ETKİLEYİCİ DOLUNAY

Uzun süren bir zorluk, uzun süren yalnızlıklar ve uzun süren zamansızlıklar. 2024 yılının ilk dolunayı olma yolunda ilerleyen 23 ü itibariyle etkisine gireceğimiz, 25 inde tam olacak Ocak Dolunayı  iletişim, ahenk, anlaşma, tutarlılık ve finansal gerçeklikleri getiriyor. Duygusallığın ve buna bağlı keyfin ve mutluluğun geleceğine işaret eden DOLUNAY ın ilk işareti ”ÇARE VE ÇÖZÜM” olacak.

Keçi ve At burçları ve gölgelerinde, gerçekleşen bu Dolunay Keçi burcunun  çözüm odaklılığı ve başarılarıyla insanlar üzerinde bir çok pozitif etki getirecek.  At burcunun  anlayış, hızlılık ve hızlı çözüm önerileriyle bugüne kadar çözülemeyen süreçlerin çözüme gelebildiği, bitmek bilmeyen süreçlerin bitişini işaret ediyor.

Ayrıca Ateş elementi olan At burcu ile Toprak burcu olan Keçi burçlarının etkileriyle, inatçılığın kırılışı, anlaşmaların gerçekleştirilmesi ve sonuç odaklı bakılması yönünde ilerlendiğim 9. dönem işaretine uygun bir Dolunay geliyor.

Umudum şu yönde ki ;

Dertliler deva, hastalar şifa, evsizler ev, ailesizler aile, parasızlar para, aşksızlar aşk,  sevgisizler sevgi bulsun ve kalpsizlere kalp olsun.

Işığın olduğu her yer in aydınlık olduğunu gösteren güzel bir Dolunay olsun.

Sevgi, şefkat ve anlayışla…

Burcu Erim Dural

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.