Ejder Yeni Ayı 2021

11 Nisan’da, Nisan 2021’deki Yeni Ayla birlikte yaşam içerisinde yeni bir döngü başlatıyoruz . Bu güçlü ay sıfırlaması, tüm burçlara içlerindeki liderlerini takip etme şansı sunuyor. Bahar mevsiminin ilk yeni ayı olduğu için , planlarımıza ulaşmak ve başlatmak için heyecanlı hissedebiliriz. Bu heyecan ateşini harlayan kozmik büyüyü kendi lehinize kullanabilmeniz için Nisan 2021’de bazı temel yapılacak ve yapılmayacak şeylere dikkatinizi çekmek istiyorum 🙂

Bu, Ejderha mevsimi 2021’in büyük yeni ayı ve  Ejderha burcu toprak elementi olduğu için, bu ay bizden korkusuzca arzularımıza hücum etmemizi istiyor. Şu anda, bir şeyler üzerinde dürtüsel olarak harekete geçmek, fazla düşünmekten veya doğru anı beklemekten daha etkili olacaktır.

Ejderha burcu en yüksek enerjili burçlarından biri olduğundan  bu yeni ayın güneş sistemindeki neredeyse her gezegene bağlanarak meşgul olması şaşırtıcı değil. Yeni ay Ejderha burcunda güneş, Venüs ve Merkür ile hizalanacak, diğer iki toprak elementleri ile karşılaşacak ve bu yüzden kalplerimizi, zihnimizi ve ruhlarımızı aydınlatan bir süreç açığa  çıkaracak. Güce aç olan bir diğer toprak elementi ise yeni ayın  bir görünümünü oluşturacak. Bu da bazı zorluklar ortaya çıkaracak ve biraz yoğunluk katacak.

(Ama neyse ki, yeni ay aynı zamanda iddialı Maymun ile ve servet dolu Fare ile de uyum sağlıyor, bu da tüm burçlara motivasyon sağladığı kadar şans getiriyor diyelim. )

Peki şimdi Yeni ay niyetlerinizi aydınlatmaya hazır mısınız? İşte Nisan 2021 yeni ay rehberiniz, ne yapacağınızı bilmeniz için.

YAPIN:  Yeni Bir Şey Deneyin

Daoist Astrolojide  bahar mevsiminin ilk yeni ayı olduğu için bu bir ekstra özellik taşır. Bununla birlikte, şimdi tamamen yeni bir yola girmenin tam zamanı. Bilinmeyen bölgelere hücum etmenize yardımcı olması için Ejderha burcunun savaşçı benzeri enerjisini çağırın. Ayrıca, yeni ay ile servet dolu enerji ile arasındaki uyumluluk ( birleşme), iyi şansın sizin tarafınızda olmasını garanti edebilir bu yüzden bir risk almaktan korkmayın. (Tabi aklınıza yatan ve size uygun olan aşırı risk istemeyen durumlara. Ve tabi yine enerjiler sizin için uygun dizilimde ise.)

YAPMAYIN:  Egonuza kapılmayın.

Ejderha  ego ve benlik ile ilişkilidir. Bu da biraz bencil olmanın ve/veya kendi işinizi yapmanızın zamanı geldiği anlamına gelir. Enerjinizde, zamanınızda veya kaynaklarınızda herhangi bir sınır yoksa, hayatınızda gerçekten ne istiyorsunuz? Bu soruyu dürüstçe yanıtlayın ve hedefe ulaşmaya adım adın. Çünkü bu yeni ayda “çok fazla” diye bir şey yoktur ve yanıt olarak hayır kabul edilemez. Gıcırdayan tekerlekler genellikle tamir edilir  bize kendi en güçlü müttefikimiz olduğumuzu hatırlatır. (Dikkatli izler ve enerjimizi doğru kullanabilirsek.)

YAPIN: Toprak Element Enerjisini Yükseltmek için Dua Edin veya Dileklerinize Uygun Çalışma Planlayın

Neyi tezahür ettirmek istediğinizi basitçe açıklığa kavuşturmak ve onu yanan bir alevin gücüyle birleştirmek herkes için uygun olmayabilir. Bu nedenle mum v.b ritüelleri çok önermiyorum. Ancak sizi tutkularınızla daha derinden temasa geçiren güçlü bir sembol veya semboller kullanarak bir ritüel yapabilirsiniz. Destek için bize ulaşabilirsiniz. ( Küçük çalışma grubumuza katılabilir ve yeni ay ritüelimize katılma için randevu alabilirsiniz. 🙂 )

YAPMAYIN: Başkalarının Beklentileri Hakkında Endişelenmeyin

En otantik arzularınız, istekleriniz ve hedeflerinizle temasa geçin. İçsel ateşinizi aydınlatan şeyleri kucaklayın. Çevrenizdeki herkesi yatıştırmak veya başkalarının beklentilerine göre bir şeyler yapmak konusunda endişelenmeyin. Bağımsız Ejderha burcundaki bu yeni ayın altında, cevaplamanız gereken tek kişi kendinizsiniz.

YAPIN: Büyük Anlaşmalar İçin Ayın Momentumunu Kullanın

Bu yeni ay, tüm burçlar için motivasyon ve fiziksel enerji patlamalarıyla kutsayan enerji ile pozitif bir iletişim oluşturuyor . Mümkün olduğu kadar cesaret toplayın ve dürtüsel olmaktan korkmayın. Çünkü bu atmosferden yararlanmak isteyeceksiniz. Şimdi arzularınıza doğru adım atmaya gelince çekingen olmanıza gerek yok. Ancak doğru kişiler ve doğru seçimler ile minimum risklerle ilerleyin ve harika enerjilerle güzel şeylere adım atın.

YAPMAYIN: Hedeflerinize Ulaşma Konusunda Aşırı Rekabetçi ve Ezici olmayın.

Bu güven inşa eden yeni ay, bizi korkusuz, motive ve hedeflerimizi ele geçirme konusunda enerjik hissettirecek . Ancak bu, süreçte diğer insanları çiğnememiz gerektiği anlamına gelmez. Bir gergin çatışmalar içeren ay ve güce susamış yersel enerjiler (nefs-i körükleyen enerjiler ) arasındaki Yolumuza bazı engeller koymak veya üstte olma, güçlü olma konusunda biraz kıyasıya rekabete girmemize neden olabilir. Tüm bu Ejderha enerjisinin, bir zorluk çıkarsa sizi olduğunuz yerde bırakmasına izin vermeyin. Rekabeti kazanmak veya ezmek konusunda aşırı yoğunlaşmak yerine, kendi yolunuza odaklanın ve başarılarınızı geldikçe kutlayın.

Unutmayın ki enerjiler gelip geçicidir ve sizi kendi içine çekip yönlendirebilir. eğer siz o enerji coşkusu ile bir adım atarsanız, o ay veya yılın enerjisi bittiğinde yarı yolda kalacaksınız. Çünkü o enerji siz değilsiniz. Değişimi ve kendi enerjinizi bulmalısınız.

 

Yeni Ay ile birlikte Ramazan ayına da giriş yapıyoruz. Bu ay ile birlikte en büyük oruç Nefs orucu olacaktır. Bunları tetikleyen bir ayda oruç tutmaya gireceğimiz manevi bir ayın başlangıcı en büyük çatışma olacaktır. Yer Gök çatışırken ve bize bir yandan kibir, açgözlülük, şehvet, öfke, kıskançlık, tembellik ve oburluk gibi  insan doğasında bulunan temel zaafları överken bir yandan uzak durmak en büyük oruç olacak.
Değişim ayında içsel ve büyük değişimler için en büyük ihtiyaç sizsiniz.

ChineseAstrologer

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.