2018 Yeni ay ve Güneş Tutulması Etkileri

Temmuz 2018 de gerçekleşecek güneş tutulması kısmi bir güneş tutulması. Bu tip tutulmanın etkileri genellikle yaklaşık altı ay kadar sürer. Ancak  bu yıl  sadece bir güneş tutulması değil üst üste iki güneş tutulması yaşayacağız. Yani 13 Temmuz güneş tutulmasının yerini bir sonraki ayda, 11 Ağustos’taki güneş tutulmasıyla tamamlayacak. Bu sebeple etkilerini çok fazla hissedeceğimiz tutulmalar olacaklar.

Ay tutulmasında ( 27 Temmuz 2018) eski alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı sorgulamanızın tam sırası. Yeni bir başlangıç ​​yapmak için ideal bir zaman. Bu sebeple yeni hedeflerinizi tutulma sırasında bir kağıda yazın. Yeni bir başlangıç ​​yapmak için ise güneş tutulmasının geçmesini bekleyin ve adım atın.

Yeni ve eskinin, gizli ve açığın, dürüst ve yalancının net ortalığa serileceği günler bizleri bekliyor.

Güneş Tutulması Temmuz 2018 

Kendinize duyduğunuz öz saygı ve sevgide sorgulamalar, yaşamdan beklentilerinizin artması; kendiniz başta olmak üzere her ilişkiniz ve ilişkilerinizde birçok krizi işaret ediyor.

Bu özellikle güneşin karanlık yüzünün bağımlılık, dedikodu, yalancılık veya inatçılık gibi karakter özellikleriyle kendini gösterebilir. İlişkilerde manipülasyon, kıskançlık, tahakküm hatta aldatma ve yalancılığın  mağduru ya da tam tersi yapanı olabilirsiniz.

Olaylar, Çin Astrolojisi yersel enerjilerinde karşıtlığı ile birlikte Temmuz ayında bir cihazın veya aracın parçalanması, hırsızlık, şiddet, trafik kazaları veya doğal afetleri gösteriyordu. Güneş ve ay tutulmaları ile birlikte bu kazaların ve şiddet olaylarının artması ve dengenin bir anda yok olması olağan gözüküyor. Bağımlılıklar, aldatmalar, yalanlar, mali kriz, kıskançlıklar, tartışmalar ve öz savunmalar artabilir.

Genel olarak bunlar görünse de siz kendi özel hayatınızda neredesiniz? Temmuz ayı boyunca yaşadıklarınız, yaşattıklarınız neler bunlara bir göz atmanızda fayda var. Çünkü büyüme ve gelişim içten dışa gerçekleşen bir durumdur. Olağan bir duruma, sürece inatla direnmeye devam ederseniz veya kendinize veya başkalarına zarar veren bir alışkanlıkta iseniz bunun gibi şeyler yaşamanız daha olasıdır. Durduğunuz yerde başınızın ağrıdığını, öfkelendiğinizi ve saldırgan hissettiğinizi hissettiğin anda (özel bir durum yoksa) farkına varın ve nefes ile sakinleşmeyi tercih edin.

Ancak bu tutulmalar ile bunun gibi şeyler bizlerin kontrolünün dışında gerçekleşecek gibi görünüyor. Bir şekilde, başkaları veya çevreniz üzerinde tam kontrol sahibi olmanıza gerek olmadığını fark ettirecek bu tutulmalar. Güneş tutulması nedeniyle egonuzla birlikte yaşayabilseniz de, değişime açık iseniz, yaşamınızı pozitif anlamda yenileyebileceksiniz. Değişim sizin üzerinize zorlanabilir, ya da bunu teşvik edebilir. Bu güneş tutulması değişime açık olanlar için daha az yıkıcı olacaktır.

Bu tutulmalar bizi daha iyi bir şey için dönüştürmeye çağırıyor. Ruhunuzu evrimleştirmek için daha iyi bir hayat yaşayabilir ve daha fazla tatmin olabilirsiniz.

Kısacası bu tutulmalar ”egolardan ve aşırılıklarından arın”. diyor.

Plüton ve Güneş

Pluto, yaşamınızdaki güç ve kontrol hakkında bir yansıma zamanıdır. Eğer insanlar sizi kontrol ediyor veya manipüle ediyorlarsa, artık onları bırakma zamanı. Başkalarını veya durumlarını çok fazla kontrol ediyorsanız, o zaman sizin zorlanma zamanınız. Bu zamanlar güçlenme ve güç ortaya koyma için iyi bir zaman değil. Kalabalık olaylar ve tekrarlanan temalar, kontrol alışkanlıklarınız, zorlamalarınız, bağımlılıklarınız veya önyargılarınızdan hangisinin ortadan kaldırılması gerektiğini anlamanız için çok iyi bir fırsat. Sizin üzerinde kontrolü olan şeyleri yok etmek, manevi gücünüzü arttırmanız  içinde çok iyi bir fırsat. Yoğun kararlılık, irade ve mücadele ruhu, sıkıntı, bağımlılık veya hastalıkların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Zihninizin gücünü kullanarak kişisel bir krizi bir başarı hikayesine dönüştürebilirsiniz. Mucizeler her birimiz için her zaman mümkündür. Bireysel eksikliklerinize bakın ve bunları törpülemeye başlayın. Ego her zaman yaşamınız için bir sıkıntı olmuştur.

Güneş Tutulması Temmuz 2018 Pozitif Yanı

Temmuz 2018’deki Güneş Tutulması  astrolojinin bir krize yanıt olarak dönüşümü simgelemekte, yardım yolunda çok fazla şey sunmamaktadır. Bir ilişki kurmak ve uzun vadeli yatırımlar yapmak için ideal bir zamandır. Tüm ilişkiler, mantıklı yaklaşımınız ve kararlı duygularınızdan yararlanabilir. Yeni bir aşk şu anda farklı bir yaş grubundan biriyle birlikte olabilirsiniz ve muhtemelen uzun süreli, ruh eşi birliği olacaktır. Mevcut ilişkiler daha yakın bağ ve istikrarın keyfine varacaklar. Bir ilişki son zamanlarda stresliyse, bu sorun üzerinde çalışmak ve bir çözüm bulmak için iyi bir zaman.

Hobilerden romantizme kadar tüm yaşam alanlarına uygulanabilecek yeni bir şey denemeye teşvik edecek. Sevginizi canlandırılacak ve yeni aşklara yelken açabilirsiniz. Zaten bir partneriniz varsa, o zaman farklı birlikte vakit geçireceğiniz yenilikler arayışında olacaksınız.

Plüton, çok iyi çalışan bir geçiş aşamasını temsil eder. Bu, yaşamınızda olumlu bir değişiklik yapmak için ideal güneş tutulmasıdır çünkü, Pluto dönüşümünün daha dramatik doğasını düzeltir. Sakin ve sabırlı kalmanıza yardımcı olacak ve her adımı metodik olarak planlayacaktır. Bu aynı zamanda deneysel ve yaratıcı kendini ifade için iyi bir tutulmadır. Böylece tekneyi sallamadan eski şeyleri yapmanın yeni yollarını bulabilirsiniz.

Özetle

Temmuz 2018 Güneş Tutulması, karanlık yüzü derinde gömülü bilinçaltı felaket korkusundan talihsizlik ve nevrotik sıkıntıya işaret ediyor. Pluto karşısındaki bu tutulma, herhangi bir sıkıntı ya da korkuyu yoğunlaştırıyor. Aynı zamanda sizi, mutluluğunuzdan ve başarıdan uzak tutan, yaşamınızın bir alanına ciddi bir bakış atmanızı sağlayan bir krizle karşı karşıya kalabileceğiniz anlamına geliyor. Sizden güçlü enerjiler hakim ve herşey kontrolümüz dışında gerçekleşecek. Öyleyse, ilerlemenin tek yolu, gücünüzü teslim etmek ve daha yüksek bir güce ulaşmaktır. İçgüdülerinize güvenin ve ruh rehberlerine güvenin.

Pluto, hayatınızın bu olumsuz, yıkıcı ya da sınırlayıcı kısmını dönüştürmek için sizi çağırıyor. Bu arada bir olumlu birleşme var göksel haritada ve  bu dönüşümü aşk hayatınıza, finansmana veya yaratıcı çalışmalarınıza uygulamanıza izin verebilecek.

Burcu Erim Dural

@chineseastrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.