2024 风水 Feng Shui ( Feng Shui Nedir?)

Merhaba sevgili Feng Shui severler;

Feng Shui bugüne kadar yapılan tüm düzenlemelerin üzerinde bir konumda Astroljinin olduğu gibi. Ancak kısa ve öz olarak Feng 风Rüzgar Shui 水 nin de su olduğunu artık biliyoruz sanıyorum.

Feng Shui nin kullanım alanı çok fazla. Evler, ofisler, köyler, kasabalar, iller. Ancak İnsan bedeni, ruhsal vb kullanıldığını biliyor muydunuz?

Bu nedenle sadece yıldızların dağılımı veya eşya konumu ile ilgili olmaya biliyor. Ve tüm bunlar için fiziksel olduğu kadar ruhsal etik te çok önemlidir.

Bu konuda sadece sizinle bir hikayeyi paylaştığımda ne demek istediğimi anlayabileceksiniz eminim.

Bir imparator bir Feng Shui uzmanı ile anlaşır. Karşıdaki düşmanını yenebilmek adına elinden geleni yapmasını ister. O kadar zor değildir Feng Shui uzmanı için bu konuda ilerlemek. Bir süre sonra diğer İmparator, ailesi ve tüm askerleri tuzağa çekilmiştir. İmparator ve Feng sHui uzmanı birlikte izlerler. Ancak çok değerli bir şey olur. Bir şekilde her yerden kapalı olan ve çıkışı olmayan tuzaktan diğer İmparatorun ve ailesinin kaçabildiği haberi gelir. Tüm ordu içeridedir.

Feng Shui uzmanı durur, göğe bakar ve geri çekilinmesini ister. Herkes ordunun ölmesinden yanadır. Ancak Feng Shui Uzmanı hayır Gökler onların yaşamasını istiyor. Bana inanıyorsanız ilerlemeyi durdurup bunu burada bitirin der.

Kısacası Çin Astrolojisi ve Feng Shui ve hatta Çin Metafiği Gökleri, Yeri ve İnsanlığı okumaktan ve Etik davranmaktan geçer. Eski dönemlerde, Üniversite mezunu olarak biraz cahilce gelse dahi şimdi nedenini anlayabiliyorum.

Gökleri, Yeri ve İnsanlık kanunun anladığımızda biliriz ki,  Gök Göktür, Yer Yerdir, İnsanlık İnsanlıktır. Ancak hepsinin kendi gücü vardır. Göğün şiddetli gücünden korunabilmek adına olumlu ve iyi Feng Shui Yapalım.  🙂

ChineseAstrologer

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.