Yeni Ay ve Eylül 2018 Horoz Ayı

Eylül nasıl gidiyor?Biraz zorlayıcı sanki. Yeni ay başlamadan önce projeler, adım atılacak yenilikler ve yeni işler hazır mı? Önce Yeni Ay dışında Horoz Burcu  enerjisi içinde ilerleyeEylül Ayından bahsedelim biraz ne dersiniz? Eylül ayı Sonbahar başlangıcı olsa dabir yandan da

“cazibe ve çekicilik” ayı olarak adlandırıldığını biliyor muydunuz?

Eylül ayı Metal elementini içinde barındırır. Bu nedenle Metal elementi doğumlu olanlar ve / veya haritasında metali ağırlıklı olanların genelde  yaşam kombinasyonunun güzellik, zarafet, cazibe olma olasılığı çok yüksektir.

Eğer yıl olarak 1980, 1968, 1992, 2004 yıllarında doğduysanız, doğduğunuz günün  Cazibe ve Şeftali Çiçeği çiçeği birleşimini gösteriyorsa bu ay siniz aşk ve cazibe ayınız! Yani bekarsanız evleneceğiniz kişi çok yakınınızda hatta tanıştınız. Eğer evliyseniz veya bir partneriniz var ise çok güzel bir ay geçireceksiniz. Bir süredir görmediğiniz arkadaşlarla yeniden bağlantı kurmak için çok güzel bir zaman. Başka bir deyişle, Eylül, hayatınızın tüm alanlarındaki ilişkileri yeniden düzenlemek ve iyileştirmek için  yaşanıyor.

Ancak, bu ayın enerjisi, bu güzellilklerinin yanında bıçak gibi keskin yanları da mevcut. İçi seni dışı seni yakar atasözümüzün oturduğu kişilikler ve yaşam tarzları genelde bu enerjinin izlerini taşır. Yin Metal elementine sahip Eylül ayı enerjili (yıl olarak bu enerjiyi taşımayıp, haritasında ağırlıklı yin metal taşıyan) kişileri tanıyorsanız oldukça sevimli ve çekici olabilirler, ancak bazen sözcükleri bir bıçak gibi sizi derinden etkileyebilir.

Yani bu ay çok güzel ve keyifli zamanlar geçirebilişiniz, ancak sözcüklerinizi dikkatli seçmezseniz karşınızdakileri rahatsız edebilir ve belki de kaybedebilirsiniz.

Yeni Ay Horoz Burcunda yükseliyor. Ayın hakimi Horoz burcu olsa da Günün Efendisi Ejderha Burcunda ilerliyor. Bu nedenle içsel benliğiniz kendini artık tüm netliğiyle ifade etmek isteyecek ve bunun için hiçbir şeyden çekinmeden içinden geleni söyleme, kendini ifade etme özelliklerini gösterecek.

Bugün içinizdeki asıl Kral veya Kraliçe ile tanışabilirsiniz.

Horoz Burcunda ki bu Yeni Ay bizi büyük oyunlar oynamaya, yeni adımları güvenle atmaya davet ediyor. Evrensel akışın bolluğuna güvenmek, kalbimizin yapmamızı istediği şeyi takip ederek  *ki bu özgürce paylaşıp vermektir* verdiğimiz şeyin iyi yada kötü aynı kişi veya başkasından geri alacağımız bilerek akışa güvenmek en iyisi olacak.

 

Cömert olmak, korkudan ziyade sevgiye dayalı kararlar almak güç ve cesaret gerektirir. ‘Enejinin,Gücün Akması’ na izin verdiğimizde ona olan güveni evrene açıkça ifade etmiş oluruz. Ve bunun neticesi olarak cesareti ve kararlılığı gösterdiğimiz için evren sevgi takdirini göstermenin bir yolunu mutlaka bulacaktır.

 

Kimsenin sahip oldukları şeylere önemsiz gibi davranıp,bırakıp gitmesini var olandan vazgeçemesinden bahsetmiyorum.  Sizin iyi dediğiniz şey ve yıllarca çaba gösterdiğiniz ancak bir sonuç alamadığınız, kalbinizi huzurla doldurmayan şey sizin değil başkalarının size dayatması değil de nedir? Bu yeni ay hepimizi biraz buna zorlayacak.

Dedim ya bıçak gibi keskin ve yaralıyıcı da olabilir, iğne gibi batabilir ve sert sözler olup kulaklarımızdan kalbimize sonrasında da ruhunuza dokunup sizi gerçeğiniz sandığının yalanınızdan bir çırpıda uyandırabilir. ‘İyi şeyler her zaman yumuşak hediye ile gelmez, reel dünyada acı uyanışın ta kendisidir. Bu sebeple kim ne derse desin acınızı sevin ve iyi ki seni yaşadım deyin. Sizi dönüştüren o acınız. Teşekkür edin cesaretinizi toplayın ve Bu güzel ay doğumunda Her şeyden önce, kendi rüyanıza yatırım yapın.

 

Yüreğinizin sizi daha iyi bir dünya yaratmaya yardım etmek için yönlendirdiğini bilin. Çevrenizdekilerin de…Eğer birinin yaşamınızı zorlaştırdığını düşünüyorsanız nerede eksiğiniz olduğuna bakın ve O kişiye kızmak yerine anlamaya çalışın. Siz tam olsaydınız O kişi, belki yer, belki zaman, size engel olmazdı.

 

O engel birlikte kaldırıldığında emin olun başkalarının hayatını daha büyük sevgi haline birlikte getirecek, zihniniz muhtemelen hayal edemeyeceğinizden daha fazla bütünleşme yaşayacak.

 

Küçük yaşantılar yaşamak ve güvende kalmak için şartlandırıldık. Okuldan ayrılmak ve güvenli bir gelir sağlamak için bir yörüngeyi takip etmek ve sınırlı bir zihin içinde sınırlı alanlarda, tanımlanabilmek için adeta zorlandık ve zorlanıyoruz. Tam sınırların dışarısına çıkıyoruz derken karşımıza çıkan engelleri aşmak için tekrar ve tekrar o elbisleri giymek zorunda bırakıldık. Sonuç top yekün mutsuzluk.

Kendinize yatırım yapın ve hayalleriniz sınırsız olsun. Onları engellemeyin diyor bu Yeni Ay. Elbette reel dünyada ayakları yere basan bir takım hayallerden bahsediyorum.

Hepimiz ellele tutuşup hepimiz sevgiyiz deyip, savaş alanına gitmekten bahsetmiyorum. Gerçekçi ve yapılabilir hayaller..

 

Tarihsel olarak, dünyadaki en başarılı insanlar, kendi fikirlerine, vizyonlarına, kendi içlerine yatırım yapanlar oldular. – etraflarındaki insanlar tam tersini söylediğinde bile iyi bir yatırım fırsatı olduklarına güveniyorlar.

Eylül Horoz burcu, girişimcinin işaretidir. Kendi zihinsel kalıplarınıza karşı korkusuz, kendinizden şüphe duymadığınız duyduğunuzda heyecan duyduğunuz işleri

yaptığınız bir yaşam için küçükte olsa adımlar atın diyor bu Yeni Ay.

 

Ejderhalar : İş hayatınızda veya sosyal hayatınızda değişim yaşayabilirsiniz.

Yılan Burçları : Statü değişimi veya üstlerle iletişimde olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

At Burçları : Ev taşıma, ev alma konuları gündeme gelebilir.  Kendinizi Ailevi konuların içerisinde  bulabilirsiniz.

Keçi Burçları : Çok yakın dostlarınız ile aranızda iletişim problemleri yaşabilirisiniz.

Maymun Burçları : Finansal kazanç yolunda adımlar atacağınızı gösteriyor.

Horoz Burçları : Egonuz biraz şişebilir ve bazı kişilerle aranıza bu nedenle çizgi çekilebilir.

Köpek Burçları : Bazı ortaya çıkmasını istemediğiniz duygular ortaya çıkabilir.

Domuz : Kendinizi geliştiridiğiniz yönde ilerlemeya başlıyosunuz.Kazanç kapılarınız açılıyor. İyi bir döneme giriyorsunuz.

Fare : İş alanında gelişip kazanç sağlayacağınız toplantılara dahil olabilirsiniz.

Öküz: Eğitim,seyahat açısından kendinizi geliştirme yönünde ilerliyorsunuz. Seyahatler gündeme gelebilir.

Kaplan : Beklenmedik yerden beklenmedik kazançlar sağlayabilir, iş olanağı fırsatı yakalayabilirsiniz.

Tavşan : İşte akıl almaz derecede hızlı ve güvenli yol alıyorsunuz. Çoklu kazançlar gündemde.

 

Burcu Erim DURAL

Sevgilerimle,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.