12 / 18 Ocak 2019 Genel Yorumu

12 -13 Ocak 2019
Bu hafta sonu hayallerinizin, illüzyonlarınızın ve bilinçaltınızın sizi gerçekliğinize götüreceği durumlar yaşamanız mümkün. Korkular ve kafa karışıklıkları, hayaller ve gerçekler birbiri ile karşı karşıya gelecek. İlişkilerde zorlanmadan net olarak bazı gerçekleri görmenize neden olacak enerjiler ortaya çıkacak. Genel olarak finansal durumlar karışık bir hal alırken, daha çok kadın ve çocuk hakları, hayvan hakları ve şiddet konuları ile ilgili döngüler ortaya çıkacak. Bazı detayları net bir şekilde görme, ankama zorluğu yaşanmaya başlayabilir. Aynı zamanda cesaret verici, cezbedici, şaşırtıcı, aldatıcı ve alıcı yani madalyonun iki yüzünü görnemiz gereken durumlar ortaya çıkabilir.
21 inde olacak Ay Tutulması ve içinde olduğumuz Toprak enerjisi iş kollarında dengesiz durumlar yaratabilir.
Bu nedenle hayallerinize dikkat etmek, bilinçaltınızla yüzleşmek ve daha yüksek bir farkındalık seviyesine ilerlemek için yüzeye gelen sorunları ele almak zorundasınız/ zorundayız. Hayal gücümüzü ve yaratıcı yeteneklerimizi iyi bir şekilde kullanabilmek, ek bir avantajdır.
Fark yaratmak ve huzur bulmak adına ortada var olan sorunu ( varsa tabi) hasır altı etmek yerine çözüm için çalışmaya devam edin.

İletişim@sifa-sanatlari.com

#çinastrolojisi #beden #ruh #zihin #beden #yoga #astrology #çinastrolojisi #ego #fi #qigong #qi #meditasyon #fengshui #BaZi #beşelement #baş #gelecek #geçmiş #serenaysarıkaya #qi #meditasyon #energy #energy #nefes #prana #Pilates #Qigong

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.