BaZİ ve Qi Men Dun Jia

BaZi / Qi Men Dun Jia , Çin’den gelen eski bir kehanet ve matematiksel veri biçimidir. Hlen Çin, Tayvan, Singapur ve Güneydoğu Asya’daki Çin diasporasında kullanılmaktadır. BaZi / Qi Men Dun Jia iş, suç çözme, evlilik ve çöpçatanlık, tıbbi kehanet, Feng Shui, askeri işler, kayıp insanları bulma, seyahat, kişisel servet kehaneti vb. alanlarda uygulanabilir.

BaZi ve Qi Men Dun Jia farklılıklar gösterir. Kökenleri 3000 yıl öncesine kadar uzanıyor.
Günümüz uygulamalarında sizi en iyi konuma getirmek için BaZi veya Qi Men Dun Jia yöntemlerinden yararlanılabilir.
Her türlü rekabet ortamında istediğiniz sonuçlara ulaşmak için doğru zamanda doğru yerde olun .
Qi Men Dun Jia metafizik sisteminin kullanılabileceği dört yol şunlardır :

1) Tahminde Qi Men, çok çeşitli farklı durum veya faaliyetleri tahmin etmek için çeşitli tahmin yöntemleri kullanır. Bir tahmin aracı olarak QMDJ, kariyer, finansal kararlar, ilişkiler, sağlık, kariyer arayışları, sınavlar veya önemli yeni projelerin, ürünlerin veya iş girişimlerinin başlatılmasında olağanüstü sonuçlar yaratmaya yardımcı olabilir. Herhangi bir müzakerede kişinin pozisyonunu yükseltmek için kullanılabilir.

2) Stratejik Uygulamada , Qi Men çizelgeleri ‘altın anı’, yani önemli faaliyetleri gerçekleştirmek için belirli bir yön ve belirli bir eylemle birleştirilmiş bir günde belirli bir saatin bulunması veya tespit edilmesi için kullanılabilir.

3) Feng Shui’de uygulayıcılar bu aracı bir mülkü uzaktan değerlendirmek ve mülkte yaşayanların kaderini ve sonuçlarını tahmin etmek için kullanabilirler.

4) Kader Okumasında uygulayıcı, bir kişinin haritasında bulunan Kapıları, Yıldızları ve İlahiyatları analiz ederek bireyin yaşam amacını, ilişkisini, zenginliğini, sağlık algısını vb. tanımlayarak bireyin ek katmanlarına veya boyutlarına göz atabilir. Kendinizi anlayarak ve yararlı Qi’yi özümsemek için kendinizi doğru yere, doğru zamanda koyarak, QMDJ fırsatlardan yararlanmanıza yardımcı olabilir ve böylece hayatınızda ortaya çıkan olaylar karşısında sizi daha avantajlı bir konuma yerleştirebilir. Hedeflerinize ulaşmak için stratejiler geliştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca Qi Men Dun Jia, evrensel enerjiden yararlanmanıza olanak tanır ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur. Böylece QMDJ, başarı potansiyelinizi ve özellikle mutluluk ve refah arayışınızı artırarak oyun alanındaki konumunuzu yükseltebilir.

Daha fazlasını öğrenmek ister misiniz? BaZİ veya Qi Men Dun Jia (QMDJ) Taslak raporumuza ulaşmak geniş kapsamlı detaylar ile ilgilenebilmek için bize ulaşabilirsiniz. WhatsApp ( sabah 9’dan akşam 5’e kadar) aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.