Yeni Ay Dolunay Güçlü Birleşmeler için Şifa Duası

Çok büyük ve çok yüksek enerjiler içindeyiz bu 3 gün. Öyle güzellikler içerisindeyiz ki 21 Aralık gecesi sağlığınız yerindeyse, kalbiniz huzurluysa, sevdikleriniz yakınınızda ise öncelikle bunu sizlerle paylaşma imkânım olduğu için şükranlarımı size ve yaşamıma sunarak başlamak istiyorum.
Geçmişte neyi, kimin nasıl yaptığı ile ilgilenmedim. “Bize verilmiş olan mirası nasıl yararlı hale getirebilirim” diye düşündüm hep. Şifa için kendinize inanmamız yeterlidir. Yalnız şifa hep hastalığa iyi gelen bir şey diye düşülür, ancak karşıdaki kişiye “seni seviyorum” veya “her şey yoluna girecek” demek de şifa verir. Şifacılık ayrı bir kategori o herkesin harcı olamayabilir bilirim. Vebali ağırdır, altından kalkabilmek için yaşam bedeller ödettirir. Bu yüzden “şifacıyım” demek büyük bir iddiadır ve bu iddiaya giremem. Ancak atalardan aktarılan bir miras vardır bize, bilirim.
Bizlerde Yaradan ve doğaya şükran vardır. Doğa, Yaradan’dan sonra bizim en büyük destekçimiz olacaktır çünkü. Bazı rahatsızlıklar iyileşmemelidir, bazı karanlıklar aydınlanmamalı. Bu karar bizim değil Yüce varoluşun kararıdır. Işığın nasıl yayıldığı değil, nereye kadar gidebildiği ve bunun için ne kadar çaba harcandığı mühimdir.
Yeryüzü ve gökyüzünde daima yaşam olacaktır. Önemli olan bu yaşamların dengede var olabilmesidir. Biri diğerinden bir fazla olursa, o an denge bozulur ve tüm evrene dengesizlik hâkim olur. Bu sebepledir ki;
Biz sadece gerçekleşmesini istediğimiz şeyler için değil, olan her şeyin varlığı içinde dua etmeliyiz. Çünkü insan kendisi için en iyinin hangisi olduğunu bilemez, bildiğini iddia edemez. En iyinin hangisi olduğunu bilen sadece Yaradan’dır. Onun arzularına daima boyun eğmek, kabul edebilmek büyük erdemdir. Bu her zaman kolay değildir, bazıları için ise bu imkansızdır. Fakat onlar bile ölüm ile yüz yüze geldiklerinde yalvardıkları, yakardıkları, isyan ettikleri tek şey Yaradan olur.
Ben duanın gücünü çok gördüm. O’nun yarattıklarına şükrederken, Yaradan ile birlikte, yarattıklarından, aydan, güneşten, ağaçtan, sudan destek alıp onların varlıklarına doğru zamanlarda şükretmenin gücünü gördüm (bunu bilmeden yapmak Karma yaratabilir bu ayrı bir konu). Bu yüzden daima Yaradan’ın bizlere, doğru yolu, doğru zamanda, doğru şekilde tüm gücüyle hazırladığını biliyorum. Ve bunun için daima şükran duyuyorum.
Büyük kavuşumlar, Yeniay, Dolunay ve her tür doğa olayı önemlidir ve kullanılabilirse çok şifalıdır. Doğru kullanıldığında yapılamayacak şey, kazanılamayacak güç yoktur.
Bütün güçler Büyük Yaradan’dan gelir. ”Kam (Şaman)”ın hikmeti, geleceği okuma, şükretme, yolu aydınlatma, tedavi edici gücü, kabiliyeti ondan gelir. Bu kişiler bütün tedavi edici bitkilerin, Yaradan tarafından verildiğini ve her birinin kutsal olduğunu bilir.
Ve bu sebeple bu gece ve her gece o Yaradan’a saygı göstermek için, O’nun eseri olan doğaya saygı göstermem gerekir.
Yeniay, Dolunay ve Büyük birleşme gibi özel güçlü enerjilere sahip zamanlarda okuyabileceğiniz
Şifa Duası;
Yeryüzüne, gökyüzüne; aya, yıldızlara, güneşe, bulutlara, yağmura, açan çiçekten, kuruyan yaprağa, dağa, taşa, suya, ırmağa, toprak anaya. Ruhlarımızdan yansıyan merhamete ve bunu fark ettiren yüceliğe binlerce kez şükürler olsun. Sevgiye, sevgisizliğe, açlığa tokluğa, desteklerini alabildiğimiz, alamadığımız tüm yüce varlıklara, tüm varoluşa ve bunlara hâkim olan Yüce Yaradan’a, Yaradan’ın yardımcılarına. Soyumuzdan akan olgunluk ve bilgeliğe, coşkuya milyonlarca kez şükürler olsun.
Güzel ve akıcı güç bu gece insanlık adına gerçekleşen tüm acıları hafifletecek güce dönüşsün, derdi olana deva, hastalığı olana şifa, borcu olana eda olsun. Şikâyet edilecek şeyler tükensin şükürler artsın. İnsanlar iyilik ve şükür için yarışsın. Bu gece itibariyle şükürleri dile getiren ruhlarımıza, yoldaşlarımıza şimdiden şifa olsun.
Bu şükran tüm okuyan güzel dillere vazgeçilmez söz; tüm kapalı, yaralı, acıyan kalplere şifa, tüm kısıtlı kalan ruhlara özgürlük olsun. Tüm soylarının arkasındaki bilgeliği arayanlara ışık, rehber ve yoldaş olsun…
Sevgilerimle
ChineseAstrologer
Burcu ERİM DURAL

Not : Bu genel okuyucu ile paylaşılmakta olup daha derin, sembollü, müzikli çalışma ve dua için bize ulaşabilirsiniz.

Tüm hakları saklıdır. Ancak isim kullanılarak paylaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.