Eylül 2022

Hepimiz derin bir nefes alalım ve 2022’nin son çeyreğine girdiğimizi hatırlayalım. Yazın son parıltıları ile sonbaharın ilk parıltıları arasında Eylül, büyük titreşimlerle dolu bir ay olarak geliyor. Evet içerisinde bir Merkür gerilemesi ve Çin Astrolojisinde de değişimi tetikleyen enerjilerin etkileri içeriyor. Eylül 2022’nin büyük astrolojik olayları hakkında kendinize bir ön bilgi vermek isteyeceksiniz.

Bu ay pratik fikirli enerji, yaz sonu temizlik ve işlerde ilerleme için mükemmel bir sahne hazırlıyor. Bu, sonbahar ceketlerine yer açmak için dolabınızı boşaltmak veya takipçilerinizi çılgın ve gereksiz düşmanlardan temizlemek anlamına gelse de bu etki, açık fikirli bir temizliğe ilham verebilir. Güneş gibi, yerleşik romantizm gezegenimiz Venüs ayın çoğunda Eylül ayından geçecek. Bu etki içerisinde neşe ve dengeyi de getirecek.

Ayrıca aya, gün geçtikçe daha da yoğunlaşacak olan bir dolu retro enerjisi ile giriyoruz. Bu geri dönüş 30 Ekim’e kadar başlamazken, Mars 3 Eylül’de resmi olarak gerileme öncesi gölge dönemine girecek yer alıyor. Ayrıca toprak ve metal bileşimine bakıldığında yeşerecek yeni alanların, fikirlerin ortaya çıkması olası.

Yaz resmen sona eriyor, ancak her türlü heyecan verici kozmik değişim daha yeni başlıyor. Eylül 2022 astroloji genel bakışınız için okumaya devam edin derim 🙂

Yaz Sonu Titreşimleri

Eylül ayının ilk birkaç haftası, organizasyon, genel sağlık ve rutinlerimizin ayrıntılarını incelemeye odaklanmamızı sağlayan enerjilerle dolu. Yazı sonlandırdığımız bu günler, evlerimizi toplamamıza, takvimlerimizi temizlememize veya artık bize hizmet etmeyen ilişkilerden kendimizi temizlememize ilham verebilir. Bu keskin metal ve toprak enerjisini hayatınızın her köşesindeki tozu temizlemek için bir bahane olarak kullanın, böylece sonbahara uçtan uca rahat girebilirsiniz.

Çin astrolojisine göre 7 Eylül itibari ile Eylül ayına gireceğiz. 7 Eylül’de aşk ve değer odaklı elementler mevcut kozmik birleşimlere biraz zarafet ve incelik katacak. Birkaç hafta boyunca romantik duruşlarımız hakkında biraz daha seçici hissedeceğiz.

Merkür Retrosu 9 Eylül’de Başlıyor

Merkür retrosu 9 Eylül’de geri dönüş yapıyor, bu yüzden üç buçuk haftalık retro için hazırlanalım derim. Merkür, iletişim, teknoloji, zamanlama ve çok daha fazlası gibi lojistik konuları yönetir. Bu nedenle, gerileme dönemleri özellikle tüm bu alanlardaki şeyleri gözden geçirmek için önemli bir zaman.

İster romantik ilişkilerde eski meseleleri ele almak ister iş sözleşmelerini yeniden müzakere etmek olsun, ortaklıklarla ilgili konuları gözden geçirme zamanıdır. 

22 Eylül’de Sonbahar ve Terazi Sezonunda Çalıyor

Hayatınıza biraz denge getirmeye hazır olun ya da her halükarda denemeye. Çünkü güneş pragmatik Metal elementinden ayrılıyor ve 22 Eylül’de uyum seven toprak enerjisine giriyor. Bu, genellikle sosyal olmak, bire bir ortaklıklarınıza odaklanmak ve dengesiz hissettiren herhangi bir alanda mutlu bir ortam bulmaya çalışmak için güzel bir zaman. Enerjisi barışı, adaleti seven 22 Eylül ve sonrası kendinizi kucaklayın ve kendiniz için elinizden gelenin en iyisini yapın.

10 Eylül’de Mistik Bir Hasat Ay

10 Eylül Cumartesi günü Tavşan burcunda, ruhani ve duygusal burçta gerçekleşiyor. Aynı zamanda bu yılın Hasat Ayı, yani sonbahar ekinoksuna en yakın yerde gerçekleşen dolunay da olabilir. Bu, yazın son dolunayı, bu nedenle mevsimin tüm fantezilerini meyveye getirmek ve tezahürlerinizin büyüsünü “hasat etmek” için güzel bir zaman. Mistik enerjiye ek olarak, dolunayın bu ay üzerinde rüya gibi bir pus oluşturan gizemli elementlerin birleşimi var. Bu birleşimle olumlu bir bağlantı, ay deneyimlerimize de bazı ani zirveler veya ifşaatlar serpebilir, bu yüzden beklenmeyeni bekleyin diyor gökyüzü ve yeryüzü.

Bu güneş girişi aynı zamanda sonbaharın ilk resmi günü olan sonbahar ekinoks tarihi ile de örtüşüyor. Ekinoks sırasında, gün ışığı ve gecenin karanlığı tamamen eşittir ve bu da dengeli titreşimleriyle güzel bir uyum içindedir. Yılın daha soğuk aylarına girerken, bu, dengenizi bulmanız için bir hatırlatmadır ve mevsimsel değişimle bağlantı kurmak için harika bir zaman.

Yeni Ay ve Bol Çekim gücüne sahip Metal Enerjisi

Mevsimi daha yeni başlamış olabilir, ancak elementler bizi tam da içine çekiyor. Eylül 2022 Horoz yeni ayı, güneşi ve ayı bu samimi ancak bir o kadar da net konuşan, doğruları söyleyen bir enerji krallığında bir araya getiriyor. Bu nedenle diplomatik enerjisi bizi barışa doğru iterken, bu ay bizi rahat bir ortam bulmaya zorlayacaktır. 

Birkaç gün sonra, bu geçiş, diplomasi ve sanatsal estetik anlayışımızı güçlendirir ve ortaklıklarımıza odaklanmayı vurgular. Her ne kadar Merkür gerilemesi ilişkilerde bir şeyleri karıştırıyor olsa da, bu enerji aşk hayatımıza çok ihtiyaç duyduğumuz uyumu getirmemize ve çekicilik faktörümüzü yükseltmemize yardımcı olabilir.

Bu ay toprak ve Metal yönetiminde olduğundan sert konuşmalardan kaçınıp, netliği araştırırken kendimizi bulmamıza da neden olabilir. Toprak bazı şeyleri sonları oluştururken bazı yeni adımlar için alan verecek. Bu sizin için hangi alanlar bu konuda ilerleyebilmemiz için BaZi Analiziniz üzerinde çalışmamız gerekiyor. Gizli elementler ve gizemli alanları yorumlamakta cabası :)b

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay diliyorum.

Sevgiyle,

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.