2019 Tavşan Burcu

Aşk ve İlişkiler

Tavşan Burçları 2019 yılı ilişkiler ve özellikle aşk açısından çok şanslı ve verimli bir yıl olacak. Eğer bekar bir Tavşansanız yeni ilişkiler ve aşklar yaşamanız olası. Eğer evli iseniz ilişkinizde tazelik ve canlılık etkilerini yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizin genişlediği, aileniz tarafından desteklendiğiniz ve dostluklarınızın güçlendiği bir yıl olacağı gibi, eski kırılganlıkların bitebileceği bir yıl içindesiniz.

Finans ve Para

Tavşan Burçları 2019 yılı size finansal gelişim ve parasal açıdan büyük kazanımlar sağlayacak bir yıl. Bu yıl beklenmedik terfiler, beklenmedik kazançlar, primler, maaşlarda artışlar ve ekstra gelir sağlama olasılıklarınız çok yüksek. Ailenizin de desteğini almanız olası. Yalnız bu şansınız olduğu için aşırı harcamamaya birikim yapmaya özen gösterebilirsiniz.

Kariyer

Bu yıl Finansal olarak güç yanında kariyer alanında da fırsatlar yılı olacak. Bu fırsatlar hiç beklemediğiniz alanlarda ilerlemenize neden olurken, kararlı olduğunuz alanda da söz sahibi olmanıza neden olacak. Bu yıl etrafınızda sizi destekleyen, sizinle büyümek ve yol almak isteyen birçok kişi olabilecek. Her zaman tercih ettiğiniz gibi bireysel değil, birlikte bir şeyler yapmak ve büyümek için bu yıl harika bir yıl olabilir. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız işinizde gelişim kaydedebilirsiniz. Eğer bir çalışansanız karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeniz ve doğru kararlar vermek için destek almanız gerekebilir. Bunun yanı sıra bazı Tavşan Burçları; ise doru hamleler yapılmaz ve kararsızlık durumlarında iflas ve/veya hukuki zorluklar içinde kalmaları mümkün.

Sağlık

Tavşan Burçları 2019 yılında biraz beslenmeye dikkat etmelisiniz. Özellikle bel problemleri, baş bölgesi, mide ve sindirim sistemi problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikle aşırı tatlı, yağlı ve ağır beslenmeyi bırakmanızda fayda var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.