Yeni Elementler Döngüsü

Hiçbirimizin anlamadığı bu dünyanın bizlere ait olmadığı. Hepimize ait ve hepimiz için. Bu yaşam programına ait okumalar ve matematiksel veriler de gösteriyor ki Dünya üzerinde yaşayabilmemiz için birbirimizi kucaklamamız ve zengin fakir, genç yaşlı, uzak yakın diye ayırmamamız gerektiği. Bu konuda geldiğimiz bu ortamlarda hepimiz sınıfta kaldık mı? Henüz değil.

Hadi toparlanın, topralanalım. Dünya, yaşam ve kendimiz ve yaşamınız için iyiliği, birliği, beraberliği, dostluğun yanında olalım. Şu an ne yaptığınız önemli değil, kim olduğunuz önemli değil, ne iş yaptığınız veya yapamadığınız hiç önemli değil. Yaşamın bize sunduğu hediyeleri karanlıklara yem etmeyelim.

Her zaman ışık kazanır. Ve yine kazanacak. Buna güvenerek ne yapıyorsanız dah iyisini ve güzelini yapmak için vazgeçmeyin,vazgeçmeyelim.

Zaman Dilimi içinde çok değişim, dönüşüm ve büyüme var. Bunları yavaş yavaş aktaracağım. Bazi ye göre şu an bitmek üzere olan bir döngünün sonundayız. Yaşam döngümüzde gördüğümüz ve sancısını çektiğimiz çoğu şeyin sonucu hepimiz için verimli ve güzel olsun. Vazgeçersek zor olur. Ama vazgeçmezsek daha kolay olur. Kadınların zamanı geliyor demiştim bir yıl önce. Evet geliyor. Ancak ışıklar şu an  kadınların bir bölümünü gösteriyor şu an. Yanlış yaş ortalamalarına hitap ediliyor sadece.

Düzelecek ve zamanı geliyor. Kadınlar dünyada söz sahibi olacak  merak etmeyin. Tabi ki güçlenin..

Yeni Döngü (Elementlerin döngüsü ve birleşmeler ) çok anlamlı. Yavaş yavaş yazacağım.

Tüm içten sevgi ve saygılarımla;

ChineseAstrologer

Not : Yazılarımı lütfen siyasi ve politik görüşünüzle değil kendiniz için okuyun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.