14 – 23 Nisan Haftası

Çok değerli ve değişime öncülük edecek bir yılın ilk çeyreğini geride bıraktık. Herşey bitti tükendik derken yeniden doğuşun başlayacağı bir yıl diye de tanımladığım bu yılın önemli aylarından sadece biri de Nisan.
Nisan ayı birçok şeye öncülük edecek ve yumuşak geçişlerin olduğu, kişilerin kendilerini bulduğu ve fark ettiği dönemlerden sadece bir tanesi. Bu hafta sonuna gelecek olursak otorite figürleri ve yönetim kadrolarında değişim ve yenilenme söz konusu. Değişimler duyulduğunda olaylarla ilişiği olmayanlara enteresan gelebilir. Ayrıca 14 ve 15 Nisan finansal konular gündeme gelecek. Özellikle büyük kurumların açıklarını görmemiz hepimiz için sarsıcı olabilir. Finansal analizlerin iyi yapılması önemli olacak bu hafta.
İlişkilerin ön plana çıktığı ve aynı fikre sahip kişilerin bir araya geldiği bu dönemde kadınların ve çocukların önemi vurgulanacak. Arka plana atılan her fikir ve düşünce gün yüzüne çıkacak ve zaman bu fikirlerin destek bulmasına izin verecek diyebiliriz.
Pazar günü kişiler daha çok aileler, kendileri ve dostları ile vakit geçirmeye meyilli olabilirler.
Hafta içi güçlü fikirler ve güçlü adımlar atılabilir. Bu güçlü adımlar köklü olacak birlikteliği büyütecek adımlar olacak.
Eğer kendinizden eminseniz ve fikirleriniz, işiniz ve yaşamınızda ilerleyişine inancınız güçlü ise bu hafta Cumartesi, Pazar, gelecek hafta ise Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken konulara gelirsek tartışmalar; görüş ayrılıkları ve finansal harcamalarda artış ve yeni ilişkiniz var ise tartışmalara dikkat etmenizi tavsiye edebiliriz.

ChineseAstrologer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.