Taoist BaZi ve Çin Astrolojisi 2020 Ağustos

 

 

İnsanlıkta inanılmaz araçlara sahip olduğumuz bir dönemdeyiz ve bizden bu araçları eşdeğer bir kalp dönüşümüyle ilerlememiz isteniyor. Ve biz hangi yolda nasıl ilerleyeceğimizi hala bulamıyor muyuz?

Çin Hsia takvimine göre, Ağustos ayı yılın ikinci yarısını işaret eder. Her zaman orta noktayı ve Yang döngüsünden Yin döngüsüne (sonbahar ve kış mevsimleri) resmi dönüşü işaret eder.

Maymun ayının 7 Ağustos’ta gelmesiyle birlikte, asıl 2020 yeni başlıyor.

Ağustos Ayı Elementleri 

 Yang Ağaç Maymun 甲申 

Yersel dallarda  Maymun burcu işareti mevcut (7 Ağustos – 7 Eylül). Maymun özde  bir Yang Metal Elementidir. Sonbahar sezonunun başlangıcını işaret eder. Ve bu net, bazen yavaş bazen keskin ve köklü değişimi işaret edebilir. Bunun yanı sıra Göksel Dallara yerleşmiş olan Yang Ağaç genellikle bu ay kafa karışıklığı, sert önlemler ve değişik, derin düşüncelerin artmasına neden olabilir. Ayrıca bu ay haritasında uyumlu açılar olan kişiler için yaratıcılığın artış zamanı olacaktır.

Aynı zamanda Göksel Gövdelerde uyum söz konusu olduğu günlerde aşklar ve ilişkiler bazında olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Bu kadersel karşılaşmalar, ruh eşini bulma vb gibi durumları gündeminize taşıyabilir. Çünkü Göksel Gövdelerdeki bu uyumu siz isteseniz dahi ortadan kaldıramazsınız. Alın yazısı dediğimiz olay burada gerçekleşir.

Bu ay  tüm bunlarla birlikte, güçlü Su enerjisi tam gücüne ulaşacak. Ayrıca Maymun burcunun Fare burcuyla doğrudan olan verimli ilişkisi Su elementinin daha güçlenmesine neden oluyor. bunun aynında . Maymun & Fare & Ejderha üçlüsü %100 birleşme ile  döngülerini tamamlayacaklar. Bu üçlü birleşme ilahi düzende bir tamamlanma yaratıyor. Ancak bu tamamlanma bu düzlemde her zaman olumlu olamayabilir.

Buna örnek verecek olursam;

bir danışanım bu üçlü birleşmede zamanında ev sahibi olacağını söylediğimde mümkün olmadığını söylemişti. 3 ay sonra kendisine bir miras düştüğünü ve onun hakkının dediğim gibi deniz kenarı ağaçlı bir evin artık ona ait olduğunu anlatmıştı.

Bir diğer danışanım ise ayrılış yaşamıştı.

KIsacası bu birleşme ve çatışmaların tam olarak neler getireceği BaZi nizdeki yerleşimler ve döngülere göre değişim gösteriyor.

Dünya tarihinde yaşananlara bakacak olursak

  • Titanik, 14 Nisan 1908’de bir buzdağına çarpmış.
  • Hint Okyanusu depremi ve tsunami 26 Aralık 2004’te meydana gelmiş.

2020 yılı Ağustos ayına bakacak olursak ;

12 Ağustos 2020 gece 23.00 ile 13 Ağustos 2020 saat : 09.00 arası

16 Ağustos 2020 gece 23.00 ile 17 Ağustos 2020 saat 09.00 arası

24 Ağustos 2020 gece 23.00 ile 25 Ağustos 2020 saat 09.00 arası

28-29 Ağustos 2020 ile 30 Ağustos 07.00 -11.00 arası önem ve dikkat edilmesi gereken zamanlar diyorum.

Bu nedenle, Su Elementinin uzun zamandır beklenen enerjisi şimdi burada ve 2020’nin geri kalanı için burada kalacak. Tsunami, kasırga,  sel,gemi kazaları kuraklık gibi suyla ilgili çok sayıda olay yaşanabilir. Aynı zamanda sadece felaket değil olumlu gelişmelerde mevcut olacak. Bu birleşme BaZi chartınızda hangi alanınıza denk geliyorsa orada bir ilerleme,sonlanma ve yenilenme olabilecektir.

Taoist BaZi dengesiz suyun vücudu nasıl etkilediği açısından sağlık sorunları ve kaygı, korku, depresyon veya neşe eksikliği, ayrılma, adrenal yorgunluk, panik ataklar, bel ağrıları, libido eksikliği gibi belirtiler ortaya çıkacağını gösteriyor.. Kulaklarda çınlama, hormonal dengesizlikler ortaya çıkabilir, göz altındaki koyu halkalar, tekrar ortaya çıkabilir, kronik idrar yolu sorunları, vb. sorunlar yaşanabilir. Ateş enerjisinin artırılması,zihin beden ruh üçlüsünün aralarında bir miktar denge ve uyum oluşturmamızı sağlamak için çok önemli olacaktır. Bu konudaki öneriler için http://www.sifa-sanatlari.com/ adresini tıklayabilirsiniz.

Asilzedeler ;

  • 5 veya 9 ile biten yıllarda doğduysanız (yani, 1975, 1989, 2005, 2019, vb) 
  • BaZi Gün Efendiniz Yin Ağacı  veya Yin Toprak ise bu ay sizin Asilzade ayınız.  (Asilzade, basitçe yardımsever insanlar olarak tanımlanır. Yardımsever melekler de denebilir.  Asilzadenin fiziksel veya soyut biçimi her zaman mutlak olmasa da, Asilzade şansı ortaya çıktığında, kişinin hayatında daha olumlu gelişmeler, hayırlı  zamanlar,olumlu yöne giden yaşam ortaya çıkar.

Ancak :

  • Kaplan Yılı’nda yani  (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) yıllarından birinde doğduysanız.
  • Kaplan Ayında doğduysanız (4 Şubat – 5 veya 6 Mart). (herhangi bir yıl)
  • Kaplan Günü’nde doğduysanız. ( Bunu elde etmek daha zor çünkü bir Çin takvimine ihtiyacınız var. Zaten sahip değilseniz, sizinkini almak için bize ulaşabilirsiniz.)
  • Kaplanın Saatinde (yerel saatle 0300-0500 saat) doğdunuz.

 

Ağustos Yangın Cezası Ayınızdır:

Dört Sütununuzda (Yıl, Ay, Gün, Saat), Kaplan ve Yılan hayvan işaretlerine zaten sahipseniz. Ağustos ayı geldiğinde, Ateş Cezası dizilimi içerisinde olabilirsiniz.

Bu da kişisel bazda zayıf kan dolaşımı, anormal kan basıncı, kalp çarpıntısı, anksiyete, depresyon vb. durumlar ortaya çıkabilir.

Genel anlamda ateş ve kesici aletleri içeren patlama vb durumlar görülebilir. Bu bir patlama vb olmak zorunda değil. Aynı zamanda bir fikir veya konuda ısrarcı tavır takınmak. Ve bu konudaki kararların aşırı derecede konuşulması vb durumlar ortaya çıkabilir.

Maymun 申 + Kaplan 寅 + Yılan 巳

15 Ağustos 2020 saat : 10.00-11.00 ve

25 – 27 Ağustos 2020 10.00 -11.00 özellikle bu burçlar dan ikisini haritasında barındıran kişilere o gün herhengi bir iş yaparken dikkat etmelerini önerebilirim.

(yıl enerjisi hariç gün-ay ve saat enerjisinde ateş cezası mevcut. )

 

Detaylı BaZi Analiz / Feng Shui bilgi ve randevusu

zihin beden  ve karma çalışmalarımız için http://www.sifa-sanatlari.com/

adresindeki whatsupp numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Umudun kalbine ışık ve rehber olsun.

Burcu ERİM DURAL 

ChineseAstrologer

Sevgiyle..

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.