil hissetmeniz mühim olan. İyi kötü ayrımı yapmadan o duyguyu alın ve inceleyin.
İnsanları memnun etmek adına rol yapmayın. Başka bir kişiyi kendi rahatsızlığınız pahasına daha konforlu hale getirmenizdir rol yapmak. Kendi ruhunuzu acıtmak pahasına, açlığınızı gizleyerek, başkalarının ihtiyaçlarını hafifletmeye çalışmaktır rol yapmak. Bu doğru bir tavır değildir. Eninde sonunda acıtır.
Önemli olan bu cümleleri bu soruları kendi dünyanızda tartıp insanları mı, kendinizi mi memnun etmek istiyorsunuz? sorularına yürekten cevap vermenizdir?
Asıl soru buna gerçek duygularınızla cevap aramaktır.
Hangi burçlara hangi konularda devran dönüyor birlikte bakalım.

@chineseastrologer @sifasanatlari

#astroloji #karma #geçmiş #gelecek #çinastrolojisi #chineseastrologer #sifasanatlari #astrology #karma #future #ruh #zihin #beden #yoga #astrology #çinastrolojisi #ego #fi #qigong #qi #meditasyon #energy #energy #nefes #prana #Pilates Qigong #qi #zihin #beden #yoga #astrology #çinastrolojisi #ego #fi #qigong #qi #meditasyon #energy #energy

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.