Siz ne düşünüyorsunuz?

Feng Shui  dönemlere ayrılır ve her dönem bir  süreci temsil eder.

9. Dönem , 4 Şubat 2024 – 3 Şubat 2044 tarihleri arasındadır. Li Gua etkisi altında gözlemlenir. Bu dönemde, ortanca kız ile temsil edilir. Bizim dilimizde orta yaş kadınları temsil edecektir. Yaş aralığı geçmişte 16-32 iken günümüzde daha uzun bir yaş aralığı olan 20-48 yaş aralığında değişebilir.

Dünya üzerinde kadın liderleri daha fazla görebiliriz anlamını taşır bu dönem için. Bu yorum dönemin getirilerinden sadece biri.

Bunun neden böyle olduğunu anlatamama dışında matematiksel hesaplamalar ve sembolik bir yorum diye de bakabilirsiniz.

Bakalım dünya hangi kadınları öne çıkaracak . hep beraber göreceğiz 🙂

Dönemin ifade edilişi konusunda %100  anlayamamanız ve  emin olamamanız normaldir. Çünkü Feng Shui ve I ching gibi geleneksel uygulamaların yorumları  kişiden kişiye değişebilir. Ancak, belirttiğimiz gibi 4-9 döngüsünün bir parçası olarak, önümüzdeki 20 yıl içinde 40 yaşın üzerindeki daha fazla kadın liderin ortaya çıkabileceği bir olasılık olarak gözlemlenebilir.

Sonuç olarak, bu yorumlarımız matematiksel ve  geleneksel felsefeleri içerir. Ve bunların sembolizmini modern bağlamda yorumlama şekli kişiden kişiye değişebilir ve spesifik bir anlam ifade edebilir. Bu tür yorumların genellikle kişisel veya kültürel bir bakış açısına dayalı olduğunu unutmamak önemlidir.

Yorumlarımız siyasi, askeri vb içerik olmadığı gibi bu şekilde yorumlayanların bir daha takip etmemesini rica ederim. Yaşam neşe ve  mutlulukla bazen matematik ve bazen aşk ile gelir. Lütfen bunlar dışında yorum yapmayın. Sevdiğiniz, aileniz ve yaşamınız ile Aşk dolu günler dileriz 🙂

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.