Kaplan Enerjisinde Şubat 2020

Şubat ayının ortalarına doğru ilerlerken; 9 Şubat 2020 Kaplan ayında gerçekleşen bir dolunay enerjisini yaşadık. Bu dolunay yaratıcılık ve içsel deneyimlerin dışa vurumuna işaret eden bir enerjiye sahipti. Şimdi ise Yersel alanda Kaplan; göksel alanda ise Yang Toprak ve Yang Metal enerjisine girdik. Ve bu enerjilerin yükselişe geçeceği 16 Şubat itibariyle yeni bir döngüye gireceğiz. Bu döngü de bize aile ilişkileri, üst düzey yönetim kadroları ve ifade biçimlerinde sorunlara dikkat diyor.

2020 fare yılında herkes yeni bir yaşam ve karmik döngüye girdi. Şimdiye kadar yaptıklarımızın sonucunun alınması ve düzen değişimini yaşıyoruz. Yeni bir başlangıç istiyorsak; bazı işler zaman alacak gibi gözüküyor.

2020 ve 2021 Metal elementinin kontrolündeki yıllardan olacak. Feng Shui’de Metal elementi, gerçek metal gibi parlayan temiz, bozulmamış bir ortamla temsil edilir. Eğer dağınıklığı azaltmak ve kaldırmak istiyorsak başlangıç için bu yıl iyi bir olacaktır. Yani Fare yılı bir yandan sonuç bir yandan çok fazla hissedilmese de yeni düzenin başlangıçlarını temsil ediyor.

Metal elementi ev içerisinde dinlenme ve yatak odası ile ilişkilidir. Metal bir yin elementtir ve yatak odası dinlenme, uyku için yin bir odadır. 2020 ve 2021, yatak odanızı iyileştirici (ve düzenli) bir sığınak haline getiren yıllardan olabilir. Ancak buna nazaran 2020 geceleri uyutmayacak, zihnin aktif olduğu bir yıl olabilir ki; Ocak ayı itibariyle gece uykularınız kaçmış ve sakin bir uyku uyuyamamış olabilirsiniz. Bunların nedenlerinden sadece bir tanesi farelerin gece hayvanlarını temsil ediyor olması. Ve bu senenin zihni bulanıklaştıran, aşırı çalıştıran ve düşündüren, düzenleyen ve planlayan bir yapısı olacak. Böylece 2020, siz ve aileniz için huzurlu ev ortamları yaratma yılı olabilir 🙂 ama önce birçok şeyi dağıtabilir; yıkabilir ya da eksikleri gösterebilir.

9 Şubat ta başlayan dolunay enerjisi yerini  16 Şubat’tan 4 Mart’a kadar sürecek olan göksel alanda yang toprak ve yang metalin güçlü çekişmesine bıraktı.  Bu çekişme  özellikle ailesel konular,ikili  ilişkiler ve  kariyer alanında kendini gösterecek.

16 Şubat 2020 itibariyle işlerde gecikmeler, beklenmedik müdahaleler, ani program değişiklikleri, küçük cihazlardaki arızalar (bilgisayarlar, cep telefonları ve ileri teknolojik aletler) görülebilir.

Akıl ve zihin karışıklıkları, ertelenen randevular, yanlış yönlendirmeler, yanlış anlamalar, yanlış yorumlar ve bolca aşk dedikoduları duyabilirsiniz…

2020 genel kırılma noktasıydı ancak şimdi iletişimde genel bir bozulma görülebilir. Sınanan evlilikler ve ilişkiler. Sözleşmeler ve anlaşmalar eğer  yeni imzalanacaksa yanlış gitme potansiyeli olabilir. Eskiye dayalı ise sonuçlar gecikebilir.

Şubat ayı, elementler ve göksel enerjiler bizleri nasıl etkileyecek diyenlerdenseniz;

İkili ilişkilerde şubat 16 ve 4 mart itibariyle çok şaşıracağımız olaylar, durumlar, çiftler karşımıza çıkabilir. Magazini ters yüz edecek ilişkiler, asla bir araya gelmez dediğimiz olmaz dediğimiz kişilerin ilişkileri, dostlukları, arkadaşlıkları veya ayrılıkları ortaya çıkabilir. İletişimde ve teknolojik aletlerde problemlerde ortaya çıkabilir tabi…

Ek olarak ;

Ejderha burçları ;

Bazı şeyleri kafanızda oturtmaya çalışacak ve yeni kararlar almak için sakin kalmak isteyeceksiniz. Popüler olduğunuz konular olacak her zaman istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Özellikle 15 Şubat sonrasına dikkat.

Yılan burçları;

Çevrenizdeki kişilerin niyetlerinden şüphe duyabilir, iyi ve kötü niyetli kişileri karıştırabilirsiniz. Bu da sizin içsel dengenizde güvensizlik yaratabilir. Var ola yeteneklerinizi kullanma ve işinize odaklanma zamanı.

At burçları;

Aile ve iş yerinizde bazı işler nedeniyle çatışmalar yaşatabilir. Bu nedenle sakin kalmalı ve mümkünse size özel objenizi taşımalısınız. Finansal konular ve iş arkadaşlıklarına dikkat.

Keçi burçları;

Yoğunluklarınız içerisinde bazen yalnız hissedebiliyorsunuz. İnandığınızın dışına çıkmış olabilir bir anlık dost sandığınız kişilerin heyecanına kapılmış olabilirsiniz. Bazı şeyleri kaybetmek size yolunuzu hatırlatacak. Gelecek için çabalarken geçmişteki dostluklardan olmayın.

Maymun burçları;

Bu ay sizin zıt burcunuzda ilerlediği için iç sorgulamalar ve kendinize dönme zamanınızdasınız. Bu ay bir takım gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Yapmaya çalıştıklarınızla gerçekleşenlerin farkını görecek ve daha fazla ilerlemek adına kararlar alabileceksiniz. Bu ayı rutin işlerinizi yaparak geçirebilirsiniz ancak  27’si sonrası kariyerinizde büyük sıçrama söz konusu olabilir.

Horoz burçları;

Bu dönem sizin için gelir-gider dengesi düzene girecek.  İş ve çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşasanız da bu ay birçok konuda kazançlı çıkacaksınız.

Köpek burçları;

Bu dönem seyahatlerinizde  erteleme ve gecikmelerin arka arkaya geleceği bir süreç yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir haberleri ertelemeli alabilirsiniz. Bu aralar harcamanıza dikkat etmelisiniz.

Domuz burçları;

Adalet anlayışınız artık kendi ifade etmenize yol açacak. Aile ve iş yaşamınızda kendinizi net ifade edecek; çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Güven problemi yaşadığınız bu dönemlerde çok güvendiğiniz insanlar ile karşılaşabilirsiniz.

Fare burçları;

Bu yıl sizin yılınız olsa da size biraz zorlukları da beraberinde getirdi. Bu ay aile bireyleri ve eşinizle ne zamandır konuşmak istediğiniz bir çok şeyi artık konuşacaksınız. Bu ay yeni bir iş için adım atmak yerine Mart ayını beklemenizi öneririm.

Öküz burçları;

Her şeyin mükemmel gitmesi için çabalarken içsel olarak karışabilirsiniz. Parasal konularda aşırı harcamalarınız oldu ve olacak. Bunlara dur demeyi ve sağlığınıza dikkat  etmeyi ihmal etmeyin.

Kaplan burçları;

Bu ay sizin ayınız olsa da kendi düzeninizi kurma ve kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. eğer ev ile ilgili bir değişiklik istiyorsanız şuan  isteklerinizi yerine getirmek için çok doğru bir zaman değil. Seyahat etmek ve iş ilişkileri kurmak için ve imza atmak için Mart ayına beklemeniz gerekebilir.

Tavşan burçları;

Bu ay size güzel ve hiç beklemediğiniz haberler getirebilir. İşinizi geliştirmek, emeklerinizin karşılığını almak için uygun bir ay olacak. Çevrenizdeki daralma yeni bir dostluk ve desteğin geleceğine işaret ediyor.

2020 Fare yılı için Daoist Çin Astrolojisi / BaZi veya Feng Shui bilgilerinize ulaşmak ve danışmanlık  için bize ulaşabilirsiniz.

Mutlu, huzurlu ve keyifli aylar dilerim.

Chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.