4 Nisan 2020 Ay Ejderha (1)

4 Nisan 2020 Ay Ejderha Burcu’nda

Bağımsızlık ve özgürlük peşinde bir ay bizleri bekliyor. korku kaygı dolu günlerden geçerken içsel sorgulamalara, derin düşüncelere ve gelecek kaygılarına daha güçlü bakabileceğimiz bir ayda ilerleyeceğiz. Bu ay içerisinde korkularımızla yüzleşebilir, gerçeklerle yüzleşebilir ve kişisel gücümüzü geri almak için bizi en çok korkutacak şeyleri yapmak isteyebiliriz. Hatta istemesek dahi bu durumlarla yüz yüze kalabiliriz.

Bu ay eğer içimizde var olan çelişkiler ve zıtlıkları iyileştirmeyi üstlenemiyorsak, istemeyerek de olsa dış etkenler nedeniyle çelişkiler zıtlıklar ve yüzleşmeler içinde kalabiliriz. Çünkü Yer ve Gök enerjileri bir şekilde zıtlık içinde ve insanlığı da arasında büyük etkiye alıyor. ve bu yüzleşmelere neden olabiliyor. Bu zıtlık ve yüzleşmelere kötü veya zorlu bir deneyim olarak bakmak yerine; besleyici ve büyütücü bir etki olarak bakmamızda fayda var. Çünkü yaşam iyileşmemiz için alan açıyor. Ya zorla ya da isteyerek bu alanda ilerlecek iyileşecek ve/veya iyileştireceğiz.

Bu ay açığa çıkacak gerçeklere dikkat!

Kendi içimizde ve bize en yakın olanların gölgeli yüzüne şahit olabiliriz.

Bu, çocukça davranışları dahi içerebilir, örneğin:
Savunmacı,inkarcı ve tartışmacı olmak,
Başkalarını müttefiklerden ziyade rakip olarak görmek,
Dikkat çekmek için azarlamak veya başkalarının ihtiyaçları gözetilmeksizin bir çok şeyi duygusal olarak talep etmek.
Otorite kurmak için kötü yollara başvurmak v.b.
Bu durumlarla sıkça karşılaşırsanız hiç şaşırmayın…

( Ayın Daoist Bazi Yorumu 6 Nisan 2020’de …)

Chineseastrologer

Şifa Sanatları

Burcu ERİM DURAL

#çinastrolojisi #chinesastrologer #karma #future #ruh #zihin #beden #yoga #astrology #çinastrolojisi #ego #fi #qigong #Bazifengshui #bazi #beşelement #baş #gelecek geçmiş #serenaysarıkaya #fengshui #bazifengshui #bazi #beşelement #gelecek #geçmiş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.