19 Kasım 2021 Dolunay’ı

Genel olarak Kasım 7 ile birlikte duygular hat safhaya çıktı. 15 – 16 Kasım itibariyle beklenmeyen bekleyin demek doğru olur diyebilirim. Geçmişe dönük yaşanmışlıklar akıllara gelebilir, zihin ve duygu durumunda hızlı değişiklikler olduğu gibi, eskiler ve geçmiş ön plana çıkabilir. Büyük, anlık değişim ve ani düzenlemeler ortaya çıkabilir. Su bu ne yapacağı belli olmaz. En çok dikkat edilmesi gereken, bir yandan da sevilmesi gereken element. Kızdığında bir damlasıyla sizi boğabilir, sevdiğinde okyanusunda sizi seyahate çıkarabilir. Yani bu Dolunay ve Kasım’da kadınlar ve çocuklar daha çok korunmalı. Tek yönlü eril bakış açılı ve güçlü kararlar verilmemeli. Özellikle 18 Kasım itibariyle tamamlanacak olan ay döngüsü içteki tüm bastırılmış birikmiş duyguları, sezgileri ortaya çıkaracağı için tartışmalar, çok derin depresif haller olabilir bunlardan korunmak için bolca hareket edebilir veya duygu durumlarınızı paylaşabilirsiniz.  

19 Kasım itibariyle düşünce kalıplarımızda, inançlarımızda, ideallerimizde tam bir devrim getirecek. Ayrılığı veya sınırları teşvik eden, yenilenmeyi veya birleşmeyi engelleyen herhangi bir fikir, illüzyon netliğe dönüşene kadar deneyim yoluyla derinden düşünülmeli ve rafine edilmelidir.

Doğa, enerjiyi serbest bırakmanın benzersiz yolunda dengeyi sağlamak için yalnızca aşırılıklarını düzeltir veya tıkanıklıkları kaldırır. Doğal dünyada adalet, aşağıların yukarı kaldırılabilmesi için yükseklerin nasıl alçaltıldığıdır.

‘Biz doğanın bir parçasıyız’ gerçeği, 2021 Kasım Dolunayı itibariyle insanların anlaması için er geç gün ışığına çıkacak. Sadece söz değil gerçeği ile bağlantı kurmamız için yol isteyecek.

Kendinizi ileriye doğru ilerlemenizi engelleyen doğru ve yanlış yanılsamalarına bağladıysanız, 2021 Kasım Dolunayı bu yanılsamaları ortadan kaldıracaktır. Büyüme denklemde olmadığı sürece, yaşam her şeyi parçalayarak kendini yeniden düzenleme eğilimindedir.

2021 Kasım’ı, dengenin yeniden kurulmasını sağlayan bir tarafsızlık temeli sağlayacaktır.

Çok çeşitli sektörlerde öncülere ve düşünce liderlerine her zamankinden daha fazla saygı duyacağız. Eski çerçeveler ve inançlar sadece sorgulanmakla kalmayacak.

2021 Kasım ve Aralık, özel bir yüksek uyanış ve bilincin evrimi dönemine girdiğimiz anlamına gelir.

Özellikle Kasım ayı enerjilerinin Iin suya dayalı oluşu gün yüzüne çıkan gerçekler, adaletsizlikler ve insanlığın gidişatını gittiği yön ne kadar gerçeklerden kaçış olsa da Dolunaylarda o kadar yüzleşmeler yaşatacak.

Ta ki insanlığın ve doğanın bir parçası olduğumuzu kabul edene kadar. Buranın kanunları sadece burada işler. Ancak Evren kanunları her zaman her yerde.

Artık uyanmalısın… İnsanlık tekrar aynı döngülere girmemeli, giremez.

Not: Dünya ekonomisi büyük bir dalgalanma yaşayabilir. Yatırımcıların büyük kararlar alırken çok dikkatli olunmalı.

Işık ve dostluk ile

ChineseAstrologer

Şifa Sanatları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.