Finansal değişim sektörler

Finans dünyası büyük ve gözle görülür bir değişim yaşamaya gebe ancak sadece finans dünyası mı?
İş dünyası, kurumsal bankacılık sektörü, sigortacılık sektörü, gayrimenkul sektörü, inşaat sektörü, alım satım çok hassas ve kırılgan bir dönemden geçiyor ve maalesef henüz bitmiş değil.Ağustos sonu ve Eylül başı tedbir alınmazsa doları 8 ve üzerinde görebiliriz diye düşünüyorum( diğer yazımda 7 yi göreceğini 1 ay öncesinden yazmıştım) Ancak 9 u görmemeyi umut ediyorum. Eğer bu dönemi iyi yönetemezsek, bu sektörlerde, ama özellikle bankalarla ilgili zorlu durumlarla karşılaşabiliriz. Bunun yanı sıra gayrimenkul ve inşaat sektöründe de düşüşler göreceğiz.

Aynı zamanda Ağustos sonu sağlık açısından da birçok zorluklar getirebilir.
Ancak herşey kötü mü hayır elbette.
Tedbirli ve dikkatli olunursa aşılamayacak dert yok.

Gençleri bilinçlendip yaşamın içine çekebilmeli ve gerçekleri hayal dünyalarından ayrı tutmalarını aşılamalıyız.
Her iyi söz, doğruyu değil acıyıda getirebilir. Bu sebeple içinde bulunduğunuz durumu özellikle gençlere, çocuklarınıza iyi anlatmalı ve artık sosyal medya fenomenlik sevdasından onları kurtarmalısınız.Yoksa eylül ayı çok daha zorlu geçebilir.
Sosyal ve psikolojik depresyon eğilimleri mevcut. Sadece biraz dikkat ve tedbir yeterli olacaktır.
Tüm burçlar için finansal analiz:

Keçi
Önümüzdeki günlerde belli bir sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bu duruma canınız sıkılacak. Fazla büyütmenize gerek yok ancak bugünden tedbir almanızda fayda var. Bir arkadaşınız ya da yakınınızın sizden borç isteme ihtimali yüksek. Bütçenizin durumunu göz önüne alarak verip vermemeye karar vermelisiniz.

Domuz
Sizi seven bir dostunuzdan beklemediğiniz bir zamanda maddi destek gelebilir. Bu destekle maddi durumunuzu biraz olsun düzeltebilirsiniz. Sabırlı olmayı deneyin 1 aya kadar düze çıkacaksınız.

Tavşan
Para sıkıntınız devam ediyor. Ama bir yandan da harcamalarınıza yeterince dikkat etmiyorsunuz. Misafir ağırlama ve ısmarlama huyunuzdan bir türlü vazgeçemiyorsunuz. Bugün yine planınızda olmayan bir harcamayla yüz yüze gelebilirsiniz. Küçük harcamalar bile bütçenizi etkilemeye yetiyor. Birçok iş fikriniz var. Hiç beklenmedik bir yerden bir teklif gelmesi olası. Harcamalara dikkat.

Horoz
Para sıkıntınız yok sayılır. Parayı sevip sevmem diyenlerdensiniz. Biraz hırs yapıyor ve pek aksamayan düzenli gelirinizle yetinmiyorsunuz. Birçok Paranızı çoğaltma girişiminizde büyük harcamalar çok olası. Yatırım yapmayın ancak bütçenizi genişletmr fırsatları gelebilir.

Yılan
Bugün beklediğiniz bir ödemeyi tahsil edemeyebilirsiniz. Para işlerinizdeki titizliğiniz karşınızdakileri çık mutlu ediyor. Çünkü siz fırsatınız olmasa dahi zamanında ödeme yapıyorsunuz. Ödeme alamayınca doğal olarak canınız sıkılıyor.Bu hafta böyle geçebilir.

At
Finansal durum bu kadar dengesizken para oyunlarına hiç girmemeliydiniz. Gördüğünüz gibi ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Fazla kaybınız olabilir. Ancak sizin gibi bir sağlamcı bundan yeterince ders çıkartacaktır.

Ejderha
Yurtdışı veya şehirdışında yaşayan yakınlarınız misafiriniz olabilirler.Size bu durum iyi gelecek. Ama sizin için daha önemli olan, size verecekleri destek. Maddi anlamda da destek alabilirsiniz.

Kaplan
Paranızı harcamanız için iyi bir gün değil. Bugünlük aklınızın sesini dinleyin. Günlük harcamanız dışında bir şey yapmayın, büyük harcamalardan kaçının. Birikiminizi tutmanızda fayda var.

Öküz
Küçük bir ödemeniz var.Ihmal ediyor olabilirsiniz. Bugün yine aklınıza gelecek, ödeyecek paranız da var. En iyisi bugün bu işi halledin. Sandığınız kadar para sıkıntınız yok. İş teklifleriniz olacak kabul edin.

Köpek
Günlük harcamalarınızın hesabını tutmuyorsunuz ama önemli bir yekün tutuyor. Bugün yine farkında olmadan küçük küçük harcamalar yapacaksınız. İş çıkışı dikkat, alışveriş tuzağına düşmeyin. Parasal konularda bu dönem biraz daha dikkat.

Fare
İşyerinizde bir haksızlığa tanık olabilirsiniz. Canınız sıkılabilir. Uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz ama bir türlü yapamadığınız bir iş sizi sıkıntıya sokabilir. Maddi açıdan birikiminiz var ancak iyi kullanamıyor eritiyorsunuz. Eski düşüncelerden çıkıp yeni yatırımlara odaklanın.

Maymun
Herkes gibi daha ekonomik bir yaşamayı sevmeseniz de sizde bu duruma ayak uydurmalısınız. Yine de standardınız tatmin edici. Harcamaların kısılması direktifiniz aile bireyleri tarafından duyulmamış olabilir. Erkek ve yönetici konumdaysanız bu ay direktiflerinizi dikkate alınmaması olası.

Sevgi dolu günler dilerim,
@chineseastrologer
Burcu Erim Dural

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.