Kasım Haftası :)

Ay, Kaplan son derecelerinden geçerken, ayın olumsuz açılarını şu anda geçersiz kılıyor.  

Dolayısıyla bugün rüya gibi bir niteliğe sahip olabilir, bu da bunu meditasyon, günlük kaydı, kanallık, yaratıcı ifade, kahinlere danışmak için harika bir gün haline getirebilir. Ancak yanıt talep etmek, verileri hesaplamak veya planlarınızı strateji haline getirmek için tam verimli bir gün değil.

Bu hafta kadınlığınızı kucaklamak için iyi bir gün. Bu nedenle, mümkünse, yumuşak olmak, beklentilerinizi gevşetmek ve mükemmel olduğuna güvenerek, her ne hediye ile akmanıza izin vermek için kendinize izin verin. 

Bu bir meydan okumaysa, fiziksel olarak gevşemek için bir şeyler yapın, bu da yoga veya su terapisi gibi katı düşünmeyi gevşetmemize yardımcı olacak aktivitelere katılmak için uygun günlere açık yapıyor.

Alternatif olarak, gözleriniz kapalıyken sessizce uzanın ve ılık yağın üçüncü gözünüze nazikçe sürüldüğünü ve başınızın arkasından aşağı doğru aktığını ve tüm stresleri ortadan kaldırdığını hayal edin. 

Bu eski bir Ayurveda tekniğidir, aklımızı göz gücünü geliştirebiliriz. ( detay için bize ulaşabilirsiniz.) 

Dolunaya yaklaştıkça hassasiyetlerimiz artacaktır, bu yüzden ne kadar rahat olursak en yüksek bilgeliğin aydınlatılmış yolunda bize rehberlik etmek için sunulan ince düşüncelerin, duyguların, geçici vizyonların ve algıların o kadar çok farkına varabiliriz.

Gücünüzü ve kendinizi kutsayın.

Kendinizi sevmenin zamanı geldi.

KUT’lu olsun.

ChineseAstrologer

Burcu Erim Dural

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.