2021 Gidiyorsun Üzmeden Git Demek İsterim :)

2021 yılını bir tutulma, büyük bir gerileme ve bazı nadir kozmik olaylarla kapatıyoruz.

Aralık ayının sonlarına yaklaşırken 2022’ye Çin Astrolojisine göre Şubat ayında gireceğiz. Aralık sonunda tüm duygular karmakarışık hale gelmişken yazmamak olmazdı. Hele haberi kestin, ayran içip ayrı mı düştük çok özledik diyen danışanlarım takipçilerim varken. 🙂 Biraz inziva yapalım dedik detay vermeden 😉

Kış gündönümüne yaklaştıkça 18 Aralık itibari ile duyguları zirvelere getiren yaşam henüz bitmedi dedi ve bu yeterince yoğun değilmiş gibi, Venüs gerilemesi ile hemen ertesi günleri ve finans, aşk, aile ve güven alanlarımıza dokunarak hayatımızın derinliklerinde altı haftalık bir yolculuğa başladı. Biz buna Daoist Karma Astrolojisinde (Türkçesi ) Göksel şansın kozmik daveti diyoruz. Aralık 21, bize gelmek için kozmik çatışmalar yoluyla size bir şeyler anlatmaya çalıştı. Bunları Ocak 28’e kadar takip edebilirsiniz. Ve bunları not edebilirsiniz.

Tüm zodyak işaretleri Aralık 2021 deki olayları not etmelidir, çünkü yılın son ayı bazı ciddi gezegensel darbeleri içeriyor ve 2022 ye hediye ediyor olabilir. Ne yaşadın?

Aşk Hayatınız İçin Venüs Retrosu Geliyor. Dikkat

Tam gerileme sezonunun sona erdiğini düşündüğümüzde, Venüs retrosuna denk geldik. ( Daoist Çin Astrolojisi BAtı Astrolojisi ne alaka diyenleriniz için bu eğitimler içerisinde aldığımız eğitimleri bir bilseniz başka birşeye gerek duymayışımız artık bundan diyebiliriz o derece. Bu arada Türkiye’de bilinen bir kişi ve kurum değil diye not düşeylim malum sonrasında anı eğitimden bende aldım neden ben bilemiyorum olmasın. Bu 6 yıl öncesine dayanan bir eğitim. ) Konumuza gelecek olursam; tam kendine uygun olarak hızlı bir şekilde sahne alan Venüs içeri girdi ve sizi aşk hayatlarınızı gerçeğe dönüştürmeye zorluyor. Aşk, para ve romantizm gezegeni, 19 Aralık itibari ile Fare burcunda ve 40 günlük geri dönüş yapıyor. Bu gerileme ise tüm burçlar için geçmiş ilişki dramalarını gündeme getirebilir. Düşünceler ortaya çıkabilir. Bir bakarsınız aaa sosyal medyanızda bir takip talebi gelmiş. Eski dostluklar, eski sevgililer vb. Bir yerde ani bir karşılaşma olabilir. Ne işin var sizin burada? Dikkat diyelim. Venüs güzelliği vurgular. Güzellik ve cazibe ön plana çıkar. Özellikle Fare, Maymun, Tavşan, Ejderha, Domuz burçları bu durumlardan etkilenebilir hatta en çok cazibeleri ortaya çıkabilecek burçladır.

Bu Aralık ayı neden hiçbir şey istediğim gibi değil, yaptığım şeylerin karşılığı bu olmamalı diyenler arasında olduğunuzu biliyorum. Çünkü hepimiz (çoğu kişi diyelim bu duygular içerisinde) iste sebeplerinden bir tanesi. Şirin ve sevimli söylemeye çalışıyorum lütfen yanlış anlamayın. Bu ay her değişimin zirvesindeyiz. Bu değişim Şubat 28 e kadar devam edecek. Başta kendimiz, işimiz belki yaşamımız olmak üzere zevklerimizi değiştirmemize neden olacak birçok değişim yaşanacak. (Ev, çevre ve dünya olarak olanı siz düşünebilirsiniz) Bununla birlikte, bizim için gerçekten önemli olan şeyleri yeniden değerlendirmek için bize sağlam değiştirmek için iyi bir zaman olmasa da ilişkilerinizi yeniden düşünmek ve neye değer verdiğiniz konusunda daha ciddi olduğunuza karar verdiğinizi fark etmek için doğru zaman. Uzun vadede.

Olumlu etkileri mevcut. Diğer astrolog arkadaşlarımızn dediklerini, yazdıklarını okumadım, inlemedin ancak bu değişimler, olumlu, sert olsa da net ve çok etkili olacak.

Su ve Ateş

27-28 Aralık’ta, arka arkaya Su ve Ateş çatışması mevcut. 2021 nadir bir kozmik bağlantı. Bu çatışmalar eski yapıları yeni düşünme biçimleriyle harmanlamak söz konusu olduğunda büyüme ve gerginlik getirdikleri biliniyor. Sorumluluklar ve asilik ani değişim rüzgarı ile çatıştığında, yeni gelenekler inşa etmek, statükoyu sarsmak ve yapı ve otorite ile ilişkimizi yeniden düşünmek zorunda kalabiliriz.

Bu durum yersel alanları içerdiğinden, etkileri daha kolektif bir düzeyde hissedilebilir. Toplumumuzun temeline kişisel yaşamlarımızdan daha fazla değişiklik getir. Her iki durumda da bu Yılbaşı Arifesi gösterisi, bir yıllık yersel etkiler güç mücadelesini tamamlıyor ve bir bölümün sonunu işaret ediyor gibi. Umarım yanılırım. (Çok gereksiz olur yani)

Mistik 2022’ye Giriş 

28 Aralık’ta Tavşan’a girerken, 10 Mayıs’a kadar (ve yine 28 Ekim’den 20 Aralık 2022’ye kadar) yelken açacağı için yılı yüksek bir notla kapatıyoruz. Göksel alanda Tavşan nereye giderse gitsin kozmik kutsamalar getirmesiyle bilinir, ancak Tavşan’ın güçlü spiritüel biri olduğu düşünüldüğünde, bu geçiş daha da hayırlıdır. Yani bu geniş Göksel sihrini burada daha da etkili bir şekilde çalıştırabilir. Burcum Tavşan değil ben ilerleyemeyecek miyim? Bu burçlara göre değil. Göksel Zamana göre işaretleniyor. Göksel zamanını haritanda göremezsin. Onu birlikte bulacağız.

En Güzel An Daha Yaşanmadı. Ancak En güzel Hayali Kurdun. Ve Yaşamak Elinde olmalı. 🙂

Sevgilerimle

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.