21 OCAK 2019 AY TUTULMASI

Yılın iki tutulması arasında zorlu geçen zamanlar yaşıyoruz. İçerisinde her bir insan, hayvan ( kısacası tüm canlıların ) , dünyamız ve yaşamsal alanların ders verip aldığı bir dönem. Çin Astrolojisi ve geleneksel bakış açısına göre Yersel ve Göksel hareketler izlenip bunlara göre yılın nasıl geçeceği hakkında bilgi verilmesi çok muhtemeldir. Ancak şu an sadece Ay Tutulmasının kısa dönem etkilerinden bahsetmeyi tercih edeceğim.

Bu dönem aynı zamanda kolayca dikkatimizin dağılacağı, baş, boyun, kalp, boğaz, böbrekler ve kemik problemlerinin artacağı bir zaman dilimi. Bu yüzden kendinize her hangi bir konuda baskı yapmayın ve derinlemesine işler yapmayı sonraki zamanlara bırakın. Bunun yerine, hedefleri kısa tutmayı ve büyük bir iş üzerinde çalışmanızın kaçınılmaz olması durumunda işi küçük parçalara bölmeyi deneyin.

Bu aralar her şey üst üste gelmiş olabilir. Hangi alanda üzüntü duyuyor veya sıkışık hissediyorsanız bu alanlarda çözemediğiniz düğümleriniz var diyebiliriz. ( Eğer karmaşık bir düğüm olduğunu hissediyorsanız bu konuda danışmanlık alabilirsiniz. )

Bu ay geçişi, sorumlulukların yapılmaması, verilen sözlerin yerine getirilmemesi, farkında olmadan aşırı egosal davranışlar ortaya çıkarabilir. Bu yüzden iletişimlerde şüphe duymamalı ve bu tür davranışlara maruz kalan olmak istemiyorsanız, buna göre sınırları belirlemelisiniz.

Ay Yin doğası olanı temsil eder. Yumuşaktır ve daha çok karanlık olanları aydınlığa, yalanları ve gerçekleri açıkça su yüzüne çıkarma gücüne sahiptir.

Eğer bir söz verdiniz ve bile isteye bu sözünüzü yerine getirmediyseniz yaşayacaklarınız sizi üzebilir. İçten içe hissettiğiniz ancak bir nedenden ötürü baskı altına aldığınız duygu, düşünce ve hisleriniz açığa çıkabilir. Yanlışlıkla veya başka birileri aracılığıyla gizlenenlerin ortaya dökülmesi çok mümkün.

1962 – 1967 doğumlular yaşam derslerinin farkındalar ve yol ne getirirse tamam diyorlar. Tek yapmaları gereken sağlık ve huzurlarını dengeleyecek yaşam tarzlarını oluşturmak. Güvende ve sağlam bir alan ve yaşam için artık gerçekleri görmeleri gerekiyor.

1968 – 1974 doğumlular kişilerde ilişkilerle ilgili gelgitlerin olması çok muhtemel olacak. Aşırı özgüven ve emin davranışlar ileri dönemde onları çok zorlayabilecek.

1975 – 1981 doğumlular tüm yaşamları boyunca kazanç ve kayıplarını göz önüne alıp artık ileriye doğru emin adımlarla yürümeye başlayacaklar.

1982 – 1989 doğumlular yaşamlarını gözden geçirmeleri ve yaşam derslerini görmeleri için fırsatlar sunacak.

1990-1996 doğumlular ilişkilerini sorgulayacak, kararlarını kendileri almaları ve kendilerine güvenmelerini öğretecek.

1996 – 2002 doğumlular dostlukları ile sınanabilecekler.

Yeni hedefler, yeni başlangıçlar yanında üzerinde daha önce çalıştığınız ne varsa, kararlı olduğunuz ne varsa iş, ilişki, evlilik ve anlaşmalar bu konularda kararlıysanız ilerlemeniz kaçınılmaz. Ancak bu zorlu sınavları da yanında getirecek. Dürüst ve samimi olan yavaş ve emin adımlarla ilerleyecek.

Çin Astrolojisine göre tam olarak 5 Şubat 2019’da Su Gurubu yılına dahil olacağız. Ve bu durum bu tutulma ile birlikte duygular, düşünceler ve kararlarda da dalgalanmalara neden olabilecek. Kişiler, ülkeler, yönetimler, finans sektörü, ilişkiler ve yaşamın bütününe etkisini birlikte göreceğiz. (Detaylı bilgiyi kişisel yorumlarımda ve yayınlarımda dinleyebilirsiniz.)

Yer ve gök hareketleri her zaman insanoğluna büyük dersler vermiş, kendine getirmiş ve nerede olduklarını anımsatmıştır. Bu doğa olayları hem duygusal hem ruhsal ve maddesel
Yeni hedefler,yeni başlangıçlar yanında üzerinde daha önce çalıştığınız ne varsa, kararlı olduğunuz ne varsa iş,ilişki,evlilik ve anlaşmalar bu konularda kararlıysanız ilerlemeniz kaçınılmaz. Ancak bu zorlu sınavları da yanında getirecek. Dürüst ve samimi olan yavaş ve emin adımlarla ilerleyecek.

Çin Astrolojisine göre tam olarak 5 Şubat 2019’da Su Grubu yılına dahil olacağız. Ve bu durum bu tutulma ile birlikte duygular,düşünceler ve kararlarda da dalgalanmalara neden olabilecek. Kişiler, ülkeler, yönetimler, finans sektörü, ilişkiler ve yaşamın bütününe etkisini birlikte göreceğiz. ( Detaylı bilgiyi kişisel yorumlarımda ve yayınlarımda dinleyebilirsiniz.)

Yer ve gök hareketleri her zaman insanoğluna büyük dersler vermiş, kendine getirmiş ve nerede olduklarını anımsatmıştır. Bu doğa olayları hem duygusal hem ruhsal ve maddesel anlamda her birimizi büyütecek, göremediklerimizi gösterecek. Herkesin gizli yanını ister istemez ortaya çıkartacak. Önemli olan bunu görüp, anlamak ve buna göre yol almak.

Büyümek her zaman kolay değildir, fakat bilgeliğe yeteri kadar erişirsek gerçekleşen değişimi kabul etmemize yardımcı olur.

Antishenes’in de dediği gibi,
“Erdem, kendi kendiyle yetinir ne kurallara baş vurur ne sözlere, ne gösterişlere.”

Yaşamınız, söz ve eyleminiz öyle yumuşak olsun ki, aradığınızda kolayca kendinize ulaşabilin.

Chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.