2019 Domuz Burçları

Aşk ve İlişkiler

Domuz Burçları her ne kadar bu yıl benim yılım dese de bazı sınavları yaşayacakları bir yıl olacak. Sosyal çevrenizde rakiplerinizin ortaya çıkacağı ve düşman kazanacağınız bir yıl olabilir. Aşk tarafında eğer evli bir Domuz Burcu iseniz çocuk sahibi olma ihtimaliniz olabilir. Eğer bekar bir Domuz Burcu iseniz bir süre daha yalnız kalabilir doğru aşkı bulamayabilirsiniz. Ancak Aralık 2019 sizin için yepyeni bir ilişki için kucak açacak.

Finans ve Para

Domuz Burçları 2019 yılında Finansal açıdan biraz zorlanabilirler. Rutin kazançlarının dışında bir gelirleri olmayabilir. Bu sebeple yeni atılımlar ve yeni yatırımlar yapmak yerine var olanı iyi kullanmak daha faydalı bir yol olacaktır. Harcamalarda aşırıya kaçmamak ve elde var olanı biriktirmek bu yıl sizi iyi bir yaşam standartlarına taşıyabilir.

Kariyer

Domuz Burçları için bu yıl kendi kendilerini zora sokacakları bir yıl olabilir. Eğer ücretli çalışan iseniz yaptığınız işte kalmanız sizin için yararlı olacaktır. Eğer kendi işinizin başındaysanız yeni yatırımlardan çok eldeki potansiyeli değerlendirmenizde fayda var. Rahat ve lükse düşkün tarafınız nedeniyle üst düzey yöneticililerinizle ve/veya çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerilimler yaşanması olası. Bu yıl biraz sabırlı ve dikkatli olmalı gelecek seneye hazırlanmalısınız.

Sağlık

Domuz Burçları 2019 yılında sağlıklarına dikkat etmeleri gereken burçlar arasında yer alıyor. Özellikler çokça seyahat eğiliminiz olduğu için araç kullanırken dikkat etmeli ve önlemlerinizi almalısınız. Ayrıca su ve ateşle ilgili işlerde tedbiri elden bırakmamanızı tavsiye edeceğim. Eğlenmeyi, gezmeyi ve rahatı seven bir burç olarak fiziksel ve ruhsal sağlığınız için sizi iyi hissettirecek yerlerde vakit geçirmeyi tercih etmelisiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.