11 Şubat 2021 Yeni Ay

Göksel hanelerde Metal Yersel hanelerde Yang Ağaç. Kısacası Yersel alanda Kaplan Burcundaki Yeni Ay’a giriş yapıyoruz.

İleriye doğru yeni bir yol yaratan ani, beklenmedik değişiklikleri başlatabilecek enerjiler ile çalışabilmek için http://www.sifa-sanatlari.com/ dan bize ulaşabilirsiniz.

Olumlu olarak, bir Ay Kaplan geçişi, içsel alanda ruhsal yardımcımızı açığa çıkarır ve bu, daha büyük iyiliğe yardımcı olmak için becerilerimizi, bilgimizi veya kaynaklarımızı nasıl kullanabileceğimize odaklanmak için iyi bir alan oluşturur. Kaplan burcundaki Ay, zihinsel olarak kırılgan hissedenlere yardım etmek için uygun bir zaman olduğundan,  gerçekten ihtiyacı olan birine destek olmak için mükemmel fırsatlar yaratacaktır.

Çoğunlukla, en kırılgan halimizdeyken,  yardım istemekten çekinebiliyor olabilirsiniz. Bu gizli de olsa büyük bir kibir içerir. Yardıma ihtiyacın varsa istemelisin. Bu yeni ay bu alanlarımızı törpülememize destek verebilecek.

”Gizli Kibir”e dikkat.

Bununla birlikte, genellikle dünyaya olan inancımızı geri kazandıran ve insan olarak birlikte daha rahat ve güçlü olduğumuzu anlayacağımız günleri içerisinde barındıracaktır. Yani öz şefkat ve bütünsel şefkati geliştirecek, kendimizi ve yaşamı daha net anlayabileceğimiz enerjileri içerecektir.

Olumsuz yanına bakacak olursak; Yeni Ay Kaplan geçişi yakınlıktan uzaklaşmamızı ve sevdiklerimizle duygusal olarak soğuk ve mesafeli olmamızı öngörebilir. Çünkü Göksel hanelerdeki metal uzaklık, soğukluk ve baskıcılık verebilir.

Yeni Ay ile ilgili ritüel çalışmasına katılmak veya bireysel olarak ritüeli öğrenmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.