Ağustos 2023 Feng Shui

Ağustos ayı çok güçlü ve büyük bir enerjiye sahip. İyiye kullanıldığında çok büyük pozitif etkiler yaratabilir.

2023 Ağustos ayında yaşadığımız mekanlarda  enerji akışını rahatlatmak ve kolaylaştırmak adına  yönlerimizi yerleştirilecek objelerimizi ufak bir şekilde anlatmak istedim.
Ağustos ayının bereketli yönü GüneyBatı olacak. 2023 yılının ve aynı zamanda bu ayın kariyer ve bereket enerjisi etkilerini üzerinde taşıyor.  Ofisinizin, evinizin aktif kullandığınız bir alanına geliyorsa burada bol vakit geçirildiği takdirde buradaki enerjiyi almanız kaçınılmaz oluyor. Ağustos ayının en bereketli yönünü doyasıya kullanın.

Romantik ilişkileri, yaratıcılığı destekleyen yön ise bu ayı Batı olacak. Bu ay Batı yönünde bu ay ilişkiler,işler ve akademik kariyerlerde  olumlu etkiler görecekler.

Bu yıl oluğu gibi bu ayın da bazı olumsuz etkileri olabilecek konumları olabilir. Bu sorunları bol Su kürü ve Bambular veya Ağaç ile çözüme ulaştırabilirsiniz. Ayrıca içsel çözümlerinizde meditasyon tekniğimizi kullanabilrisiniz.

Bu ay Doğu bölgelerimizi biraz sıkıntılı demiştik. Buraları aktive etmemek ya da etkilerini pozitife çevirebilmek için 6’lı çin parasını kaldırmadığımız gibi çok fazla o yönlerde tadilat yapılmaması önerilir.

Enerji gerçektir. Bilimsel olarak da varlığı E = mc2, fizikte kütle-enerji eşdeğerliğinin temel formülü ile yaşamımıza girmiş olan bir tanımdır. Bu formül ile yaşam ahengini kurma formülleri ile yaşamımızı çok daha kolay ve rahat bir hale getirebiliriz. 

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.