19 – 26 Kasım Haftası Çin Astrolojisi

19 Kasım haftasına bolca değişken enerjilerle girerken, bir de üzerine Dolunay’ın enerjisini alıyoruz. Bu geceye kadar fazla bir şey yazamamanın üzüntüsünü bir kenara bırakıp, Dolunay’a merhaba diyeceğimiz dolu dizgin enerjilerin adınız çıkarmaya başlayalım dedim ve özellikle yazım için bugünü seçtim.
Tüm inanışlara inat Dolunay’ın besleyici ve tamamlayıcı enerjisi ile ilerlemeye başlayalım dedim.
Daoist Çin Astrolojisine göre; tüm doğa olayları bir anlam ifade eder. Derslerimizde ve danışanlarımızla bunları nasıl kullanacağımızı anlatıyoruz ancak bilmeyenşer için Dolunay’ı doğru kullanırsanız yüksek enerji potansiyeline sahip olabilirsiniz.
Gelelim Astrolojik yorumlara;
Çarşambadan itibaren Dolunay etkisi başlıyor ve günün enerji ile ay enerjisi çatışma yaşıyor. 21 ile 27 arasında bu sebeple; Gemi, hava ve deniz yolu hatta 23- 26 arası kara ve tren yolu hatta kazaları ile ilgili haberleri duymamız olası. Bu sadece 1 gün değil maalesef. Bu gece itibariyle 7 gün bu haberlere hazırlıklı olmamızda fayda görüyorum.

Özellikle yarın dolunay öncesi enerjinin fazla yüksek olduğu bir gün olacağını düşünürsek, yeni başlangıçlar için uygun bir gün olamayacak.
Perşembe günü dolunay enerjisi başlıyor güzel ve güçlü ışığı ile bizi enerjisi ile yıkarken, kararsız kaldığınız, uzun süredir muallakta kalan sorularınıza cevap almak için hayat size hediyeler gönderebilir. Enerjileri takip edin.
Ancak bu hafta özellikle yarın itibariyle 3 gün için bazı konularda dikkatl davranmanızda fayda görüyorum.
 Bu hafta ilişkilerde kadersel dönüm noktaları, önemli kararlar ve gelişmeler yaşanabilir. Unutmayın ilişkilerde nasıl bir durumdaysak 2019 un bazı dönemleri de aynı süreçleri yaşamamız işten bile değil.

 Yersel enerjilerde dediğim gibi su ve hava yolları kazaları söz konusu olabilir. Havanın yağışlı olmasına, sularla ilgili yağmur v.s gibi artışa, gök gürültülü sert rüzgarlar ve fırtınaların olumsuzları yaşamı zorlaştırabilir. Özellikle haritasında Yılan ve Domuz burçları olanlar tedbiri elden bırakmamalı.

 Dolunay itibariyle Perşembe günü duygu, düşüncelerde artış, yaşam yolunu bulma arayışı, hızlı ve ani karar verme isteği artabilir.

Bu hafta Gayrimenkul alım satımı; sözleşme imzlama ve fesh etme; ani yeni başlangıçlar, şirket kurulumu için uygun bir dönem olmayabilir. Haritanızda uygun dönemi bulmak için danışmanızı öneririm.

 Özellikle Ejderha, Keçi, Öküz ve Köpek burçları sözlü ve yazılı iletişimde çabuk sinirlenme, bir durumu büyütme eğilimleri olabilir. Dikkat etmenizi öneririm.

 Digital ve teknolojik aletlerde bu hafta size önceden sorun çıkarma sinyalleri veren aletleriniz arıza yaratabilir. Bilgilerinizi yedeklemeyi ihmal etmeyin.

 Duygusal dengenize, düşüncelerinize çok dikkat edin. Enfeksiyon, grip, soğuk algınlığı ve benzeri ateşli rahatsızlıklara, soğuk algınlıklarına karşı tedbir almayı ihmal etmeyin.

Ejderha
Her zaman mücadele etmeniz için bir sebebiniz olacak. Duygusal konular ve ilerlemeyi düşündüğünüz durumlarla ilgili 21 Kasım 23-24 Kasım’a dikkat edin.
Yılan
Genel olarak iyi olaylar sizi bekliyor olsa da; 21-22 Kasım da bir çatışma söz konusu. Deniz ve hava yollarını kullanırken dikkatli olmanızı önereceğim.
At

Maddi konularda biraz temkinli olmanızı önerebilirim. Bazı alanlarda yenilikler söz konusu olabilir.

Keçi

Güzel bir hafta olabilir. Sevmek güzel şey diyebileceğiniz güzel bir hafta için hazırlıklı olun.

Maymun
Kariyerinizde yükseliş ve iş alanlarınızda hafta ortasından sonra yoğunluk sizi mutlu edebilir.
Anka Kuşu
Yeni eğitim ve akademik konularında aktif olacağınız bir hafta. Belki yeni eğitim alıp, yeni adımlar atabilirsiniz.
Köpek
Yoğunluğunuza rağmen içsel olarak gergin olacaksınız. Çünkü bazı şeylerin size karşı olduğunu düşünüyorsunuz.
Domuz
İşlerinizde düzelmeler var, biraz daha sabırlı davranın. Sözünü tutmayanlara karşı kızgınlık söz konusu.

Fare

Aşırı hesap kitap yapıyorsunuz. Rahatsızlanacaksınız.

Öküz

İşinizde bazı pürüzler çıkabilir. Yöneticilerinize karşı dikkatli konuşmanızı öneririz.

Kaplan
Çevrenizle iletişim adına dikkatli olmanız gereken bir hafta var önünüzde. Ani parlamalara, tartışmalara, açık olabilirsiniz.

Tavşan
Bazı konuları acele etmenize gerek yok. Çabalarınızın boşa gitmeyeceğinin farkındasınız.

Z.F Burcu ERİM DURAL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.