Mart Dolunayı

18 Mart 2019 Haftası ve Dolunay

Bir yandan aşırı gergin diğer yandan da çok duygusal bir haftaya girdik. Bazi ve Çin Astrolojisine göre gökkubbede Çarşamba günü Dolunay etkisi başlarken yersel enerjilerde de ateş elementine geçiş yapıyoruz. 21 Mart Perşembe günü ise Dolunay’ın etkisine göksel ve yersel enerjilerde Ateşe Ateş elementi ile devam ediyoruz.
Yani bu hafta duygusal dalgalanmaların, sırların açığa çıkmasının, hayatınızdaki gizemlerin veya bilmeniz öğrenmeniz gereken ancak farkında olmadığınız bir takım gerçeklerin ortaya çıkması söz konusu. Önemli bir ayrıntı da sezgilerinizin hat safhaya çıkabilecek oluşu. Özellikle rüyalar, ani tesadüfler, hissedişler, farkındalıkların artışı sizi güçlü kılabilir. Bunun yanı sıra 21 Mart günü zıt burçların etkisi maddi ve fiziksel sorunlar getirebilir.

Bu hafta dikkatinizi vermeniz gereken, ayrıntılı ve detaylı işlerde dikkatli ve temkinli olmanızı önerebilirim.
Salı günü itibariyle elementlerin döngüsü ve yıl enerjisi zorlu olacağı için duygusal, fiziksel zorlanmalar mümkün. Üzerine bir de Dolunay etkilerini düşünecek olursak geçmiş, şimdi ve gelecek adına kaygılar, duygusal dalgalanmalar, sırlar ve aşırı hızlı davranma isteği, duygu ve düşünceler tarafından yönetilme dürtüleri artabilir. Geçmişi göz önüne alıp yeniden değerlendirmelerde bulunacağımız bir hafta yaşayabiliriz.

Özellikle Ocak, Şubat, Mart, Eylül, Mayıs ayı doğumlularda duygusallık ve geçmişe yönelmeler artabilir; yıl olarak Horoz, Yılan, Öküz, Kaplan ve Tavşan Burcuna denk gelen kişilerde ise iş ve aile ile ilgili konularda zorluklar yaşanabilir.

Dolunayda (20 ve 21 Mart ) Öküz, Koyun, Ejderha ve Köpek burçları diğerlerine göre biraz daha hassas olabilirler.

Kaplan, Tavşan Burçları aile konularında hassas olabilirler.

Maymun ve Horoz burçları ise geçmiş ve gelecek arasında duygusal yoğunluk yaşanabilir.

Fare ve Domuz burçları kariyer ve iş alanlarında parasal alanda dengesizlikler yaşanabilir

Yılan ve At burçlarına ek olarak Koyun ve Ejderha burçları aşk ve ilişkilerde ise hassas günler geçirebilirler.

Ancak daha önce de belirttiğim gibi her kişi farklı bir harita ve BaZi Chart’ına sahip. Bu nedenle bu yazlar çok genel olmakla birlikte kişiye yönelik analizde çok farklı yorumlar ortaya çıkabilir.

Sevgiler

Chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.