Eylül 2022 Yin Ateş Horozu ve BaZi Güncellemesi

Eylül 2022 Yin Ateş Horozu ve BaZi Güncellemesi

Gündelik sihirlere inanmak istiyorum. Bazen yerlerle, insanlarla, sanat eserleriyle ve benzerleriyle deneyimlediğimiz açıklanamaz bağlantı; eşzamanlılık anlarının ürkütücü uygunluğu yalnız olduğumuzu düşündüğümüzdeki gizli mevcudiyet.

Ağustos olağanüstü bir aydı. Siyasi cepheden, hava koşullarından ve günlük kaygılardan gelen aktif ve değişim isteyen bir aydı. Eğer Ağustos’un teması yüzleşmek ve bırakmaksa, Eylül’de kesinlikle onlardan çok şey var!

Horoz ayı olan Eylül, sonbahar mevsiminin zirvesidir. hHissetmeye başlıyor ve belirsizlikler tekrar artmaya başlıyor.

Sonbahar, Metal Elementi sezonudur ve bu Horoz, bırakma temasının zirvesidir. Geçen ay ağustosun yaprakların sararması olduğundan bahsetmiştim. Şimdi Eylül, yaprakların gerçekten ağaçlardan ayrılmaya ve düşmeye başladığı zamandır. Yani yeni başlangıçlar ve bitişler yaşanırken yepyeni umutlar ekilebilecek alanın açıldığı zamandır. Bu nedenle Eylül herkes için olmasa da bir çok kişi için yeni bir alanda büyümeyi ve beklenenlerin gerçekleşmesine izin verir.

Bu nedenle, mükemmeliyetçiliğimizi takdire dönüştürmenin zamanı geldi; ilham için pişmanlık ve kabul kaybı. Geri dönüşü olmayan noktadır. Erteleme sizi yalnızca belaya sokar, hasta eder ve sıkıştırabilir. Bırakalım olsun.

İZİN VER olsun. 

Eylül ayında kalplerimizi, zihinlerimizi, bedenlerimizi, finansımızı, ilişkilerimizi ve işimizi iyiye hazırlamak için bu zamandan tam olarak yararlanmalıyız. Böylece kendimizi başarıya hazırlıyoruz. Hoş olmayan veya zor olduğu için, dikkat gerektiren konuları hafife alamayız veya görmezden gelemeyiz. 

BaZi:

  • Gün veya Yıl Sütununuzun Göksel Şansınızda Yang Ateşi Yin Ateşi ; veya
  • 6 veya 7 (1966, 1977, 1986, 2007, vb.) Eylül ayı sizin asilzadenizdir. Yani size şans ve koruma getirebilir.

Sadece yıl hanenize bakarak Eylül ayının size biraz zorluk getireceğini yazmak hiç hoş değil ancak eğer;

  • Dört Sütununuzun herhangi bir yerinde aşağıdaki gibi bir Tavşan hayvanı işaretiniz var ise;
  • Tavşan Yılında doğan (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, vb.);
  • Mart Ayında doğanlar (5/6 Mart – 6/7 Nisan);
  • Tavşan Günü’nde doğdu (bunu hesaplamak için Hsia takvimine ihtiyacınız var); veya
  • Tavşan Saatinde doğanlar (0500-0700 yerel saat) için biraz daha dikkatli davranmamızda fayda var.

Ancak Tavşan yanında Öküz ve Yılan var ise sizi olumlu destekleyebilir ve bu ayı olumlu geçmenize destek olabilir.

Şimdi işler yılın ilk yarısından farklı mı hissediyor? Danışanlarımın çoğu enerji alanlarında evlerinde ve kişisel varlıklarında bariz bir değişim yaşıyorlar. Artık fiziksel bedenlerinde ve duygusal esenliklerinde bir değişim yaşayacaklar.

Bu ay Maymun Sıçan ve Ejderha Yılı veya Günü’nde doğanlar için, Şeftali Çiçeği ayı! Ekstra çekici hissedebilirsiniz. Daha fazla insanın size ekstra ilgi gösterdiğini mi fark edebiliriniz. Nedeni Şeftali Çiçeği enerjisinin diğer insanların sizi nasıl gördüğünü etkilemesidir. Aşkı arıyorsanız, sıradan bir randevu sizi bekliyor olabilir. İş yapıyorsanız, işinizin reklamını yapmak ve tanıtmak için daha fazla çaba göstermeyi düşünün. Yaratıcı ve sanatsal olmak için yeni sezonu kullanabilirsiniz.

Ama ne yazık ki! Her şeyin her zaman bir ters tarafı vardır, değil mi? Bu nedenle, olumsuz dikkatleri veya “enerji vampirlerini” de çekmediğinize dikkat edin. 

Horoz ayrıca Snake ve Ox ile birleştiğinde güçlü bir Metal oluşturacaktır. Dolayısıyla, Dört Sütununuzda bunlara sahipseniz, Metal enerjisi bu ay özellikle güçlü olacaktır. Tabii ki, Metal Elementin sizin için kişisel olarak ne anlama geldiği ve ona nasıl tepki vereceğiniz, Kaderin Dört Sütununuza (veya BaZi) bağlı olacaktır. Bunun gibi genel bir tahmin, ayrıntıları ele alamayacak ve bunu genelleştirmeye çalışan herhangi biri, büyük olasılıkla doğru bir şekilde analiz etmeyecektir.

Horoz Ejderha ile birleşir ancak Tavşan ile çatışır. Burada küçük bir mola veriyorum. İnsanlar “çatışma” kelimesini duyarlar ve çok hoşlanmazlar. Dürüst olmak gerekirse, çatışma bazen değişiklik yapmak için en iyi şansı sunar. Elbette, bir kombin kolay bir his çünkü uyum ve çatışmasız anlamına geliyor. Ve bir çatışma hayatınızda bir rahatsızlık yaratabilir. Ancak, işiniz, ilişkiniz veya sadece evden daha fazla çıkmak ve bir yere hafta sonu gezisi yapmak için çok ihtiyaç duyduğunuz bazı değişiklikleri yapmaya hazırsanız, şimdi tam zamanı. Bir çatışmanız olduğunu biliyorsanız, çatışmayı tatmin etmek için özgür iradenizi kullanın. Evren bunu sizin için yapmak zorunda kalmayacak!

Horoz aynı zamanda Yang Ateşi ve Yin Ateşi Yılı veya Gününde doğanlar için bir Asilzadedir. Eylül, etrafta dolaşmak için bol miktarda yardımla sorunsuz ve basit bir ay olabilir.

Bu yazdıklarım tamamen matematiksel veriler olduğu için şimdi yapmamız gereken bunlar için olumlu ne düşünebilirizi ele alalım. Eylül bir varoluş ayı olarak görülebilir be nedenle bugüne kadar umut edip ertelediğiniz ne varsa gerçekleşecek bir aydır. Varoluş buna izin verdiği sürece size umutsuzluk yok 🙂

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.