Nisan 2019 Şans ve Uyanış

Baharın neşesini içinize çekerken şanslı/canlandırıcı bahar enerjisinin etkilerini görmemize 3 gün kaldı. Çin Astrolojisi ve BaZi’ye göre 5 Nisan itibariyle Nisan ayının ve ona ait burcun enerjisine dahil olacağız.

Bu ay yaratıcılığınız ve içsel özünüzle bağlantıda kalmanız için önemli bir ay.
Yeterince farkında mıyım? sorusunu sorgulayacağımız bir ay geçireceğiz. Şu an içsel bağını ne kesiyor ve gerçekliğin içinde kendi özünü dışsal faktörlerle nasıl inkar ediyorsun?Hepsini sorgulayacaksın.

Yargıya, paraya dayalı bir toplumda, ödül ve cezaya dayalı bir kültürle yaşıyoruz.
Dahası, sezgilerimizin etkin olduğu, arzulu ya da kendimizi bulacağımız herhangi bir şeyin peşinde koşmak istediğimizde bir çok engelle karşılaşacağız. Bu içsel ateşi söndürecek birçok ihtimal var. Yeterince iyi olamayacağını düşünmek, zaman ve yaşam kaygıları. Peki her şey yerinde ve engelsiz olsaydın amacınız ne olurdu?

Yaratıcılık, sezgiler ve anlayış dönüşümsel araçlardır.
Ruhsal titreşiminizi ,enerjinizi yükseltmenizi ve enerji alanınızı değiştirmenizi sağlar.
Kendimizi ifade ettiğimizde kendimizi daha da canlı hissederiz. Başkaları için değil, kendimizle bağlantı kurup bir olabilmek için.

Sizin içinizdeki ateşi söndüren, hedefinden ayıran, enerjini ve titreşimini düşüren ve yükselten şeyler neler?

Nisan bahar başlangıcı 5 Nisan yepyeni enerji ve titreşimlere gebe. Siz özünüzü görüp, şansınızı ve etkilerinizi farkedin, özünüze bir adım daha atın.

Chineseastrologer

#çinastrolojisi #chinesastrologer #karma #future #ruh #zihin #mindfullness #sifasanatları #spritüel #qigong #meditasyon #energy #astroloji #çinastrolojisi #fengshui #astrology #çinastrolojisi #ego #bahar #qigong #qi #meditasyon #enerji #energy #nefes #prana #nisan #sifasanatlari

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.