Yeni Ay Ertesi

Ayın yaşamımızla ilişkisi su ile ilişkimiz kadar derin. Özellikle farkında olmadığımız tüm birikimlerimiz, iletişimlerimiz, yaşam çarkımızı döndüren herşeyi burada daha fazla farkedebiliriz. Genel ile değil daha çok özel ile ilgilenmeyi seçtiğimiz bu dönemlerde, ayın evreleri içerisinde çok şey barındırır ve anlatır bizlere. Bu nedenle günün içerisindeki her an önemli olduğu gibi, ayın ve güneşin suretleri de önemlidir insanoğlu için.

Ayın 26 – 27 – 28 i Tavşan burcundaki yeni ay yenilenme, büyüme ve yaratıcılık zamanını temsil edecek. Tavşan burcu zarafet, sezgi ve nezaketle ilişkilendirildiği için ve bu nitelikleri daha fazla kullanmak isteyebiliriz.

Kişisel büyüme ve gelişiminize odaklanma zamanıdır. Gelecek için niyetler belirlemek ve hedeflerinize ulaşmak için planlar yapmak için harika bir zaman. Bu ay evresi yeni başlangıçların ve taze başlangıçların zamanı olabilir. Bu yüzden bu enerjiyi kendinizi başarıya giden bir yola girmek için kullanabilirsiniz.

Bu 15 gün daha çok duyarlılık ve sezgiyle de ilişkilidir. Bu yeni ay döngüzü sezgilerinizin artmasına neden olabilir. Bu nedenle içgüdülerinize güvenin ve iç sesinizi dinleyin.Bilinçaltınızın olumlu mesajlar ile dolu olması başarabileceğinize, her ne ise yapabileceğinize dair telkinler ve adımlar önemli olacaktır.

Bu ay evresi aynı zamanda kendinizi ve etrafınızdakileri beslemeye odaklanmak için de iyi bir zamanı. Nezaket ve şefkatle ilişkilendirilmiş bu dönemde başta kendinize olmak üzere ve başkalarına, her canlıya nezaket göstermek için zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

Nezaket ve iyilik dolu günler, aylar dilerim.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.