13 -14 Ekim Dolunay ve Sonrası

13 Ekim gece yarısından sonra gerçekleşecek dolunay yersel ve göksel enerjiler açısından zorlayıcı etkiler yaratacak. Ancak hemen karalar bağlamaya gerek yok. Bu gibi durumların üstesinden gelmek ve/veya hafif atlatabilmek adına köklü enerji çalışmaları ve bakış açıları mevcut.Bu bilgilere ulaşamayanlar için Dolunay sonrası enerjiler ile ilgili birkaç bilgi aktarmakta fayda var.

Dolunayın etkisi Toprak + Ağaç ve Su elementlerini aşırı derecede etkiliyor. Bu da kendinizi, çevrenizi ve finansal alanınızı iyi yönetmeniz gerektiğini ifade ediyor. Hafta başı itibariyle ilişkilerde acele ve keskin kararlar verilmemesi ve emin olunmayan konularda adım atılmaması gerektiğini gösteriyor enerjiler.

Bu ay instagram yazılarımda da paylaştığım üzere yersel ve göksel enerjiler alacağımız kararları ani etkiliyor. Ve bu etki ile ani tepkilerin, artacağı,sabırsızlıkların hat safhaya çıkacağı, daha tepkisel davranışların yüksek olacağına işaret ediyor.
Bugüne kadar her nerede sabır gösterdiyseniz ( beraberliklerinizde, aşkta, ilişkilerde,arkadaşlıklarda ) bugünden sonra esnek olamayabilirsiniz. Bu nedenle iki kez düşünüp bir kez hareket etmenizde fayda görüyorum. Bu yıl çok ama çok yorulduk, her şey üst üste geldi ve daha da gelecek gibi gözüküyor. Bu ay içinde doğa ana birçok mesaj vermeye çalışırken, seller,depremler peş peşe gelebilecek. Bu hafta Pazartesi dahil olmak üzere Ülkemiz ve dünyamızda depremler,seller ve fırtınalar baş gösterebilecek. Bunun yanı sıra mistik yönlerimiz güçlenebilir ve aktive olabilir. Aktive olacak burçlar arasında tavşan,maymun ve köpek burçları gelse de bunların yanı sıra haritanıza bakılmasında da fayda var.

Bu haftanın enerjilerine gelecek olursak Çarşamba sonrası dikkat dağınıklığı ve fikir ayrılıkları artabilir. Ele alınan her konuyu iyi düşünerek, mantıktan uzaklaşmadan çözmeye gayret etmek ve en önemlisi en doğrusunu ben bilirim den uzak durulması gerekli.
Bu dolunay ve sonrası enerjilerde özellikle ilişkilerde ani ve duygusal değil, mantıkla yol almak çok önemli. Çünkü sonuçlarında ikili ilişkimizde fevri ve hesapsız hal,tavır ve davranışlarda sonuç istendiği gibi olmayabilir. Bu esnada geçmişle yüzleşme,eski aşklar ve dostlukların ortaya çıkışı, geleceğe dair planlarda değişiklik artabilir.

Bu hafta ve aya gelecek olursak Finansal konularda işlemler ve para yatırım ve yönetimi ile ilgili konularda Perşembe sonrası uygun olsa da stabil kalamayacak. Bu ay finansal dalgalanmalara dikkat. Özellikle Ejderha burçları bu konuda bu ay için genel olarak tedbirli olması gerekli.

Perşembe ve Cuma özellikle Cuma günü yeni adımlar,atılımlar, şirket açılışlar, üst yönetime bağlı işlerde dikkat edilmesi gerekiyor.

Hafa sonu ise iletişimle, teknolojiyle ilgili halletmeniz gereken konular olumlu etkiler mevcut. Yani hafta sonu boyunca iletişim hızlanıyor. Hatalara yer olmayacak. Ancak iletişimle halledebileceğiniz bir çok iş içinde düşünerek atılan adımlar etkileyici olacak.

Hem yıl hem de ay işaretlerine göre yorum yapacak olursak; Taoist BaZi ve Çin Astrolojisine göre;

Aralık doğumlular ( Fare)

Rahat yaşam isteğiniz, bir müddet daha ertelenebilir. İşe girecekken işini olmayabilir, patronunuz izin almanıza müsaade etmeyebilir ya da maaşınız yerli yerinde sayabilir gibi ertelemeler olabilir.

Ocak Ayı doğumlular (Öküz)

Finansal konularda verim artarken ailevi konularda biraz sorunlar yaşanabilir.Kendi çalışma alanlarınızda öfkeden uzak olmalısınız.

Şubat Ayı Doğumlular ( Kaplan)

Kendinize yatırım yaparken etrafınızdan gelebilecek etkilere kulaklarınızı ne kadar kapayabileceksiniz? Dolunay ve sonrasında daha çok konuşmak isteyeceksiniz ancak her zaman olumlu tepki alamayabilisiniz.

Mart ayı Doğumlular ( Tavşan)

Biraz ağrı ve rahatsızlıklarla geçebilecek olan birkaç gün dışında atılımlarınız da ilerleme söz konusu olabilir. ilk denemenizde başarısız olabilirsiniz. Karşınıza çıkan engelleri, isteklerinizde ne kadar ciddi olduğunuzu test etmek için kullanabilir bir sonrakinde istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

Nisan Ayı Doğumlular ( Ejderha)

Bu ay yersel ve göksel enerjilerin etkisinde ilerlemede zorlanıyor olsanız da bir yandan olumlu etkilerden destek alıyorsunuz. Yapmak istedikleriniz için bu ay hazırlanın gelecek ay için adım atabilirsiniz.

Mayıs Ayı Doğumlular (Yılan)

Bazı konularda çok ketum oluşunuz çevreniz tarafından yanlış anlaşılabiliyor.İyi niyetiniz ve sevginiz muazzam. Ancak aşırı vericilik sizi üzebilir. Bu nedenle elinizde olan değerleri, yeteneklerinizi kullanmayı öğrenmelisiniz. Dostluk ve arkadaşlık adına verimli bir ay.

Haziran Ayı Doğumlular ( At)

Bu hafta ve ay dostluklar ve iş ile ilgili çalışma ortamınızda oluşabilecek gerginler sizi rahatsız edebilir. Parasal konularda olacak gerginliklerin sizi üzmesine izin vermemelisiniz.

Temmuz Ay Doğumlular ( Keçi)

Kariyerinizle ilgili konularda ilelemeye başlıyorsunuz. Ancak profesyonel hayatınızda zor bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınız almalısınız.

Ağustos Ayı Doğumlular ( Maymun )

Otoriteye karşı zorluklar ve problemler yaşayabilirsiniz. Ne istediğinize dikkat etmeli ve yüksek tondan konuşmamayı tercih etmelisiniz. Seyahat ederken aksilikler ve unutkanlıkla olabilir. Aile desteği arkanızda.

Eylül Ayı Doğumlular ( Horoz )

Bu hafta başı itibariyle parasal konularda pazarlıklar yapabilirsiniz. Şans ve refah sizinle.

Ekim ayı Doğumlular ( Köpek )

İlişki istiyor ancak güvenemiyorsunuz. Ancak bu ay iş veya romantik partnerinizle bir dönüm noktasına gelmeniz mümkün. Kişi ve iş seçimi için ideal zamanlar.

Kasım Ayı Doğumlular ( Domuz )

Duygusal olarak aşırı yorgun ve dolusunuz. Bu durum kolaylıkla evde,işte vb yerlerde istek ve şikayetlerinizi dile getirmenize neden olabilir.Doğru ve sıcak kelimelerle yıkamayacağınız engel yok.

Not: Burada burçlar ve aylara göre verilmiş analizler kişiye özel yapılan analizlere göre çok etkileyici olmayabilir. Kişiye özel analiler daha nokta atışı,ufuk açıcı ve yol gösterici olduğundan iletişim için lütfen iletisim@sifa-sanatlari.com dan randevu alınız.)

Burcu ERİM DURAL

“13 -14 Ekim Dolunay ve Sonrası” için 2 cevap

  1. 2020 yılı feng sui yönleri ve acıklamalarını yabancı sıtelerde acıklıyor hiç bir türk sitesinde acıklama yok neden siz öncelikli olup bir an önce yapın derim

    1. merhaba;hepsine yetişmek mümkün değil. Yoksa feng shui önerilerini paylaşmamak gibi bir düşünce hiç akloma gelmedi açıkçası 🙂
      Sevgiler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.