2023 Kasım Yin Su Yer Gök Naiflik ve Merhamet diyor.

 

7 Kasım itibariyle Yin Su elementine ait enerjiye geçiş yapacağız. Bu enerji ile birlikte daha çok umutsuzluk ve kaygı artabilir. Aynı zamanda umudu yeşertmek için çabalayan kişiler de ortaya çıkabilir.

Geçmişe özlem, Atalar ve öz topraklara duyulan özlem veya hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.  Bunların nedeni bu ayın içerisinde hiç Ateş elementi barındırmıyor oluşu. Buradan çıkabilmek için gülmek, egzersiz yapmak, sohbet etmek, sizi mutlu eden şeylerin içerinde olmak en iyi aktivite olacaktır.

Bunlar dışında  genel olarak bazı insanlar Ay, bazı insanlar Güneş e daha yakın hisseder. Bu his bu ay daha da artabilir. Ben inanmıyorum, ne ilgisi var diyorsanız şöyle küçük bir detay anlatayım. Giydiğiniz renkten, yaptığınız işten veya hoşlandığınız kadın veya adamdan bunu kolayca çıkarabiliyoruz. Bu nedenle kendinizi yaşamın sunumlarından,  ben şuyum ve onlara inanmam diyerek reddetmeyin olur mu? Sizde çiçek kokluyorsunuz biz de 🙂  Mehtaba karşı gülümserken yaşam daha bir renkli olmuyor mu?

Neyse ,

Ayın 5 i itibariyle ay son çeyreği gösterse de, azalan hilale doğru geçiş yapıyor.
AY son çeyreğe doğru ilerliyor.
Bu durum ise sadece Ay insanlarını değil Güneş insanlarını etkileyecek durumlara vesile olacağını gösteriyor.
Yağışlar artarak gelirken, bu ay küçük çaplı deprem bilgileri, şaşırtıcı, hatta şaşırtmayacak kadar büyük durumların habercisi olabilir. Örneğin savaş ateş kese gidebilir ancak daha katmerli başka bir haberle geri gelebilir. Barış ihtimali için kişiler araya girebilir gibi.

Aynı zamanda etkili kişiler ile yeni haberler duymaya başlayabiliriz.

Yer ve Gök Kasım ayında aşırı  Su ve bazen ağaç elementi ile dolup taşıyor. Bolluk bereket dostluk ve naziflik istiyor. Yapabilir miyiz?

Geçmiş’e
Eski sen’e
Eski ülkene
Çocukluğuna duyacağın özlem artacak.
Dünya eski olduğu hali arayacak ve insan olarak bizler bu ay
bunu çok net gözlemeyeceğiz.
Üstesinden gelebilmek için şimdi sen’e sarılacak ve oradan çıkacaksın.
13/19/25 Kasım yoğun yaşanacak her şey.
Dostluklar artacak, krizlere yol aranacak. Gizli olanlar açığa çıkacak.

Ancaaakk, Asıl gizli olan ne varsa Aralık’ta ortaya çıkacak. Tarih vereceğim.
Önce bir Kasım bitsin…

Bu ay burcunuzu gözden geçirin. Eğer Tavşan, Maymun, Keçi veya Kaplan burçlarına sahipseniz ve /veya haritanızda mevcut ise daha kolay atlatabilme potansizyeliniz mevcut.

Eğer Yılan burcu iseniz bu ay Kaplan taşımanız;

Eğer Domuz burcu iseniz At objesi taşımanız önereceğim nacizane.(Bir bilenden destek alabilir bize ulaşabilirsiniz.) Aynı şeylerden bahsetmeyebilir okul farkımız olabilir. Lütfen gönlünüz ne derse onu dinleyin.)

Detaylı harita okumaları ve tarih bilgileri için bize ulaşabilirsiniz.

Melekler tüm çocukları ve kadın erkek ayırmadan tüm insan ve hayvanları, canlıları, her birimizi korusun.

ChineseAstrologer

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.