Duygular, Düşünceler, Korkular,Endişeler Sizi Yolunuzdan Alıkoyabilir.

Duygular, Düşünceler, Korkular,Endişeler Sizi Yolunuzdan Alıkoyabilir.

Ekim ayının 8 i itibariyle Köpek ayının enerjisine girdik. Köpek yılı, köpek ayı enerjisiyle birlikte duygularda, ilişkilerde abartılı, hırslı engel tanımayan ve yıkıcı bir enerjiye sahip olacak. Aşırı duygusal olma eğilimleri ile birlikte, kendinizden ve başkalarından beklentileriniz yükselebilir. Ve bu beraberinde zaten dengesiz olan bir durumu daha da dengesiz bir hale getirebilir. Bir gün aşırı mutlu ve iyi hissederken ertesi gün kendinizi bezgin, yorgun, bıkmış ve halsiz hissedebilirsiniz. Bu duygu geçişleri nedeniyle bu dönem karar almamak en iyi karar olabilir.
Ayın 15 Ekim saat 14 itibariyle zorlayıcı enerjiler ve yıkıcı bir takım durumlar ortaya çıkabilir. Toprak kazaları, su taşkınlarına şahit olabiliriz. Ayrıca arzu, istek ve beklentilerinizde artışlar yaşayabilir, duygusal dalgalanmalar içinde kaybolabilirsiniz. Yapamayacağınız, yerine getiremeyeceğiniz sözler ağzınızdan çıkabilir dikaatli olmamızda fayda var.
Manevi alan bu dengesizlikler yaşanırken maddi alanda aşırı harcama yapmamakta fayda var. 18 Ekim itibariyle çok dikkatli harcama yapmaya gayret göstermeliyiz.
Ekim ilk haftası detaylar bizi bayağı yordu, daha önce hiç fark etmedikleriniz aniden önünüze gelmiş olabilir.
15 Ekim saat 14.00 itibariyle ilişkilerde çatışmaları ufak çaplıda olsa kazalar, bilek burkulmaları, hukuki konular, eğitim alanları, sanatla bağlantılı ticari konularda dalgalanmalar olabilir.
21 Ekim itibariyle rahatlama söz konusu olabilir. 23 Ekim yine dikkat edilmesi gereken yaralayıcı ve gergin bir gün olabilir. 23-24-25 ekim tarihlerinde ise ilişkilerde dalgalanmalara dikkat.
Bir de tabi 24 Ekim Dolunay olduğundan özellikle bayanlarda gerginlik, kıskançlık, naz hat safhada olabilecek. Bayanlara duygu kontrolü, baylar biraz sabır diyorum.

Tabi birde Dolunay içinde ülke haritasında yönetimi ve dostluk ilişkilerini etkileyecek. Yasama ve yasalarla ilgili bir düzenleme,yeni bir yasanın gündeme gelmesi, borsa ve yatırım alanlarında ani gelişmeler adına hareketli bir sürecin başlayacağına işaret edebilir. Bu sebeple yatırımlar konusunda çok dikkatli olunmasında fayda var.
Ekim dediğim gibi Eylül ün getirdiklerinden daha zorlu bir ay olarak yansıyacak. Ve bu toprak elementi etkisi 15 Ekim ile kendini hissettirmeye başlarken, özellikle 23, 24, 25, 26,27 ve 28 Ekimle birlikte daha hassas zamanlara yol açacak. Bu tarihlerde ticaret, yatırımlarda, finansal işlerde dikkatli olmakta fayda var.

Burcu Erim Dural

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.