Mart 2023 Açıları ve Dolunay

Biliyorsunuz ki dünya, ülkemiz ve herbirimiz hiç beklenmedik etkiler yaşıyoruz. Özellikle 2019 yılı sonrası artan enerji geçişleri herşeyi etkisi altına almaya devam ediyor.

Göksel ve yersel enerjilere baktığımızda Mart ayının 3 ü itibari ile aşırı etkileşim var. Bu çok güçlü bir değişim demek. Ancak asıl benim beklediğim ve özellikle kızgınlıkların, kırgınların ve ifade edişin artık had safhaya çıktığı, öfke ve kızgınlığın gizlenemediği her yerde her şekilde ifade edildiği bir ay olacak. 5 -6-7 mart ve 8 mart çok güçlü enerjilerin aktive olup ortaya çıktığı bir zaman dilimi. Ayrıca Dolunayında etkisi ile güçlü durumlar yaşanabilir.

Eğer doğal olaylar vb durumlar hakkında bilgi bekliyorsanız. Özellikle Doğu ve Batı alanın yanında Kuzeybatı alanında da doğal olaylar değil ancak ufak çaplı kazalar görünmesi mümkün diye okuyorum. Ancakher bölgede aynı olaylar görülmeyebilecek. Örneğin Kuzeybatı bölgesi ve batı kesiminde daha değişik durumlar meydana gelebilir. ( Bknz tren kazası gibi. ) Genel olarak buradan yazmak istemediğim için özellikle bazı tarihlere dikkat çekmek istedim.

Ve şimdi Tavşan ayına girdik. Çin Hsia takvimine göre 6 Mart,  bahar mevsiminin zirvesidir. Bahar mevsiminin enerjisi genellikle güçlü ve dinçtir. Ancak Tavşan ile Tavşan birbirlerini aşırı desteklediği için bunları karşılamak için güçlü olunması gerekir. Bayat ve durgun olan her şeyi canlandıran ve şifacı enerjide radikal değişimlerde görmeyi bekliyorum. 

Ayın getirisi şu ki; köklenmiş ve iyi kök tutmuş her şey devam edecek. Fakat köklenememiş ve üzerinde çaba gösterilmeyen ve herşeye karşı birlik olunamayan herşey sonlanacak veya sonlanma yönüne gidebilecek. Bu tüm ülkeler için geçerli. Burada sizin hangi hanenize geldiği ve neyi nasıl etkilediğine bakmamız gerekmekte. Sonlanan yeni bir çiçek gibi açmaya başlayacak.

Eğer kendi hanenizde ise hastalıklarınız bitecek. Yeni bir iyileşmeye gideceksiniz.

Eğer iş vb hanenizde ise yepyeni bir iş veya yepyeni projelere merhaba diyeceksiniz gibi.

Pek çok insan bir vizyon panosu oluşturmayı sever ve birçoğu bunu yılın başında yapar. Bu nedenle, bu Tavşan ayı, rüyalardan/hedeflerden/dileklerden bazılarını yeniden gözden geçirmek için harika bir zaman çünkü bu ay bazı yeni içgörüler ve ilhamlar sunabilir. Yani evet, fikrinizi değiştirme, tamamen farklı bir yöne gitme veya sadece hayalini kurduğunuz yeni şeylerin hayalini kurma ve sevdiklerinizle bunları yapma izniniz var. 

Ancak bu yukarı doğru hareketle, sizi aşağı çeken ve sıkışıp kalmanıza neden olan her şeyden kurtulma ve kurtulma cesaretine sahip olmalısınız.

Yakın bir arkadaş mı?  Yıllar önce uydurduğunuz bir alışkanlık mı yoksa bir hikaye mi? Üzerinizde hâlâ güçlü bir etkisi olan solmuş bir anı mı? Sizi tetikleyen başka neler var? Hepimizin bizi bir araya toplayan bir (ya da iki ya da üç) şeyi var. Bu şeyleri ele geçirmek, onları için döngülerden yararlanabilirsiniz.

Elementlerin Anlamı

Bu ayın Elementleri Yin Ağaç Tavşanı.

Bazi

Horoz yılında (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) doğduysanız bu ay çatışma içindesiniz. Unutmayın, Horoz burcu yalnızca Yıl Sütunu ile sınırlı değildir.

Horoz, Gündüz Sütunu’nda belirirse çatışma daha yoğun olur. Horoz, Ay Ayağınızda (8 Eylül – 8 Ekim) veya Saat Sütunu’nda (yerel saatle 17:00 – 19:00) da görünebilir.

Bu bir çatışma ayıysa, büyük aksiliklerden kaçınmak için aşağıdakilere dikkat edin:

  • Anahtarlığınızda veya çantanızda bir Köpek yeşim kolye taşıyın.
  • Değişim konusunda rahat olun. Tutumunuzu değişim olasılığına göre ayarlamak, bir kontrol, bakış açısı ve takdir duygusu aşılayacaktır. Unutmayın, değişim hayatımızda olayları yaratan şeydir. Bu nedenle, yaşamınızın hangi alanlarında ayarlamaya ihtiyaç duyduğunu proaktif olarak belirleyebilirsiniz. Bu önemli.
  • Evinizin, özellikle de uyuduğunuz yerin Feng Shui’sine özen gösterin. Ay yıldızının yatak odanızda olumsuz bir etkisi varsa, bu huzursuz uykuya, hastalığa ve rahatsızlıklara, ilişkide yanlış anlamalara ve çatışmaya vb. neden olabilir. .
  • Planların değiştiğini ve değişeceğini bilin  ,  bu nedenle sonuç beklediğiniz gibi olmazsa çıkmaza girmeyin.
  • Hızlı, mini hafta sonu gezileri yapsanız bile bu ay daha fazla seyahat edin.
  • Evden daha sık çıkın çünkü yıldızlar hazırda bekletme için aynı hizada değildir. Ayın teması meşgul.
  • Özellikle rutin durgun ve sıkıcı geliyorsa, rutininizi bozun veya değiştirin.
  • Kazalara ve aksiliklere karşı daha duyarlı olabileceğiniz için sürüş davranışlarınıza daha fazla dikkat edin.
  • Sağlığınıza ve esenliğinize daha iyi bakın, böylece zihniniz ve bedeniniz, ortaya çıkabilecek stres ve rahatsızlıklarla başa çıkmak için mükemmel durumda olur.
  • Çatışma Gündüz Sütununuzdaysa ve bir ilişkiniz varsa, iletişiminizde ve konuşmanızda daha sabırlı ve bağışlayıcı, daha nazik ve net olun. Küçük tartışmaları abartarak daha büyük tartışmalara dönüştürmemek için ikiniz arasında sağlıklı alanlar veya sınırlar oluşturmak da idealdir.

Dört Sütununuzda Fare var mı? Eğer öyleyse, buna İlişki etkisi var. Arkadaşlıklarınıza ve aile üyeleri ve sevdiklerinizle olan ilişkilerinize dikkat etmenizi özellikle de Fare Gün Sütununuzdaysa. Bu ay düşmanlar ayaklanabilir. Köpeğin kolyesini taşıyın.

Fare Yılları = 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Fare Ayı = 7 Aralık – 6 Ocak

Fare Saati = yerel saatle 23:00 – 1:00

BaZi’nizi planlayın, böylece yılın geri kalanında kolaylıkla ve başarılı bir şekilde gezinebilirsiniz!

Bir sonraki yazımda Burçlarınız ve Mart ayını okuyabilirsiniz.

Gönlünüzce mutluluk içinde yaşabildiğimiz, tüm yaraların sarıldığı, hoşgörü ve merhametin arttığı birlik beraberlik ve şevkat ile zor günlerin atlatıldığı bir ay olması ümidiyle.

Chinese Astrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.