Satürn Retrosu ilahi adalet olabilir mi?

Satürn retrosu Ateşin su ile dansı ilahi adalet olabilir mi?
Satürn’ün size öğretmeye çalıştığı dersleri bütünleştirmek için zaman ayırırsanız, hayatınızı tamamen değiştirebilir!

Merkür gerilemesinden yeni kurtuldunuz, ama henüz parti vermeyelim. Ne de olsa Satürn retrosu 2022 , 4 Haziran saat 17:47 ET’de başladı ve 23 Ekim’de sona eriyor. Kozmosta büyük bir değişime işaret ediyor. Çin Astrolojisinde Satürn, yapının, disiplinin, otoritenin ve karmanın efendisidir ve onu tüm astrolojideki en korkunç gezegenlerden biri yapabilir. Ancak, Satürnü lanetlemeye ve bir endişe uçurumuna yuvarlanmaya başlamadan önce, bu dört buçuk aylık gerilemenin aslında iyi bir şey olabileceğini hiç düşündünüz mü?☘️?
Bu doğru Satürn tam olarak bulanık olduğu için iyi bir üne sahip değil. Kuşkusuz, “Satürn’ün dönüşünü” tanımlamak için sıklıkla kullanılan olumsuzluk kesinlikle yardımcı olmuyor. Genellikle 27 ile 30, 58 ile 61 veya 84 ile 90 yaşları arasında meydana gelen kader olaylarını bekleyenleriniz için, Satürn ile ilgili herhangi bir şey düşüncesi sizi titretebilir. Çoğu astrolog, ilk Satürn dönüşünüzün yetişkinliğe girişinizi işaret ettiğine inanır . Satürn’ün doğumunuz sırasında bulunduğu konuma geri dönüşü, sizi denenmiş, test edilmiş ve ruhunuzun amacına daha yakın uyum sağlamak için ayarlanmış hissetmenize neden olan zorluklar getirme eğilimindedir. 
Yaşamı değiştirmekten bahsetmişken, Satürn geri hareket yapacak ve ister inanın ister inanmayın, o kadar da kötü olmayacak. ?Zor bir Merkür retrosu deneyimi yaşadınız diye durumu yargılamayın.

Haziran ayına gelecek olursak Bazi ye göre hava ve finans durumları dahil çok değişken.☯️ Yangınlar, doğal felaketlerde tetikleyebilir. Dikkatli olmamız ve önlem almamız gerekebilir.
BaZı (Çin Astroloji) göre Yılan, Horoz ve Öküz yılı doğanlar At ayı boyunca şanslı olacaklar diyebiliriz.

Ve son söz Satürn uzak sanılan güzel günler veya geçmiş yaşam dersleri geriye doğru yürüyorsa, bu size büyük bir hayat dersini ikiye katlama şansı verebilir. ???☘️☘️☘️?

Devamı danışmanlık hizmetimizde☘️

ChineseAstrologer

#chineseastrologer#cinastrolojisi#astrolojidersleri#çinastrolojısi#fenerbahçe#saturn#hazi̇ran#2022#hastalık#patlama35 yorumun tümünü görartserenityart ??chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.