2019 Köpek Burçları

Aşk ve İlişkiler

Köpek Burçları için 2019 yılı ilişkiler ve aşk genelinde olumlu enerjiler içeriyor. Eğer bekar bir Köpek Burcu’ysanız yeni birileri ile tanışma ve hatta ciddi adımlar atmanız mümkün. Eğer evli bir Köpek Burcu’ysanız ilişkinizin güzelleşmesi dönemini yaşayabilirsiniz. Yine de dostluklarınıza dikkat etmeli, rakipler ile karşılaşmanız durumunda iyi niyetinizi korumalısınız.

Finans ve Para

Köpek Burçları Finansal ve Parasal konularda 2019 enerjileri tarafından olumlu destekler alıyor. Eğer bir yatırım yapmak istiyorsanız uygun bir yıl olabilir. Ancak yine de çok fazla atılım yapmamaya özen göstermelisiniz.

Kariyer

Köpek Burçları 2019 yılında her ne kadar olumlu yönde etkilense de kariyer alanında karşılarına onları zorlayacak kişiler çıkabilecek. Eğer aile şirketine sahipseniz çok fazla söz sahibi olmayı tercih etmemeli öne çıkmamalısınız. Eğer bir ücretli çalışansanız rakipleriniz ve iş arkadaşlarınıza dikkat etmeli ve tartışmalardan uzak durmalısınız.

Sağlık

Köpek burçları bu yıl depresif bir duruma geçebilir, ruhsal karmaşa içinde kalabilirler. Sağlık açısından çok dengeli ve dikkatli olmanız, bedeninizi ve ruhunuzu destekleyecek çalışmalar yapmanız 2019 yılını verimli kullanmanızı sağlayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.