2024 Şubat (2) 9. Period

9. Dönem, 2024 yılının Şubat ayından başlayacak 2044 yılına kadar sürecek olan yeni bir Feng Shui döngüsüdür. Çok güçlü ve heyecan verici olan ateş elementi tarafından yönetilir. Ateş elementi hayatınıza tutku, yaratıcılık, dönüşüm ve ilham getirecek. Hiç kaçarı yok herkese her haneye başka yönlerden değişim ve şans getirebilir. Bize şan,şöhret, para ve kudret getirirken., diğer bir aileye çocuk, ev, yeni ilişki getirebilir. Ayrıca şöhretinizi, tanınırlığınızı, liderliğinizi ve maneviyatınızı da etkileyebilir. 

İlham verici ve iyimser hissetmeyi bekleyin. 5 Şubat’ta Ejderha burcuna girdiğimiz bu yılda ay Kaplan burcuna geçerken yenilikçi ve taze fikirler, üretim ön plana çıkacak.. Cesaretle ve özgürce fikrinizi söyleyip; meraklı bir dinleyici kitlesinin ilgisini çekecebileceğiniz bu zaman diliminin getirilerini canlı yayınlarımda anlatmaya başlayacağım.

( takip et, beğen ve şans seni de bulsun 🙂 )

5 Şubat’ta Kaplan burcundaki yeni ay sizi hayallerinizi ve planlarınızı beklenmedik bir yöne götürmeye itiyor. At gözlükleri çıkıyor ve yerine gerçekleri gören ileriyi ve amaçlarına ilerlemeyi başaran herkesi destekleyen bir sürece girmeye başlıyoruz.  Ancak şuna da açık olmalıyız ki bu yıl desteklenmesi gereken, duyarsız argümanlara sahip kişiler de kendini gösterebilir.

6 Şubat itibariyle  yeni ve değerli dostluklar kuracak, yeni oluşum, iş ağları oluşturacak burçlar ağırlıkta. Özellikle Fare, Maymun, Ejderha ve Tavşan burçları iletişimde artış, yeni işler, kazançlar, eğitimler verme alma, yutdışı bağlantılarında artış ve yeni fırsartlarda artış yaşayacak.  ( Devamı canlı yayınlarda olacak)

Zihninizi yeni olasılıklara açın.

Şubat 2024 Kaplanı sezgiler için iyi adım attırırken 2024 Mart Tavşanı sezgilerinizi kullanmayı, var olan yetenekleri kullanmayı açığa çıkarır. Tam bir metaryalist gibi gözüken Maymun ve Fare ise Ejderha ile birleştiğinde Tavşan ile güç bulduğunda istenilen şifa, şifacılık, sağlık, iyileşme, felsefe, matematik konularında tam bir güç birliği oluşturabilirler. ( Tüm burçlar için iletişime geçebilirsiniz)

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.