Ateş ve Su Güneş Tutulması

Tutulmalar, her zaman hoş veya keyifli bir deneyim olmayan, köklü değişiklikler ve yenilenmeler, kaoslar ve netlikler getiren zamanlardır.

Eski zamanlardan bu yana özellikle çin astrologları, tutulmaların bir tür doğal afetle (deprem, sel ve kuraklık gibi) çakışma eğiliminin olduğunu belirttiler. Bunlar yanında etkilerin kişisel düzeyde daha fazla etkileme eğilimi de göz önünde tutulmasını öğütlerler. Bu gelenekler doğrultusunda Tutulmalar kulağa ürkütücü gelebilir ama aslında her yıl yaklaşık dört kez oluyor. Yani bu noktada Tutulmaların meydana geldiği işaretler, yıllar, sizin yaşınız ve cinsiyetinizde önemlidir. Çünkü tüm bunlar haritanızda deneyimleyeceğiniz değişim ve çatışma  türlerine işaret ederler. Herkesi farklı şekillerde etkilerler.  10 Haziran 2021 güneş tutulmasının burcunuza göre etkisi  özellikle cinsiyetiniz, yaşınız ve doğum tarihimize göre değişim gösterecektir. (Kişisel Bazi ve Çin Astrolojisi Analiz için bize ulaşabilirsiniz. )

Haritanızın Ateş ve Su tarafından yönetilen alanı, 2020’den beri iletişim, bilgi ve uyarlanabilirliğe vurgu yaparak gölgede kalıyor. Bu elementlerin ikisi de değişkendir. Yani bunların hepsi değişim ve hayatın gelgitleri ile hareket etmekle ilgilidir. Güneş tutulmaları, Ay, Dünya ile güneş arasına girdiğinde meydana gelir. Güneş ışınlarının Dünya’da bize ulaşmasını engeller. Yeni aya benzer, bu nedenle yeni başlangıçlarla çakışma eğilimindedir ve Ateş  bu başlangıçlarla güçlü bir iletişime sahip olacağından engelleyici olabilir.

10 Haziran’daki güneş tutulması Ateş elenti At burcu ve Merkür gerilemesi ile birlikte gerçekleşecek . Merkür bu tutulma enerjisinin esas olarak yanıt verdiği gezegen olduğundan, bu süre zarfında bazı olası yanlış iletişimleri ve yıpranmış duyguları arttırabilir, sırlar ortaya dökülebilir demiştik. Ayrıca tutulmaların dinlenme ve yenilenme zamanı olduğunu, başlangıç yapmanın veya kristalleri ay ışığında dışarıda bırakmanın  önerilmediğini de unutmayın. Ancak element ve burcunuza bağlı olarak bu enerjiyle tam olarak nasıl çalışacağınızı daha iyi anlamak istiyorsanız, cevapları aşağıda bulabilirsiniz:

Ejderha: İletişim ve Bilgi En Önceliğinizdir

Ateş elementindeki  güneş tutulması, öğrenme ve iletişim alanınıza ait yeni başlangıçlara başlamakla ilgilidir. 26 Mayıs’ta Yılan burcundaki ay tutulması ile, üniversiteden mezun olmuş, uzun bir yolculuğa çıkmış veya yeni ruhsal inançları benimsemiş olabilirsiniz.  Bu güneş tutulması, aradığınız şeyle ilgili bazı taze, heyecan verici yeni enerjiyi başlatıyor.  İnanılmaz derecede azimli ve hırslı birisiniz ama şu anda sonraki adımlarınızı anlamamış olabilirsiniz. Bu zamanı dinkenmek ve sonraki adımlarınızı planlamak için kullanın.

Yılan: Mali Durumunuz Çok İhtiyaç Duyulan Bir Yere Doğru İlerliyor

Finansal istikrara çok önem veren birisiniz, bu nedenle bu konudaki değişiklikler ve aksaklıklar her zaman normal karşılanmayabilir. Ancak, At burcundaki güneş tutulmasının getirdiği değişiklikler mutlaka kötü değil, sadece kaynaklarınıza ve nasıl yönettiğinize yakından bakmanızı istiyor. Tutulma ile birlikte ikinci  Merkür gerilemesi, yönetim, iletişim ve gerekli değişiklikleri yapmakla ilgilidir. Bu biraz rahatsız edebilir, ancak para ile ilişkiniz geliştirmek istiyorsanız bu değişikliklere eğilmek önemlidir.

At: Kişisel Dönüşüm Çok

Şimdiye kadar, bu güneş tutulması benliğinizin ilk alanında gerçekleştiğinden, bu güneş tutulmasından en fazla dönüşümü siz yaşayacaksınız. Değişken bir burç olarak, değişmeye yabancı değilsiniz, ancak bu değişiklik, merkür gerileme halindeyken gerçekleşiyor . Tanıdık iletişimsel varsayılanlarınız gölgede kalıyor ve bu sizin için oldukça belirsiz bir zaman gibi gelebilir. Yeni bir şeyler denemek ve öğrenmek için en iyi zaman olmasa da, bu zamanı geçen yıl öğrendiklerinizi gözden geçirip gözden geçirerek onları tamamen özümsediğinizden emin olmak için kullanabilirsiniz. 22 Haziran’da gerileme başladığında, kendinizi yeniden biraz daha kendiniz gibi hissedeceksiniz.

Keçi: Akıl Sağlığınız Birinci Önceliğiniz

Sezgisel, hassas bir ruh olarak, zihinsel sağlığınız ve kendi kendine yardım uygulamalarınız bu güneş tutulması sırasında çok ihtiyaç duyulan yeni bir başlangıç ​​yapıyor. Enerjinizin çoğunu başkalarını beslemek ve onlarla ilgilenmek için harcıyorsunuz, ancak bu tutulma, zihinsel sağlığınızı destekleyen günlük rutininizde pratikler uygulamanız ile ilgili. Psikolojik gelişiminizle ilgili bazı ani netlik anları bekleyin ve bu zamanı, sağlığınızı ilk sıraya koymak için tutarlı bir şekilde neler yapabileceğinizi düşünmek için kullanın.

Maymun: Arkadaşlıklarınız ve Sosyal Hayatınız Yeniden Yapılanıyor

Yılın büyük bir bölümünde, ilişkileriniz hayatınızda önemli bir tema oldu ve 10 Haziran’daki güneş tutulması, arkadaşlıklarınız ve sosyal etkileşimlerinizle ilgili canlandırıcı yeni başlangıçlar yaratacak. Hayatınızdaki insanlarla daha fazla bağlantı kurmak istiyorsanız, şimdi bu bağlantıları nasıl geliştirebileceğinizi keşfetmeye başlamanın tam zamanı. Bununla birlikte, Merkür geri giderken iletişim biraz zor olabilir, ancak hayatınızdaki o önemli insanlarla olan herhangi bir yanlış anlamanın üstesinden gelmek için hala yer var.

Horoz: Kariyer Çabalarınız Yeni Bir Başlangıç ​​Başlıyor

Değişken bir burç olarak, hayatın karşınıza çıkardığı değişikliklere uyum sağlamaya yabancı değilsiniz, ancak Merkür geri giderken, kendinizi biraz verimsiz ve düzensiz hissediyor olabilirsiniz. Güneş tutulması ve Merkür  kariyer ve meslekle ilgili alanızda  gerçekleşiyor, bu nedenle bu alanda bazı değişikliklere ve düzenlemelere hazırlanın. Bir şeyleri değiştirmeye hevesliyseniz, mesleğinizle ilgili bir sonraki adımlarınızı planlamak için şimdi mükemmel bir zaman, ancak muhtemelen bir hamle yapmak için gerilemeyi beklemek en iyisidir.

Köpek: Manevi Yolculuğunuz Şans Bekliyor

Son zamanlarda ruhsal gelişime çok önem veriyorsunuz ve 10 Haziran’daki güneş tutulması sizi biraz araştırma yapmaya teşvik ediyor. Bir  bilgi aşığısınız, tüm bu iletişimsel enerji  vurgulanırken, öğrenmeye ve zihninizi genişletmeye açıksınız. Gerileme muhtemelen şu ana kadar öğrendiğiniz bazı şeyleri gözden geçirmenizi ve gözden geçirmenizi isteyecektir, bu yüzden bu zamanı çalışmalarınızın derinliklerine dalmak için kullandığınızdan emin olun. 22 Haziran’da gerileme sona erdiğinde, seyahate çıkmak veya bir kursa kaydolmak için harika bir zaman.

Domuz: İlişkilerde Paylaşılan Kaynaklar ve Sınırlar Vurgulanıyor

Mali durumunuz son birkaç aydır çok ihtiyaç duyulan bir sürece girdi ve bu güneş tutulması, bir partnerle veya genel olarak diğer insanlarla paylaştığınız para ve kaynakları vurguluyor. Bu ilişkilerde sınır koymaya  niyetliyseniz, şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Merkür hala geri harekette olduğundan ve bazı zorluklara yol açabileceğinden, dikkatli iletişim kurduğunuzdan emin olun. Bir Domuz olarak arzularınızı daha yönetmek için yakın ilişkilerinizde zemini sağlamlaştırmanın tam zamanı.

Fare: Romantik İlişkileriniz Dönüşüyor

At burcu sizin çalıştığınız bir burç olduğu için, bu tutulmayı oldukça yoğun bir şekilde hissedeceksiniz (yine de Mayıs taki Ay Tutulması kadar değil ). 10 Haziran’daki güneş tutulması, romantik ilişkilerinizde yeni başlangıçlar ve taze başlangıçlae veya eşinizle birlikte yeni bir bölüme başlamak için harika bir zamandır. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, güneş tutulması hayatınıza yeni birini getirebilir, ancak 22 Haziran’da Merkür geri hareketinden çıkana kadar bir şeylerle zaman ayırdığınızdan emin olun. Şimdi iletişimsizlik çok daha olası, bu yüzden dikkatli olun.

Öküz: Fiziksel Sağlığınıza Önem Veriliyor

En üretken burç olarak, her zaman hareket halinde olmak için can atıyorsunuz, ancak 10 Haziran’daki güneş tutulması, vücudunuza günlük olarak nasıl baktığınızı değerlendirmenizi istiyor. Önce kendinize bakmadan istediğiniz kadar verimli olmanız zordur. Bu nedenle bu süre zarfında neleri geliştirebileceğinizi anlamak için bazı öz bakım uygulamalarınızı değerlendirin. Merkür geri giderken, yeni rutinleri uygulamaya çalışırken kendinizi biraz dağınık hissedebilirsiniz, ancak Merkür istasyonları 22 Haziran’da başladığında, bu uygulamaların yapışmaya başladığını hissedeceksiniz.

Kaplan : Yaratıcılıkta Artış Yaşıyorsunuz

Yeni şeyler ve çok fazla değişim söz konusu.Tüm bunlar sınırlarınızı zorluyor.  10 Haziran  güneş tutulması daha da yenilik diyor. Yaratıcı ifadeyle ilgili alanınızda gerçekleşecek ve sizi bazı yaratıcı çabalarınızı  keşfetmenize teşvik edecek. Yaratıcı bir projeyi hayata geçirmek için düşüncelerinizi, kelimelerinizi ve fikirlerinizi kullanmak veya sevdiklerinizle eğlenmek için harika bir zaman. Bu tutulma sizin için tamamen eğlence, zevk ve yaratma ile ilgili olabilir. Bu yüzden bu yeni enerjiyle ne yaratmak istediğinize ve üzerinde derinlemesine düşündüğünüzden emin olun.

Tavşan: Eviniz ve Ailenizle İlgili Konularda Yeni Bir Başlangıç ​

Son zamanlarda her alanda çok fazla gelişim  yaşıyorsunuz ve 10 Haziran’daki güneş tutulması evinizde ve özel hayatınızda bazı değişikliklere yol açıyor. Yakın zamanda taşınmış olabilir veya ailenizde bir değişiklik yaşamış olabilirsiniz. Bu enerji yeni bir başlangıcı destekler. Merkür 22 Haziran’a kadar geri harekette olacağından, herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması için aile veya oda arkadaşlarınızla iletişim kurmak için zaman ayırdığınızdan emin olun. Eviniz sizin temelinizdir, bu nedenle evinizin mümkün olduğunca güvenli ve emniyetli hissetmesini sağlamak için bu tutulmanın durağan veya modası geçmiş enerjiyi ortadan kaldırmasına izin verdiğinizden emin olun.

Sırlar, hiç beklenmedik gelişmeler, değişimler, yüzleşmeler ve kabul edilemeyen herşey karşımıza çıkıyor.

Olabildiğince sevimli yazmaya çalıştım. Ve gerçeklere meraklı olanlara da aşağıda spoiler verdim. Ben buralarda iyiyim diyenler lütfen aşağıdaki yazımı okumasın.?‍♀️??‍♀️??‍♂️?‍♀️?????‍♀️❣

Bu tutulma ile birlikte dünya ve ülke konjokturünde büyük değişimlere gebe. Ve artık gerçekten hiç birşey eskisi gibi olamayacak.

Spoiler: Su ve çevre kirliliği , banka ve finansal daralma, büyük deprem/depremler,  yaşamı tehlikeye atacak gaz salınımı/ temiz nefes için daha büyük maske kullanımı, göçler, elektrik ve enerji kesintisi, insan hakları vb. konularını sırayla göreceğiz.

Chineseastrologer

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.