YENİ AY

Kasım yeni ayı sayesinde ciddi bir ay ışıltısıyla başlıyor. 23 Kasım’da (Yang Su dönemine geçişin başlamasından sadece bir gün sonra) yükselen servet dolu ay geçişi iyimserlik, bolluk ve bereket tadıyla dolu olacak. Bu yıl içinde oluşan olumlu etkiler içinde aylardır sahip olduğumuz en iyi fırsat bu dönem olacak gibi. Bu nedenle Kasım 2022 yeni ayının burcunuzu nasıl etkileyeceği konusunda kesinlikle bilgi sahibi olmak isteyeceksiniz.

Bu enerji, yüksekleri hedeflemek ve yıldızlara erişebilmek için hedefler belirlemek ile ilgilidir. Olumlu bir iyimserlik ve doyumsuz bir yaşam susuzluğuyla dolup taşan bu yeni ay, bizi kişisel ufkumuzu genişletmeye, daha yüksek bilgi aramaya ve heyecan verici ve yürekleri genişleten enerjilerle donanmaya teşvik ediyor. Yeni bir şey denemek ve zihninizi yeni düşünme biçimlerine açmak için mükemmel bir zaman.

Güneş ve ay, tüm element ve burçlara iyi şanslar, büyük fırsatlar ve bir sürü tezahür gücü bahşeden bir uyum oluşturacak. Niyetlerimiz, göksel şansın genişleyen etkisiyle güçleniyor.

Bu Yeni Ay da dikkat etmemiz gereken Çarşamba ve Perşembe finansal gelir ve gider dengesi, para piyasaları, Cuma akşam saat 16.00 sonrası iş, patron ve üst düzey yöneticilerle olan iletişimlere odaklı olacak. Fazla iş ve otoritesi yüksek kişilerle şanslı görüşmeler sizi şaşırtabilir.
Hafta sonu doğal faaliyetler, yağmur ve yersel faaliyetler aktif olabilir.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.