2019 Kaplan Burçları

Aşk ve İlişkiler

2019 yılında Kaplan burcuna sahip kişiler ilişkiler ve aşkta şanslı bir yıl olacak. Bekarsanız ve bir birliktelik söz konusu ise büyük adımlar atılması olası. Eğer empati yeteneği gelişmiş bir kaplansanız ve karşınızdaki kişiyi önemsediğinizi anlatabiliyorsanız ilişkilerde istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Eğer empati yeteneğinizi geliştiremediğinizi düşünüyorsanız bu yıl sizi bu yönünüzü dengelemeye davet ediyor.

Finans ve Para

Bu konularda bu yıl size tüm yetenekleriniz doğrultusunda harcamış olduğunuz emeklerinizin karşılığını cömertçe verebilecek bir yıl olacak. Yatırımlar ve kazançlar söz konusu olduğunda aile ve/ veya sizden daha deneyimli kişileri dinlemenizde fayda var. Bu yıl sizin için yeni bir yere taşınma,ev alma v.b yatırımlar söz konusu olabilir. Finansal olarak desteklendiğiniz bir yıl olacak. Ancak yine de çok büyük riskler almamanızı önerebilirim.

Kariyer

Bu yıl finansal açıdan olduğu gibi Kariyer açısından da birçok alanda desteklendiğiniz, hedefleriniz doğrultusunda ilerlediğiniz bir yıl olacak. Ancak şu var ki birlikte çalıştığınız üst düzey yöneticiler ve/veya karar mercileriyle olan iletişimizde iletişim problemleri yaşamanız olası. Bu nedenle herhangi bir anlaşma ve sözleşme yaparken egonuzun bir kenarda olmasına dikkat etmelisiniz.

.
Sağlık

Kaplan burcu olarak 2019 yılında sağlık alanında ufak tefek sorunlar çıkması mümkün. Bazı ay ve günlerin enerjileriyle dengesizlik gösteren enerjiniz nedeniyle yılın tümünde olmasa da bazı dönemlerinde sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Düzenli egzersiz, qigong, yoga v.b çalışmalar bu anlamda sizleri bu anlamda destekleyecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.