9. Period 2024

2024 yılının Ay olarak da hayatımıza girişi ile gelişmekte olan Bilişim ve Yapay Zeka sektörünün daha da yaşamımızın merkezine oturacağını ancak aynı zamanda sosyalliğe olan ihtiyaç, zihin ve beden sağlığı dengesi ve ileride yaşanacak ( özellikle Nisan ve Ekim de yaşanacak olan fizik ötesi buluşlar, deneyimler vb ) ile Şifa, Spor, Wellness, Astronomi, Astroloji, Güzellik sektörlerinde de aynı derecede ilerlemeler görülecek. Özellikle Wellness programları Yapay zeka kadar gündemimizde yer alacak.

  • Yapay Zeka: Otonom sürüş teknolojilerinde gerçekleştirdiği benzeri görülmemiş ilerlemeler, sonunda mobilite endüstrilerini, teknolojiyi ve şehirleri dönüştürecek. ve küresel ölçekte ortamlar yaratılmaya devam edecek ve evlerimizde  belki de jetgillerdeki gibi artık yardımcı robotlarımız olabilecek.
  • Çevrimiçi Trendler: Uzaktan tabanlı çalışmanın hızla hızlanmasıyla birlikte, dünyanın birçok yerinde sanal çalışmaya geçiş yapıldığından evden çalışmak norm haline geldi. Çevrimiçi içerik oluşturucuların popülaritesi de arttı; daha fazla insan kendilerini çevrimiçi olarak ifade etmeye istekli oldu; ister kendi fotoğraflarını ve videolarını yayınlayarak, ister çeşitli sosyal medya platformlarında anları ve dönüm noktalarını yakalayarak ilerlemeler hızla devam edecek.
  • Dijital Girişimcilik:  Dijital girişimciliğin erişilebilirliği ve popülaritesi gibi e-ticaret platformlarının çoğalmasının da etkisiyle daha fazla insanın çevrimiçi olarak ve canlı yayınlar aracılığıyla alışveriş yapmasını sağladı.
  • Wellness : Birçok kişi yaşamının bir nedeni olduğunu anlamaya çalışırken, deneyimleri neticesinde bu yönde adım atmış bulunmakta. Ve bu konulardaki ilerlemelerin artacağını belki yeni bir  Einstain ın, Jung un bu çalışmalar içerisinden çıkacağı olasılıklarını düşünebiliriz.

Tüm bunlar gerçekleşirken Mart itibariyle gireceğimiz Tavşan ayının da etkisi ile daha naif, daha saygı ve sevgi dolu bir ayı işaret eder. Aynı zamanda  Ejderha ile birleştiğinde dünya da bir takım  güç dengelerinin değişmesi olası. Bu nedenle Mart ayı hem çok güçlü bir sevecenliğe ve şifaya hem de otorite ve güce merhaba dedirtecek.

Nisan ayının işaretini şimdiden vermek güç olmasa da hepsini yazmam doğru değil. Nisan ayı tüm değişimleri gözle görülür olduğu Yer ve Gök  Enerjinin de bu değişimleri desteklediği bir ay. Güç otorite, finansal konular ve ilişkiler gündemden düşmeyeceği gibi beklenmedik ilişkiler ortaya çıkabilecek. ”BEKLENMEYENLER GELDİ” yeni bir dönemin muhteşem girişi için çok güzel bir giriş olacak. Çünkü hiç olmayacak denilenler 2024 şubat ayı itibariyle gerçekleşmeye başladığı için mart çiçek açacak nisanda artık her yere yayılmış olacak diyebiliriz.

Bu nedenle içinde bulunduğunuz şeyler ne ise artık bittiğini kabul edebilirsiniz. 4 Şubat itibariyle girdiğiniz döngüde artık geri düşmeniz imkansız. Sadece ileri baktığınızda Mart ve Nisan aylarının sizlere ve sizlerle birlikte dünyaya gerçekten ışık saçtığını görebilirsiniz.

Kısaca Burçlara da göz atacak olursak ;

Fare 

Mart ilişkilerinizi düzelttiniz işleriniz düzene giriyor bu ay yumuşak ve sakin kalın, Nisan ayında güç ve statünüze ulaşıyorsunuz diyecek.

Öküz

Mart ayında aile ve işler ile ilgilenmeniz gerekebilir. Onlara fazlasıyla vakit ayırabilirsiniz. Nisan ayı ise hem kendiniz hem de istediğiniz kariyer hedeflerinize ulaşacağınız bir zaman dilimi sunuyor.

Kaplan

Mart size çok güzel gülümsüyor. Çevreniz genişliyor ve farklı bir alana giriş yapıyorsunuz. Nisan ayı ise eş hanenizde yeni iletişimler mümkün iken aç gözlülükle elindekinden de olmayın diyor.

Tavşan

Mart ayı çevrenizdeki dost olmayanların elendiği ve finansal olarak çok çok rahatladığınız bir dönem olacak. Ayrıca yurtdışı işlerinizin artış göstereceği zamanlar. Nisan ayı itibari ile yeni gelir kapıların artacak extra kazançlar sağlayabilecek ve seyahatlerde bulunabileceksiniz.

Ejderha 

Mart ayında yeni bir iş girişimi için görüşmelerde bulunabilirsiniz. Nisan ayı sizi sizle tanıştıracak. Ne istiyorsunuz? Ne yaptınız? Şimdi neredesiniz? Bu yıl kullanmanız gereken Anka veya Horoz objenizi lütfen çıkarmayın. Ve tüm güzel olasılıklara açık olun.

Yılan

Mart ayı kendiniz için düşündüğünüz ve uygulamak istediklerinizi ve eviniz ile ilgili yatırımlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Nisan ayında ise yepyeni bir kapılar sizin için açılacak gibi gözüküyor.

At 

Aile ve kendiniz ile ilgili büyük kararlar alma zamanınız bu ay olacak. Nisan ayı size bu kararların etkisini aile ile görüştüğünüz bir ay olabilir ev için yatırım yapabilirsiniz.

Keçi 

Mart ayı otorite olarak gördüğünüz kişilerle görüşme, anlaşma ve anlaşılma zamanı olacak. Yeni bir bölgeye yerleşebilir ve yeni bir statüye sahip olabilirsiniz. Nisan ayı çevrenizin genişlediği , bekar keçi burçlarındansanız yeni bir ilişkiye başladığınız bir ay olarak görebilirsiniz.

Maymun

Mart ayı çok verimli olacağınız finansal olarak güçleneceğiniz ayrıca bir otorite figürü haline geleceğiniz, yurt dışı bağlantılarında artış yaşayabileceğiniz bir ay. Güçlü ve statü sahipleriyle birlikte yeni işler ve seyahatler yapabilirsiniz. Nisan ise tam bir birleşme yenilenme ve kazanç zamanı.

Horoz

Yılın koruyucularında Tavşan ve Horoz burçları mart ayında harcamalara dikkat etmeli, fazla yardıma gerek duymamalısınız. Ayrıca ilişkiler ve geleceğe yatırım konusunda otorite sizde olduğu için size bu ay daha fazla danışılabilir. Nisan ayı ise yeni bir ev, ev satışı, ev de bir yenilik veya taşınma süreci olabilir.

Köpek 

Kendinizi çok güçlü gördüğünüz bir alanda bir teklif alabilme olasılığınız çok yüksek. Ayrıca yeni bir bölgeye taşınma ihtimaliniz olabilir. (Nisan ayı gelmeden bir Çin Astroloğuna gitmenizde  fayda var. )Çevreniz ve kendinizle iletişimde büyük bir gelişmeler için projeler sağlayacaksınız.

Domuz

Mart ayında eş, ilişkiler ile ilgili finansal harcamalarda bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizin arttığı bu ay Nisan ayının mucizelerine gebe. Nisan ayında güçlü ve statü sahibi olacak yeni bir pozisyona gelebilecek ve finansal olarak ve bekar iseniz partnerinizle birlikte finansal rahatlama yaşayacaksınız.

2024 her zaman dediğim gibi öngörebildiğimizin ötesinde hediye paketleriyle geliyor ve daha bir çoğunu da görememiş olabiliriz. Ancak insanlık olarak yapmamız gereken ışığın ve aydınlığın peşinde bilgece yürümek.

Nezaketiniz, sevgi ve saygınız daim, ışığımız daima parlak olsun.

ChineseAstrologer

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.